Δεν πάει καλά η σχέση; Βρε γκόμενο/α!

0

Ελπίζω να μην του τα φορέσει αυτή στο τέλος.

Είναι εντυπωσιακό πόσοι μου το έλεγαν όταν δεν πήγαινε καλά ο γάμος μου. Από ότι μαθαίνω κι από άλλους δεν είμαι μόνος. Εκεί που δυσκολεύεσαι και βασανίζεσαι, έρχονται με μια άνεση:

“Άσε ρε γκρινιάρη επιτέλους. Απλά βρες γκόμενα και όλα εντάξει!’

Έχει και παραλλαγές η συμβουλή, ανάλογα πως θα σε κόψουν.

“Έλα μωρέ! Κι αυτός σε κερατώνει αγάπη μου, δεν είναι τίποτα, όλοι έτσι κάνουμε!”

Μου έχει τύχει μάλιστα να σου το δικαιολογούν και ως λογική επιλογή.

“Γυρνάς από την γκόμενα με τύψεις και έτσι δεν σε ενοχλεί να σε πρήζει η δικιά σου μετά. Όλα μέλι γάλα σου λέω.”

Είναι δηλαδή σύστημα υποτίθεται αυτό. Μου θυμίζει κάτι εταιρείες που πουλάνε ψαλίδια σε συσκευασία με σκληρό πλαστικό που για να την ανοίξεις θες… ψαλίδι. Για να μην χωρίσεις, ξενοπηδάς. Λογικό, ε;

“Νιώθω σαν να είμαι παντρεμένος είκοσι χρόνια” ξεφυσάει.

-Μα, μόλις γύρισες από τον μήνα του μέλιτος! διαμαρτύρομαι εγώ.

-Ώρα να βρεις γκόμενα φίλε! πετάγεται ο κολλητός του (υποτίθεται).

Εκείνη την ώρα μπαίνει η γυναίκα του. Με καναπεδάκια περιποιημένα και κρύες μπύρες. Με χαμόγελο και γλύκα. Τα αφήνει στο τραπέζι και φεύγει στην άβολη σιωπή μας. Ήταν σαν να μπήκε ενώ κανονίζαμε surprise party την κηδεία της.

Ο βλάκας επέμενε. Κοίταξε και καλά προς την πόρτα από την οποία είχε μόλις φύγει η γυναίκα του πρώτα όμως από ευγένεια. Μπορεί να κοιτούσε βέβαια και τον κώλο της γιατί είναι πολύ πρώτη γκόμενα αντικειμενικά 7 στα 10 τουλάχιστον από σώμα.

-Τώρα φίλε πρέπει να αρχίσεις. Αν το αφήσεις θα χάσεις την πιάτσα, δεν θα θυμάσαι μετά πως να τις ρίχνεις.

-Τρομερό επιχείρημα! Προσπάθησα να τον αντικρούσω κάπως να φέρω στα ίσα την κουβέντα. Είναι σαν να λέμε ‘δεν με εντυπωσιάζουν τα λεφτά’. Κι εμένα δεν με εντυπωσιάζει η φτώχια. Άσε τον άνθρωπο ήσυχο επιτέλους.

Η ηλιθιότητα σε μερικούς ανθρώπους είναι σαν διακόπτης σε μια βρύση που θα τρέχει ή σκέψη ή βλακεία. Όσο μιλάνε αυξάνονται οι βλακείες και σταματάει η σκέψη.

-Μα τι λες ρε Αλέξη! Εγώ τόσα χρόνια πάντα έχω 2-3 γκομενάκια να παίζουν και ο γάμος μου πάει αέρα.

-Δηλαδή είσαι σε ερωτικό τετράγωνο;

Και κάπως έτσι μπορεί να κάνει κύκλους η κουβέντα για πάντα. Καθότι όλες οι σχέσεις έχουν σκαμπανεβάσματα, κάθε φορά που θα έχει πρόβλημα ο νιόπαντρος, εγώ θα του λέω να επικοινωνεί πιο ειλικρινά με την γυναίκα του και ο πανίβλακας θα του πει να την κερατώνει. Ελπίζω να μην του τα φορέσει αυτή στο τέλος. Όταν ζητάς το χέρι της σε γάμο, μερικές φορές παίρνεις μόνο το κωλοδάχτυλο. Με τέτοιους φίλους θα σου αξίζει κιόλα.

kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top