Kαλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2017

0

να περάσετε υπέροχα και να είστε πάντα ερωτευμένοι και, κυρίως, με τη Ζωή και την Αγάπη!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι είναι λίγο επεισοδιακό καθώς ο καιρός μας αντιστέκεται, θυμίζοντας περισσότερο τροπικές ζώνες και λιγότερο υπέροχες ακτινοβόλες, ελληνικές, καλοκαιρινές μέρες και νύχτες. Ωστόσο, εμείς δεν θα πτοηθούμε. Θα αντισταθούμε σθεναρά στις αντιξοότητες με τη σιγουριά ότι, όσο και να αργήσει, το ελληνικό καλοκαίρι είναι γεγονός και θα το απολαύσουμε…

Θα το απολαύσουμε με όλες τις αισθήσεις μας, με κέφι και πάθος, όπως του αξίζει! Ας ερωτευτούμε, ας φλερτάρουμε, ας μπούμε σε περιπέτειες αλλά ας μην εκτεθούμε σε κινδύνους, ας προσπαθήσουμε να χαρούμε, με πυξίδα μας τις αστρολογικές μου προβλέψεις, στις οποίες θα βρείτε πότε να δράσετε, πότε να αποφύγετε τους σκοπέλους, πώς να διαχειριστείτε καταστάσεις και συναισθήματα, τι να προσέχετε.

Ευχή μου είναι, μέσα από την καρδιά μου, να περάσετε υπέροχα και να είστε πάντα ερωτευμένοι και, κυρίως, με τη Ζωή και την Αγάπη!

Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Ουσιαστικά το καλοκαίρι σου αρχίζει από τις 20 Ιουλίου και μετά καθώς ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα και θα σε βάλει στη δράση, τόσο για να αναζητήσεις ένα ταίρι αν είσαι αδέσμευτος/η όσο και για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, προκειμένου να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να χαρείς, να ερωτοτροπήσεις. Από τις 22 Ιουλίου θα περάσει και ο Ήλιος στον Λέοντα για να φωτιστεί ο τομέας των ερώτων σου και να εξασφαλίσεις ακόμη μεγαλύτερες χαρές.

Οι εκλείψεις του Αυγούστου θα είναι συγκλονιστικές για τα αισθηματικά σου καθώς είναι πιθανό να κάνεις μοιραίες γνωριμίες ή μοιραίες συναντήσεις με το παρελθόν που θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Από τις 25 Αυγούστου που η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, θα νιώσεις πιο ασφαλής στον αισθηματικό τομέα και θα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις χαρές και ηδονές είτε από μια καινούργια γνωριμία είτε από το δεσμό σου. Σημείωσε, επίσης, ότι με την Αφροδίτη στον Λέοντα σου δημιουργείται το κατάλληλο σκηνικό για να πάρεις όψιμες διακοπές και να περάσεις καλά στο πλευρό του έρωτά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή! Προσοχή! Μέχρι το τέλος του Ιούλη, οι κίνδυνοι που διαφαίνονται είναι να ενδώσεις σε «θερμόαιμους» διαλόγους που μπορεί να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις και διαξιφισμούς, ακόμη και σε εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αποστασιοποίηση. Με λίγα λόγια, να προσέχεις τις κινήσεις σου και, κυρίως, τα λόγια σου που μπορεί να γίνουν χτυπήματα κάτω από τη μέση για το ταίρι σου.

Από τη 1 Αυγούστου, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι δυνατότητές σου να φλερτάρεις, να γνωρίσεις ένα ταίρι, να πας διακοπές, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου, να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για το τώρα και το μέλλον με το ταίρι σου, είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις περιστάσεις για να δώσεις μια πνοή ανανέωσης στον αισθηματικό σου τομέα. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι οι εκλείψεις του Αυγούστου θα σου δημιουργήσουν αρκετές εντάσεις σε άλλους τομείς και ότι θα είναι σοφό από πλευράς σου να διαχειρίζεσαι το θυμό σου και να μην τον μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή.

