Πώς να αναγνωρίσεις τις παγίδες της επανασύνδεσης με κάθε ζώδιο!

0

Χωρίσατε; Kαι τώρα έχεις ευκαιρία να είστε ξανά μαζί αλλά δεν ξέρεις αν πρέπει;

Χώρισες και δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις. Δεν μπορείς να τον διαγράψεις από την καρδιά και το μυαλό σου αλλά από την άλλη ξέρεις καλά, πως έτσι έπρεπε να γίνει! Όταν όμως το πονεμένο παρελθόν, χτυπάει την πόρτα σου, όλα αρχίζουν ξανά! Είναι όντως η επανασύνδεση, ο δρόμος για την κοινή σας ευτυχία ή είναι ένα μονοπάτι γεμάτο παγίδες που θα σε οδηγήσει ξανά στον ίδιο πόνο, από την αρχή;

Διάβασε το ζώδιο του πρώην και ταυτόχρονα υποψήφιου νυν σου και πάρε την σωστή απόφαση!

ΚΡΙΟΣ: Πολύ πιθανόν από την ώρα που χωρίσατε να έχει ερωτευτεί 2-3 άτομα μέχρι τώρα. Ναι, ναι, ακόμα κι αν χωρίσατε πρόσφατα. Ο Κριός προχωρά κατευθείαν μπροστά και δεν κοιτάει-συνήθως-πίσω! Αν πάλι κατάλαβε ότι όντως εσύ ήσουν το 10 το καλό στη ζωή του και επέστρεψε για να ξαναείστε μαζί, σκέψου το καλά. Αυτός ο άνθρωπος ακόμα και τώρα θεωρεί ότι έχει μόνο αυτός δίκιο για το χωρισμό και φυσικά μην περιμένεις να αλλάξει την νευρική και επιθετική συμπεριφορά του! Κάθε άλλο, τώρα που θα σε έχει και πιο… «σιγουράκι», τώρα είναι που θα ξεπεράσει και τα όρια! Το σίγουρο είναι, πως το ότι ξαναγυρνά, σημαίνει ότι σίγουρα σε θέλει και δεν γυρνά από ανασφάλεια, όπως κάποιοι άλλοι. Οπότε… εσύ αποφασίζεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Να ξέρεις αρχικά, πως ακόμα κι αν πήρε αυτός την απόφαση του χωρισμού, δύσκολα προσαρμόστηκε στη νέα κατάσταση και σίγουρα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πληγώθηκε και εκείνος. Αν επέστρεψε πρέπει πρώτον να αναγνωρίσεις την δύναμη του να ρίξει τα μούτρα του και να ξαναπροσπαθήσετε! Δεύτερον όμως, θα πρέπει να αναλογιστείς ότι ίσως αυτή η προσπάθεια γίνεται επειδή απλά δεν του αρέσει να αλλάζει συνήθειες. Θες σίγουρα να είσαι απλά η συνήθεια κάποιου; Μάλλον όχι, γι’ αυτό εξέτασε αν όντως τα αισθήματα του είναι αληθινά, πριν πεις το ναι. Και αν το πεις, να ξέρεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναχωρίσετε ποτέ!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Έρωτας γι’ αυτόν-καλώς ή κακώς- είναι ένα παιχνίδι, ακόμα κι αν αφορά μια σοβαρή σχέση. Σκέψου λοιπόν πριν ξαναπροσπαθήσετε, μήπως απλά θέλει να βγει νικητής σε αυτό το παιχνίδι και μόνο! Αν ωστόσο, ένας από τους λόγους που χωρίσατε, ήταν τα λοξοκοιτάγματα του, να ξέρεις ότι από την επανασύνδεση και μετά, μάλλον θα χειροτερέψει! Επανασύνδεση και Δίδυμος, είναι ομολογουμένως κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο, γι’ αυτό ζήτα πράξεις, πολλές πράξεις, πρώτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή είναι και η παράγραφος που θα διαβάσετε οι περισσότεροι από εσάς, αφού τα Καρκινάκια είναι πρωταθλητές στις επανασυνδέσεις. Είναι προσκολλημένοι στο παρελθόν και δεν προχωρούν εύκολα παρακάτω! Και ναι, σ’ αγαπάει, σε θέλει και είναι και διατεθειμένος να αλλάξει για σένα, όλα του τα ελαττώματα. Το πρόβλημα είναι πως στη διάθεση θα μείνει, αφού ο χαρακτήρας του θα μείνει ολόιδιος, με μία δόση παραπάνω δράματος από όσο ήδη γνώριζες, τις στιγμές που θα θυμάται-γιατί θα το θυμάται-τον χωρισμό σας!

