Τα Λάθη που κάνουν τα Ζώδια όταν ερωτεύονται

0

να είμαστε όλοι προσεκτικοί.

Ωραίο πράγμα ο έρωτας ρε παιδάκι μου, ωραία και η συντροφικότητα, αλλά φερόμαστε όλοι σωστά όταν είμαστε σε σχέση; Όχι βέβαια… Απανωτά λάθη φθείρουν τον έρωτα και πλήττουν την σχέση.

Το κάθε Ζώδιο φέρεται διαφορετικά σε μία σχέση, αλλά εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στα λάθη των 12 Ζωδίων, ώστε να είμαστε όλοι προσεκτικοί, χτίζοντας σωστά την κοινή μας ευτυχία με το σύντροφο!

Κριός

1. ΝΕΥΡΑ: Νεύρα με το παραμικρό και τσακωμούς για πλάκα! Όσο και να σε αγαπά, πόσο να σε αντέξει!
2. ΕΓΩΙΣΜΟΣΗ πάρτη σου και μόνο! Ότι πιστεύεις εσύ είναι σωστό και απαιτείς να συμφωνεί μαζί σου και το ταίρι. Τόση απολυτότητα ποιος να την ανεχτεί για καιρό;
3. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΝαι θετικό χαρακτηριστικό η ειλικρίνεια, αλλά όταν γίνεται αγένεια ή προσβολή, μάλλον επισκιάζει τον έρωτα! Κρίμα δεν είναι;

Ταύρος

1. ΡΟΥΤΙΝΑ: Δένεις γάιδαρο, θεωρείς το ταίρι σου δεδομένο και βολεύεσαι; E, θα τα φας τα μούτρα σου!
2. ΠΕΙΣΜΑ: Μην επιμένεις χρυσό μου σε όλες τις κολλημένες απόψεις σου! Καμιά φορά και ο άλλος μπορεί να έχει δίκιο! Που είναι το κακό;
3. ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Για να είναι μαζί σου ο σύντροφος σου, πάει να πει ότι θέλει και ότι αγαπάει μόνο εσένα! Το να προσπαθείς να τον έχεις σε «φυλακή», απλά θα τον κάνει να το σκάσει!

Δίδυμος

1. ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ: Καλό είναι να είσαι ένα αιώνιο παιδί αλλά θέλει και την σοβαρότητα της καμιά φορά η σοβαρή σχέση! Μαζέψου λοιπόν!
2.ΨΕΜΑ: Παραδέξου το! Σ’ αρέσει να βάζεις «σάλτσες» στα λεγόμενα σου. Τίποτα όμως δεν μένει κρυφό και η αλήθεια φαίνεται και «την κάνει» η εμπιστοσύνη στη σχέση!
3. ΑΣΤΑΘΕΙΑ: Το να αλλάζεις γνώμη, διάθεση και χαρακτήρα κάθε τρεις και λίγο, μόνο τις πρώτες μέρες σε κάνει ενδιαφέρον. Μετά σε καθιστά ανυπόφορο!

Καρκίνος

1. ΓΚΡΙΝΙΑ: Μουρμουράς, κλαις και γκρινιάζεις με το παραμικρό! Ρίξε και ένα χαμόγελο σε αυτόν που αγαπάς και σ’ αγαπάει πια!
2. ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το να μην παίρνεις πρωτοβουλίες και να αναζητάς συνεχώς αποδείξεις αιώνιας αγάπης, κουράζει… Κουράζει πολύ!
3. ΕΞΑΡΤΗΣΗ: Δεν είναι ανάγκη να είσαι κρεμασμένος και εξαρτημένος από το σύντροφο 24 ώρες το 24ωρο! Κάτσε και λίγο να του λείψεις γιατί θα την πατήσεις!

Λέων

1. ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ: Χρυσό μου, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από σένα! Υπάρχουν δυο σε αυτή τη σχέση! Δώσε αξία και στον άλλο, πριν μείνεις μόνος!
2. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Και του αρέσεις και σε αγαπάει και σε ποθεί! Γιατί τον ζαλίζεις να στο λέει και να στο δείχνει καθημερινά;
3. ΕΥΘΥΞΙΑ: Μη σου πει μία στραβή κουβέντα, κρατάς μούτρα για μέρες! Μήπως θέλοντας τα πολλά, χάσεις και τα λίγα;

Παρθένος

1. ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ: Εμμονή με λεπτομέρεια, υποχόνδριος, γκρινιάρης! Πόσο να αντέξει ο άλλος δηλαδή;
2. ΚΡΙΤΙΚΗ: Πες και μια καλή κουβέντα ρε παιδάκι μου! Το να κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις στον άλλο για τα ελαττώματα του, θα τον κάνει να πάει εκεί που βλέπουν τα προτερήματα του!
3. ΧΛΙΑΡΟΤΗΤΑ: Βάλε λίγη δράση, λίγη φλόγα, λίγη έκπληξη στη καθημερινότητα σου! Δεν φοβάσαι μήπως ο άλλος βαρεθεί από το τόσο στημένο και γεμάτο χλιαρότητα πρόγραμμα;