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των ερώτων σου, την Παρθένο, δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια επιστροφή από ή στο παρελθόν. Αν επιδιώκεις την επανασύνδεση κάνε την προσέγγισή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Θεά του Έρωτα ρίχνει τα φώτα της επάνω σου! Μέχρι τις 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ακτινοβολήσεις, να γοητεύσεις, να έλξεις θαυμαστές, να φλερτάρεις με πολλά ποσοστά επιτυχίας. Αν είσαι σε μία σχέση, μπορεί να μιλήσεις στο ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον, να δεχθείς προτάσεις ή να κάνεις εσύ μια πρόταση, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, να δώσεις και να πάρεις όρκους, να ανανεώσεις τους όρκους σου, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Εννοείται ότι η διασκέδαση και οι ερωτικές απολαύσεις θα είναι ένας επί πλέον παράγοντας για να νιώθεις πιο ασφαλής στον αισθηματικό σου τομέα. Άλλωστε το λιγότερο που μπορεί να δώσει αυτή η Αφροδίτη, είναι να σου χαρίσει κάποια επί πλέον χαμόγελα που, σε κάθε περίπτωση, είναι ευπρόσδεκτα!

Ο Αύγουστος είναι γεμάτος από εκπλήξεις! Εκπλήξεις λόγω εκλείψεων που ναι μεν πραγματοποιούνται σε περιβάλλοντα που «βλέπουν» θετικά το ζώδιό σου αλλά χρήζουν προσοχής καθώς μπορεί να αποκαλύψουν αλήθειες με έναν μοιραίο τρόπο ή να φέρουν στη ζωή σου μοιραίες συναντήσεις είτε με άτομα του παρελθόντος είτε με άτομα που δεν γνωρίζεις. Μοιραίες συναντήσεις που ίσως αποδειχθούν καθοριστικές για τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να σε εξωθήσουν σε αλλαγές που μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην πιστεύεις ότι μπορεί να υιοθετήσεις. Από τις 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, αρχίζει μία περίοδος που μπορεί να κάνεις υπέροχες, ήρεμες και αγαπησιάρικες όψιμες διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κινήσεις σου μέχρι τις 20 Ιουλίου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές καθώς μπορεί να προκύψουν έριδες, τριγμοί ή ακόμη και οριστική ρήξη, αν η σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Μην αφήνεις την παρόρμηση της στιγμής να κατευθύνει το λόγο και τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του ζωδίου σου.

Από τη 1 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αλλάζουν οι ενέργειες και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσεις τον έρωτα είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι. Αν μέχρι εκείνη τη στιγμή έχεις καταφέρει να κρατήσεις επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να γεφυρώσετε τις αποστάσεις και να ξεπεράσετε την κρίση στη σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να απολαύσεις τον έρωτα, να ικανοποιήσεις τη λίμπιντό σου που θα έχει αναπτύξει θερμοκρασίες καύσωνα, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και φλερτ, οι οποίες, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, μπορεί να αποτελέσουν μεγάλο έρωτα, να δώσεις υποσχέσεις και να δεχθείς προτάσεις. Αξιοποίησε οπωσδήποτε το διάστημα μέχρι τις 26 Αυγούστου για να πάρεις τις διακοπές σου και να δώσεις πνοή ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή.

Να θυμάσαι ότι από τις 13 Αυγούστου, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για επανασυνδέσεις, οπότε αν σε ενδιαφέρει να επιστρέψεις στην αγκαλιά του παρελθόντος σου, μπορείς να το επιδιώξεις.

ΛΕΩΝ

Αναμνήσεις μένουν οι ωραίες στιγμές… Προσπάθησε να μην μπαίνεις στον πειρασμό να προβάλλεις το παρελθόν στο παρόν σου γιατί, σε κάθε περίπτωση, θα λειτουργείς άδικα σε αυτό που σου συμβαίνει τώρα. Θα το αδικείς, ακόμη κι αν του προβάλλεις θετικά χαρακτηριστικά του παρελθόντος σου καθώς μπορεί να αποδίδεις στο σημερινό ταίρι σου ιδιότητες που δεν έχει. Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν να παρεισφρήσει στη σχέση σου με το ταίρι σου.

Από την άλλη, η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 31 Ιουλίου, θα συνηγορήσει στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου ανάμεσα σε φίλους ή να γνωρίσεις ένα ταίρι σε φιλικά περιβάλλοντα ή να αποκτήσεις ένα φιλαράκι «με προνόμια». Οι διακοπές με φίλους θα βοηθήσουν πολύ και τη σχέση σου καθώς η απομόνωση με το ταίρι σου ενέχει κάποιους κινδύνους ενώ η παρουσία οικείων προσώπων θα είναι βοηθητική για τα αισθηματικά σου.

