Φριτάτα με κρεμμύδια και τυριά

0

Λαχταριστή και πλούσια ομελέτα για το μεσημεριανό σας

Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 2 ασπράδια
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
  • 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • 100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ
  • 100 γραμμάρια ροκφόρ
  • 150 γραμμάρια γραβιέρα
  • 8 ολόκληρα αβγά
  • 2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • Μπέικον ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.

Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με τις πατάτες. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μπέικον.

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top