Οχι άλλοι σκύλοι σε θάλασσες και παραλίες

0

κανείς σκύλος σε παραλίες όπου κολυμπούν δίποδοι άνθρωποι.

Μετά από μεμονωμένα περιστατικά «αγανακτισμένων» δίποδων θρακοπιθηκοειδών της οικογενείας SCATOPSIHUS- SCATOPSIHUS στην παραλία Φαναρίου, τα οποία ενοχλήθηκαν από την παρουσία σκυλιών και τα οποία έτυχαν δυσανάλογης με τη σπουδαιότητά τους προβολή από σεσημασμένο αντι-σκυλικό κίτρινο έντυπο της Κομοτηνής, η Φωνή του Σκύλου εξασφάλισε κατ αποκλειστικότητα –την υπό έκδοση- Οδηγία του Υπουργείου Σκυλο-υγιεινής προς όλους τους τετράποδους (αδέσποτους και δεσποζόμενους) της Κομοτηνής:

Το κείμενο της οδηγίας:

Αξιότιμοι σκύλοι της Κομοτηνής και των περιχώρων, περήφανοι αδέσποτοι και δεσποζόμενοι, ανακοινώνουμε ότι οι τουριστικές παραλίες της Θράκης είναι άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία των σκυλιών. Πρέπει όλοι να τις αποφεύγετε. Οι δίποδοι Θρακοπίθηκοι, αν και με κωμικό τρόπο διαμαρτύρονται για την παρουσία σας (παρόλο που ο δικός τους νόμος το επιτρέπει 4235/2014 (Α’ 32) κ.ά.) οι ίδιοι κατουρούν μαζικά μέσα στη θάλασσα (εσείς οι σκύλοι από τη φύση σας δεν μπορείτε), φυσούν μίξες, φτύνουν σάλια και φλέματα, κολυμπούν γυναίκες με έμμηνο ρύση και κολπικές λοιμώξεις. Ακόμη, δίποδοι με διάρροια του γαστρεντερικού και με ουρολοιμώξεις καθώς και μωρά με πάμπερς και γέροι με ακράτεια ούρων ή και ενίοτε περιττωμάτων.

Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας των Διπόδων Θηλαστικών, ένα μόλις γραμμάριο περιττωμάτων ανθρωποειδούς μπορεί να περιέχει έως και 100 δισεκατομμύρια μικρόβια.

Τα ποσοστά των κολοβακτηριδίων είναι πολλαπλάσια του ορίου 250/100 ml νερού, ενώ και τα κολοβακτηριοειδή έχουν υπερπηδήσει κατά πολύ το όριο 500/100 ml νερού!
Θα συναντήσετε επίσης δίποδους με μεταδοτικά νοσήματα (ηπατίτιδα κλπ), αλλά και με μολυσματικές αφροδίσιες παθήσεις. Υπάρχουν αξιόπιστες μαρτυρίες για δίποδους που συνουσιάζονται ή αυνανίζονται μέσα στη θάλασσα …

Εκτός από τη μικροβιακή ρύπανση οι θρακοπίθηκοι προκαλούν και αντίστοιχη χημική/τοξική μόλυνση, αν αναλογιστείτε τα εκατοντάδες κιλά αντιηλιακών τοξικών, με τα οποία αλείφονται και ξεπλένουν μέσα στο νερό.

Δεν λείπουν και οι …καθαροί, που πλένουν τις γεμάτες με μικρόβια και ιδρώτα, παντόφλες /πέδιλα στο νερό.

Εξίσου άθλια είναι και μόλυνση έξω από το νερό, στην άμμο! Η άμμος κρύβει δισεκατομμύρια μικρόβια, από αντίστοιχες δραστηριότητες των διπόδων (σκουπίδια, υπολείμματα σαπισμένων τροφών, ανθρώπινα περιττώματα και ούρα, αποφάγια, αγκίστρια, προφυλακτικά κλπ κλπ).

Οι δερματολόγοι και οι μικροβιολόγοι αυξάνουν κάθε χρόνο το τζίρο τους από δίποδους που συνήθως σιχαίνονται τα σκυλιά (skatogries/skatogeri, κουραδόμαγκες που η ξεχειλίζουσα ανδρική τους τεστοστερόνη ασφυκτιά ελλείψει διαθέσιμου χώρου στα εντεταλμένα για τη φύλαξή της όργανα, ψυχολογικά διαταραγμένους, εγκεφαλικά ηλιθίους κ.ά), αλλά έχουν νοσήσει στα καταγάλανα νερά του θρακικού πελάγους!

Οι σκύλοι διαθέτετε, και ο νόμος υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες σας να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια υγείας με τα εμβόλιά σας κλπ. Το ερώτημα που τίθεται είναι: ο κάθε δίποδος βρωμιάρης που εμφανίζεται καμαρωτός και κουνιστός στην παραλία με το γυαλί και το καπέλο, έχει Πιστοποιητικό Υγείας? Πώς μπαίνει στο νερό?

Για όλους –και όχι μόνο-τους παραπάνω λόγους, συστήνουμε μετ΄επιτάσεως κανείς σκύλος σε παραλίες όπου κολυμπούν δίποδοι άνθρωποι. Είναι ένα άκρως μολυσματικό περιβάλλον, επικίνδυνο για όλους.

Καλό καλοκαίρι!

Εκ του Υπουργείου Σκυλο-υγιεινής!

Αβραάμ Σαλασίδης
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top