Οι εκλείψεις, τόσο η Σεληνιακή στις 7 Αυγούστου, όσο και η Ηλιακή στις 21 Αυγούστου, θα στιγματίσουν όλον τον μήνα των διακοπών και της ανάπαυλας, βάζοντάς του το θέμα «εγώ και η άλλοι». Η αλήθεια είναι ότι μέσα στον Αύγουστο θα συμβούν τα μοιραία γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να μάθεις από τα λάθη σου, με σκοπό την αυτοβελτίωσή σου, η οποία θα συντελέσει στην ουσιαστικότερη βελτίωση των σχέσεών σου. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και οι μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να καθορίσουν το αισθηματικό σου μέλλον καθώς επίσης στη σφαίρα του πιθανού είναι και οι επανασυνδέσεις. Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο προσωπικός σου χάρτης αλλά, επειδή εσύ πρέπει να φροντίσεις για το καλύτερο δυνατόν, να θυμάσαι ότι οι εκλείψεις σου αποκαλύπτουν αλήθειες που πρέπει να αποδεχθείς είτε για τον εαυτό σου είτε για τις σχέσεις σου.

Από τις 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να χαρείς τον έρωτα, να φλερτάρεις, να κάνεις μια σχέση ή να ανανεώσεις όρκους ή να συζητήσεις για το μέλλον με το ταίρι σου, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός σου χάρτης και με το αν είσαι σε μία σχέση ή όχι. Εννοείται ότι το διάστημα από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου προσφέρεται και για όψιμες διακοπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν κατακόρυφα! Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα είσαι αρκετά παθιασμένος/η με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο καθώς, αν δεν εκφράζεις το πάθος σου καταστέλλοντας τη λίμπιντό σου και το βγάλεις σε σκηνές ζήλιας ή απόλυτες τοποθετήσεις, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με το ταίρι σου.

Σαφώς θετικότερες θα είναι οι εξελίξεις από τις 31 Ιουλίου και μετά, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, να σε εξωθεί στο να είσαι συνεχώς με φίλους και να περνάς καλά μαζί τους. Μπορεί μια φιλία σου να εξελιχθεί σε ερωτικό παιχνίδι, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να φλερτάρετε με πολλές πιθανότητες να κάνετε μια σχέση που θα εξελιχθεί ενώ, αν είσαι σε μία σχέση, η παρέα με τα φιλαράκια σου θα χαρίσουν σε σένα και το ταίρι σου πνοή ανανέωσης και χαράς. Φυσικά όλα αυτά εξαρτώνται από τον προσωπικό σου χάρτη αλλά, ακόμη κι αν δεν σιγοντάρει τα μεγάλα και σπουδαία, θα σου μείνει ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη καθώς θα περάσεις καλά και θα βρεις τις διεξόδους να εκφράσεις τον ερωτισμό σου. Αξίζει να θυμάσαι ότι από τις 13 Αυγούστου και μετά, με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να υπάρξει και κάποια επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι εγκυμονεί πιέσεις, εντάσεις, προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι, επειδή θα νιώθεις αρκετή νευρικότητα, μπορεί να πεις και να κάνεις πράγματα που θα δημιουργήσουν ένα δυσάρεστο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πρόσεχε: πρέπει να έχεις αυτοέλεγχο, προκειμένου να μη χάσεις το μέτρο και πεις κάτι που θα είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για το άτομο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, να είσαι έτοιμος/η να οριοθετηθείς απέναντι στο ταίρι σου, αν εκείνο υπερβεί τις διαχωριστικές, κόκκινες γραμμές. Ευτυχώς, μέσα σε όλα αυτά, την κατάσταση θα σώνει η Αφροδίτη που μέχρι τις 31 Ιουλίου θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Διδύμων, θέση από την οποία θα δημιουργεί ευκαιρίες για διασκέδαση, γνωριμίες, παρέες, ταξίδια, εκδρομές. Μικρές ή μεγάλες χαρές (ανάλογα με το ωροσκόπιό σου) που θα αποτελούν τα διαλείμματά σου και θα σε βοηθούν στο να συντηρήσεις τις ισορροπίες σου, να φορτίζεις τις μπαταρίες σου και να απολαμβάνεις, όσο μπορείς, τις ερωτικές χαρές.

