Εκείνος ο άντρας που καμία γυναίκα δε θα ήθελε δίπλα της

0

Ας τον αφήσουμε στο κόσμο του και στη μοναξιά του.

Καμία γυναίκα δε θα τον ήθελε δίπλα της.

Αυτός ο άντρας υπάρχει και κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Μπορεί η συμπεριφορά του να οφείλεται σε πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή του και του έχουν αφήσει ψυχολογικά τραύματα στο παρελθόν. Μπορεί να τον πλήγωσαν ή να τον παράτησαν. Το σίγουρο όμως είναι πως η συμπεριφορά του, σου προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά και θέλεις να εξαφανιστείς από μπροστά του, από τη πρώτη κιόλας στιγμή που ανοίγει το στόμα του.

Στην αρχή δεν τον καταλαβαίνεις. Δεν μπορείς να τον αναγνωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή καθημερινά. Έχει μάθει να κρύβει την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο. Χρειάζονται μερικά λεπτά για να καταλάβεις τη ψυχοσύνθεσή του. Κάτι μας απωθεί, κάτι δεν πάει καλά μέσα του…

Αυτές τις σκέψεις έχουμε μέσα μας όταν αρχίσουμε να πιάνουμε κουβέντα μαζί του. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης του και αυτόματα απομακρυνόμαστε από κοντά του.

Αυτός ο άντρας αγαπά τον καθρέφτη του. Του αρέσει η φύση του, η σωματική του διάπλαση και η υπεροχή του. Το σύνδρομο ανωτερότητας φαίνεται από το στόμα του. Σου συστήνεται ως ο κύριος τέλειος. Είναι καλύτερος από όλους όσους έχεις γνωρίσει. Ο πιο δυνατός, ο πιο πλούσιος ,ο πιο κοινωνικός ο πιο όμορφος. Μιλάει μόνο για τον εαυτό του και τα προσόντα του και η ατομική του υπεροχή είναι το ατού του.

Επίσης το μόνο που τον νοιάζει είναι να ανέβει στα μάτια της παρέας του και όχι στα δικά σου. Μιλάει ακατάπαυστα για τον εαυτό του και τα θέματα του. Δεν τον ενδιαφέρει το δικό σου πρόγραμμα και τα δικά σου προβλήματα. Αντιθέτως τα θεωρεί μηδαμινά απέναντι στα δικά του.

Δεν βλέπει άλλους κόσμους αλλά μονάχα το δικό του. Τη γυναικεία φύση την βλέπει με άλλο μάτι. Τα μάτια τους θέλουν λάμψη, φινέτσα, φιγούρα και γενικά πλούσια σωματικά προσόντα. Το σώμα της ιδανικής γυναίκας για αυτόν πρέπει να είναι σφικτό, γυμνασμένο και οποιοδήποτε σωματικό ελάττωμα δεν επιτρέπεται στο μυαλό τους Απαιτούν μια αδύνατη σιλουέτα και μια ευχάριστη προσωπικότητα που θα μαγνητίζει το ενδιαφέρον τους. Κρίνουν τη συσκευασία και δεν προχωρούν στο περιεχόμενο. Τα μάτια τους να χορτάσουν και όχι το μυαλό τους. Δεν ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν αλλά να δείξουν στον κύκλο τους τη γυναίκα που κυκλοφορούν.

Επιπλέον, το αγαπημένο σπορ αυτού του άντρα είναι η κριτική.

Μισεί τις ατασθαλίες και τα ελαττώματα. Όταν δει κάποια γυναίκα με κάποιο σωματικό ελάττωμα δεν χάνει την ευκαιρία να το σχολιάσει. Το ίδιο ισχύει και για τη συμπεριφορά της. Είναι έτοιμος να σνομπάρει το δυναμισμό της. Έχει την ανάγκη να ειρωνευτεί και να υποτιμήσει τις προσπάθειες της. Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Όταν βλέπει γυναίκες να προσπαθούν να ξεχωρίσουν το μάτι τους γυαλίζει από δυσπιστία και καχυποψία. Αρχίζει τις ειρωνείες και τα υποτιμητικά σχόλια γιατί μισεί το γυναικείο δυναμισμό.

Ας τον αφήσουμε στο κόσμο του και στη μοναξιά του. Αυτή θα είναι εξάλλου η τιμωρία του με απλές ανθρώπινες μαθηματικές πράξεις.

Της Κικής Τσιντζόγλου
anapnoes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top