Ζυγός

1. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Το να λες σε όλα Ναι, χωρίς να πάρεις την παραμικρή απόφαση δεν θα σε κάνει ερωτεύσιμο, αλλά δεδομένο και βαρετό!
2. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: Το να παίζεις θέατρο για να σε αγαπήσουν και εσένα δεν ευχαριστεί αλλά και όταν γίνει αντιληπτό από τον άλλο, θα απογοητευτεί.
3. ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ: Σ’αγαπάει! Σταμάτα να τον ρωτάς συνέχεια, γιατί πλέον θα το δει σαν αγγαρεία και όχι ως ρομαντισμό!

Σκορπιός

1. ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ: Μαριονέτα θες εσύ ή σύντροφο;  Δεν χρειάζεται να είναι υποχείριο σου κάποιος για να σε αγαπάει! Ασ’τον μόνο του να σου δείξει την αγάπη του!
2. ΖΗΛΙΑ: Το να υποψιάζεσαι και να ανακρίνεις συνεχώς, θα κάνει τον άλλον να τρέξει σε άλλη αγκαλιά απλά από κόντρα!
3.ΚΑΚΙΑ: Μέσα στα-μπόλικα-νευράκια σου λες λόγια που πληγώνουν σαν ξυράφια! Νομίζεις ότι θα ξεχαστούν ποτέ;

Τοξότης

1. ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ: Το να γελάς με τα πάντα και να μην βλέπεις τίποτα στα σοβαρά δεν σε κάνει γοητευτικό αλλά ένα κακομαθημένο παιδί που κανείς δεν θέλει να μπλέξει μαζί του για καιρό!
2. ΟΞΥΘΥΜΙΑ: Φωνάζεις και τα «παίρνεις κρανίο» στο τσακ-μπαμ. Και μετά σου περνάει! Του άλλου όμως; Του περνάει;
3. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Καλή η ελευθερία χρυσό μου αλλά όταν θες σχέση δεν μπορείς να επαναστατείς συνεχώς. Κάποια στιγμή και ο άλλος θα «την κάνει».

Αιγόκερως

1. ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ: Ναι αγάπη μου! Καμιά φορά και τα γλυκανάλατα λογάκια χρειάζονται! Και καμιά αγκαλιά! Αλλιώς όλα θα τα βρει αλλού ο σύντροφος!
2. ΛΟΓΙΚΗ: Δεν μπορούν όλα να είναι σε «κουτάκια»! Χρειάζεται κάποια στιγμή και ο παραλογισμός και το πάθος και το συναίσθημα.
3. ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ: Το να απαντάς σε έναν τσακωμό με ειρωνεία, δογματικότητα, σνομπισμό και σκληρά λόγια, θα κάνουν εύκολα τον σύντροφο να στραφεί προς την πόρτα της εξόδου!

Υδροχόος

1. ΤΡΕΛΑ: Μωρέ ναι, καλή η τρέλα σου και γοητευτική, αλλά σε μία σοβαρή σχέση, δεν γίνεται να είσαι πάντα απρόβλεπτος και εκρηκτικός στα καλά καθούμενα!
2. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μην σου πει κάποιος για «δέσιμο» ή επισημοποίηση! Ξεχνάς και έρωτες και αγάπες και ψάχνεις από πού να φύγεις. Πρόσεξε μόνο μη φύγει ο άλλος πρώτα!
3. ΔΗΘΕΝ: Λες, λες, λες. Δασκαλεύεις στον έρωτα και αρχίζεις θεωρίες που σοκάρουν. Αν όμως κάνει ο άλλος το ίδιο, τσαντίζεσαι! Ε, μα! Μήπως είσαι τελικά μόνο λόγια;

Ιχθύς

1. ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ: Είσαι στον κόσμο σου, αναβάλλεις, ξεχνάς συνεχώς και ωραιοποιείς τα γεγονότα γιατί απλά σε συμφέρει! Πώς να σε δει ο άλλος σοβαρά μετά;
2. ΑΠΙΣΤΙΑ: Ε ναι! Είστε επιρρεπής στα παράνομα ακόμα κι αν αγαπάς, αλλά αν σε πιάσουν; Ποιος θα σε συγχωρέσει νομίζεις;
3. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ: Σταμάτα την απαισιοδοξία, σταμάτα να κλαίγεσαι και σταμάτα να νομίζεις ότι είσαι πάντα θύμα! Κουράζεις!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top