Ο Αύγουστος, με τις εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τον ερωτικό σου τομέα, εγκυμονεί μοιραίες εξελίξεις, μοιραίες συναντήσεις, μοιραίες καταστάσεις που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές για την προσωπική σου ζωή, όχι μόνο στο εδώ και τώρα αλλά και στο μέλλον. Να θυμάσαι ότι, μέσα στον Αύγουστο, είναι πιθανό να γυρίσεις στο παρελθόν ή να σου κρούσει τη θύρα της καρδιάς σου κάποιο άτομο από τα παλιά…

Από τις 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις τον κύκλο σου, να αναβαθμίσεις μια φιλία σου σε ερωτική σχέση, να γνωρίσεις ένα ταίρι σε μια φιλική συγκέντρωση ή –έστω- να περάσεις καλά, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιστράτευσε το αλάνθαστο ένστικτό σου γιατί αυτό το καλοκαίρι θα σου χρειαστεί, προκειμένου να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα από τις αστρολογικές συγκυρίες που σε ευνοούν και να αποφύγεις τις παγίδες όπου και όταν υπάρχουν. Πρέπει να προσέχεις καθώς είναι πιθανό να υποσχεθείς πράγματα που δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις, να χάσεις το μέτρο και να πεις σκληρά λόγια για τα οποία ίσως μετανιώσεις όταν είναι αργά, να πιστέψεις στα «παχιά λόγια» που θα σου πουν, να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να διαφυλάττεις τον εαυτό και τη σχέση σου από την κακιά την ώρα, τις παρεξηγήσεις, τις εντάσεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη που μέχρι τις 31 Ιουλίου θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σου και θα σε εξωθεί σε παιχνίδια πάθους, πιθανώς μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.

Οι εκλείψεις του Αυγούστου θα είναι πιεστικές για εσένα αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον αισθηματικό σου τομέα εκτός αν κάτι τέτοιο καταδεικνύεται από τον προσωπικό σου χάρτη. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι, αν μεταφέρεις τα νεύρα και την έντασή σου στην προσωπική σου ζωή, θα χάσεις πολλές στιγμές χαράς και ερωτικής απόλαυσης. Η Αφροδίτη που μέχρι τις 26 Αυγούστου θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα είναι ο φάρος που θα σε οδηγεί σε ταξίδια, εκδρομές, διακοπές, όπου δεν αποκλείεται να κάνεις μια άξια λόγου γνωριμία. Πάντως, ακόμη κι αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν έχει τις προδιαγραφές μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης, θα επιβεβαιωθείς από τα φλερτ ενώ, αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει διάθεση ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το τέλος Ιουλίου οι αντιφάσεις και η κυκλοθυμία θα χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά σου γενικώς και την ερωτική σου ζωή ειδικότερα. Η αλήθεια είναι ότι θα δημιουργούνται πολλές εντάσεις, θα δέχεσαι πολλές πιέσεις και θα είσαι αρκετά αναστατωμένος/η, με αποτέλεσμα να παρεξηγείσαι εύκολα, να μην επιδέχεσαι ούτε την παραμικρή επί πλέον πίεση ή προτροπή να κάνεις κάτι και –ως εκ τούτου- θα έχεις την τάση να ξεσπάς στο ταίρι σου, ενίοτε άδικα. Προσπάθησε να κρατάς τους τόνους χαμηλά και να αξιοποιείς την προσωπική σου ζωή ως καταφύγιο ξεκούρασης και όχι ως ένα ακόμη μέτωπο. Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να εξηγήσεις στο ταίρι σου. Αρωγός σου για να συντηρηθούν οι ισορροπίες, στο μέτρο του δυνατού, θα είναι η Αφροδίτη, η οποία θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Διδύμους μέχρι τις 31 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να φλερτάρεις ή ακόμη και να κάνεις μια σχέση, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, αλλά καλό είναι να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να λες ούτε να ποντάρεις σε «παχιά λόγια», ότι θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις και ότι πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις την ευθύνη των επιλογών σου.

Σαφώς καλύτερος αναμένεται ο Αύγουστος, ο οποίος υπόσχεται ανεβασμένη λίμπιντο, έντονα πάθη, μοιραίες γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις είτε από το παρελθόν είτε καινούργιες και μοιραίες εξελίξεις που μπορεί να καθορίσουν το αισθηματικό σου μέλλον. Τα ταξίδια και οι διακοπές που –έτσι κι αλλιώς- είναι το must του μήνα, μπορεί να ξεκινήσουν με εσένα αδέσμευτο/η και να καταλήξουν να επιστρέφεις με ένα ταίρι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το καλοκαίρι σε αναγκάζει να εστιαστείς στο θέμα «εγώ και οι άλλοι», στον τρόπο που καθρεπτίζεσαι στις σχέσεις σου και δη τις ερωτικές. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον όλα αυτά θα γίνουν με τον δύσκολο τρόπο, υπό πίεση και μέσα σε εντάσεις. Παράλληλα, ο Άρης που θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι τις 20 Ιουλίου, θα οξύνει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, να είσαι σε εγρήγορση για να αποφύγεις παρεξηγήσεις, συναισθηματικές υπερχειλίσεις με λόγια που μπορεί να γίνουν χτυπήματα κάτω από τη μέση και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που δεν οδηγούν πουθενά. Αν νιώσεις ότι το ταίρι σου φέρεται «περίεργα» και έχει λυμένο το ζωνάρι του για καβγά, φρόντισε να οριοθετηθείς απέναντί του και να αποτρέψεις τα παιχνίδια εγωισμού και ελέγχου.

