Τυρόπιτα. Πιό εύκολη δεν γίνεται. Χωρίς φύλλο στο τσακ μπαμ !

0

Σίγουρα θα την ευχαριστηθούν όλοι όσοι την δοκιμάσουν.

Υλικά
  • 1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 γιαούρτια στραγγιστά
  • 500 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
  • 1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) βούτυρο λιωμένο
  • 4 αβγά
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • λίγο άνηθο (εγώ έβαλα και ελάχιστο δυόσμο μέσα)
Εκτέλεση
  • Αλείφουμε το ταψί μας με λιωμένο βούτυρο και το ραντίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
  • Ανακατεύουμε μέσα σε μπολ το γιαούρτι,το αλεύρι, το βούτυρο,τη φέτα,τα αυγά και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα.
  • Αδειάζουμε το παχύρευστο μείγμα στο ταψάκι μας και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.
  • Ραντίζουμε την επιφάνεια με τριμμένη φρυγανιά.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.
Zεστή και κρύα είναι το ίδιο νόστιμη!!!Καλή επιτυχία και καλή όρεξη !!

igastronomie
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top