Από τις 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, αρχίζει μία σαφώς καλύτερη περίοδος καθώς θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά, να περάσετε πιο ανέμελες στιγμές κι, αν είναι η στιγμή σας, να βάλετε κοινούς στόχους για το μέλλον. Αν δεν έχεις ένα ταίρι, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο προσφέρεται για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Να θυμάσαι ότι τα πάθη σου θα βγαίνουν έντονα μέσα στον Αύγουστο γι αυτό θα πρέπει να ασκείς αυτοέλεγχο και να μην παρασύρεσαι από παρορμήσεις και παραλογισμούς της στιγμής. Από τις 13 Αυγούστου, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, στη σφαίρα του πιθανού είναι και η επανασύνδεση με το φαύλο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους, θα σου δίνει τις ευκαιρίες για να αντλήσεις χαρά και έτσι θα αμβλυνθούν οι εντάσεις αλλά δεν θα εκλείψουν πλήρως γι αυτό θα ήταν καλό να προσέχεις. Αν δεν είσαι σε σχέση και ψάχνεις ένα φλερτ, το διάστημα από τις 20 Ιουλίου (που ο Άρης περνάει στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα) μέχρι τις 31 Ιουλίου είναι το καλύτερο του καλοκαιριού τόσο για να περάσεις καλά σε διακοπές όσο και για να απολαύσεις τα φλερτ και τις ερωτικές χαρές.

Ο Αύγουστος στιγματίζεται από τις εκλείψεις στο ζωδιακό σου άξονα. Εκλείψεις που φέρνουν το θέμα «σχέσεις» στο προσκήνιο με έναν τρόπο μοιραίο που θα σε αναγκάσει να αποκαλύψεις τόσο τις δικές σου ευθύνες για τα λάθη σου όσο και αλήθειες για τα άτομα που σε περιβάλλουν. Μέσα στον Αύγουστο δεν αποκλείονται οι καινούργιες γνωριμίες, οι καινούργιες σχέσεις, τα φλερτ, οι περιπέτειες, οι όρκοι, οι ανανεώσεις όρκων, οι λυτρωτικοί χωρισμοί, οι αποστασιοποιήσεις. Όλα είναι πιθανά και όλα εξαρτώνται από τον προσωπικό σου χάρτη και από το πώς επηρεάζεται από τις εκλείψεις. Από πλευράς σου η καλύτερη διαχείριση είναι να κρατάς τους τόνους χαμηλά και να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου και, στη συνέχεια, κατά συνέπεια, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το καλοκαίρι το έδαφος είναι πρόσφορο για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να γλεντήσεις, ακόμη και να συνάψεις μια καινούργια σχέση αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προσέχεις καθώς μπορεί οι παρορμήσεις, η υπέρμετρη ευαισθησία σου, τα απωθημένα και τα αρνητικά συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεριφορές ή στο να παίξεις παιχνίδια εξουσίας που δεν οδηγούν πουθενά. Αν νιώσεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να σου ασκήσει συναισθηματικούς χειρισμούς, μην ενδώσεις και αρχίσεις τα αντίποινα. Προσπάθησε να το αποθαρρύνεις από τέτοιες συμπεριφορές γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Από τις 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και μέχρι τις 26 Αυγούστου, η περίοδος είναι πολύ καλή για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές χαρές, τον έρωτα, τα φλερτ! Θα ασκείς γοητεία, θα σαγηνεύεις, θα κερδίζεις θαυμαστές και είναι πιθανό ακόμη και να κάνεις μια πολύ σοβαρή σχέση αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις τη δυνατότητα να ξαναβρείς τη χαρά των πρώτων ημερών της γνωριμίας σου με το ταίρι σου. Από τις 13 Αυγούστου που ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των σχέσεών σου, την Παρθένο, είναι πιθανό να επιστρέψεις στις αγκάλες ατόμου του παρελθόντος σου…

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top