ΛΕΩΝ: Χωρίσατε; Τον προσέβαλλες, του ισοπέδωσες τον εγωισμό, τον έκανες να πέφτει στα πατώματα το απόγευμα και το βράδυ να βγαίνει, να πίνει και να διασκεδάζει για να σε ξεπεράσει. Αν υπάρχει κίνηση επανασύνδεσης, κατά πάσα πιθανότητα είναι δική σου πρωτοβουλία. Να ξέρεις απλά, πως άπαξ και γίνει μία νέα αρχή μεταξύ σας, θα ζητά ή μάλλον θα απαιτεί πολλές φορές τη μέρα επιβεβαίωση και θα σε κάνει σίγουρα να υποφέρεις, αφού το παρακαλετό μέχρι να τα ξαναβρείτε δεν θα του φτάσει, αλλά θα το θέλει και μέσα στη σχέση πλέον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πιο εύκολη περίπτωση. Εν μέρει. Αρχικά να ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν αλλάζει, πάει και τελείωσε, ότι και να σου υποσχεθεί! Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού. Για να θέλει ο Παρθένος επανασύνδεση, σημαίνει μεγάλη αγάπη και… ώρες υπερανάλυσης της σχέσης σας και του χωρισμού σας, που τον έπεισε ότι είσαι ο ένας ή μία, και τέλος! Γι’αυτό το λόγο και οι Παρθένοι, σπάνια ρισκάρουν σε μία επανασύνδεση!

ΖΥΓΟΣ: Πιθανότητες χωρισμού για Ζυγό; Ή το αποφάσισες εσύ, ή σε απάτησε! Το να το αποφάσισε αυτός να σε χωρίσει, πολύ δύσκολο… Μία επανασύνδεση με Ζυγό στην πρώτη περίπτωση είναι εύκολη. Τον χώρισες, το μετάνιωσες και σε συγχωρεί άνετα με λίγες ναζιές, άσε που μπορεί να σε ζητήσει σε γάμο, για να σε δέσει κιόλας! Αν όμως σε απάτησε και τώρα ξαναγυρνά σε σένα, συγχώρεσε τον αν θες και μπορείς, βεβαίως. Ένα να ξέρεις μόνο. Θα το ξανακάνει. 100%!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επανασύνδεση με Σκορπιό; Εδώ δεν θα πούμε πολλά. Αν τον χώρισες εσύ και εκείνος θέλει επανασύνδεση, τότε μάλλον έχει ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο εκδίκησης ή καταστροφής της ζωής σου, αν είναι original Σκορπάκι. Αν πάλι σε χώρισε αυτός ή είσαι εσύ εκείνος που παρακαλά για επανασύνδεση και κάνετε το βήμα, να ξέρεις ότι θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη, για όλα αυτά που έκανες και-κατά τη γνώμη του-τον πλήγωσαν ανεπανόρθωτα. Από εμάς…, την ευχή μας!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλάκα κάνεις τώρα! Αλήθεια είσαι σε περίοδο επανασύνδεσης με Τοξότη; Πρέπει να είσαι τεράστιο κελεπούρι εσύ! Βλέπεις, ο Τοξότης δεν είναι και πολύ της… επανασύνδεσης. Ακόμα κι αν πληγώθηκε από το χωρισμό, το αίσθημα της ελευθερίας που του χάρισες, ήταν η καλύτερη παρηγοριά. Οπότε αν ο Τοξότης θέλει να είστε ξανά μαζί, όρμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η παγίδα είναι μόνο μία! Μην προσπαθήσεις λόγω του χωρισμού σας, να τον περιορίσεις ή να τον πιέσεις, γιατί ο χωρισμός θα έρθει ακόμα πιο εύκολα από πριν. Μην ξεχνάς ότι «δοκίμασε» ήδη την ελευθερία και σίγουρα, έστω λίγο, του άρεσε...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για ψάξου λίγο, τι θέλει από σένα ή τι συμφέρον έχει από την σχέση σας… Γιατί στο λέμε αυτό; O Αιγόκερως τους χωρισμούς τους παίρνει στα σοβαρά, όπως και τις σχέσεις και απεχθάνεται τα ανώριμα πισωγυρίσματα. Αν ένας Αιγόκερως σου δείξει ότι θέλει να ξαναείστε μαζί, μάλλον έχει από σένα κάποιο όφελος. Ψάξου λοιπόν καλά πριν το κάνεις το βήμα και αν δεν βρεις κάτι, τότε τι να σου πούμε; Μάλλον βρήκες τον μοναδικό Αιγόκερω που ακολουθεί πιστά την καρδιά του, χωρίς την συμμετοχή της λογικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άπαξ και γύρισε Υδροχόος, κάνε πάρτι! Δύσκολα κάνει επανασυνδέσεις, αφού νιώθει ότι χάνει τον χρόνο του και άσε που τα… «ξαναζεσταμένα φαγητά» του χαλάνε το στομάχι του! Πες ναι λοιπόν, καθίστε κάτω σαν δυο καλά φιλαράκια (ξέχνα ρομαντισμούς και δραματικότητες επανένωσης κτλ) και πείτε τα όλα. Και αυτός-αν συμφωνήσει μαζί σου-θα διορθωθεί, αλλά και εσύ οφείλεις το ίδιο! Άντε με το καλό παιδιά μας!

ΙΧΘΥΣ: «Θα πεθάνω», «Μου κατέστρεψες την ζωή», «Κανείς δεν με έχει πονέσει τόσο ξανά», και ταυτόχρονα «Εγώ φταίω για όλα», «Συγχώρεσε με, σε ικετεύω» και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα. Με ένα τέτοιο ή παρόμοιο… ψυχολογικό πόλεμο, θα προσπαθήσει ο Ιχθύς να τα ξαναβρείτε. Με το καλό λοιπόν, αλλά να ξέρεις και τη ζωή δύσκολη θα σου κάνει γεμίζοντας σε τύψεις καθημερινά και θα αναζητήσει τον… τέλειο έρωτα, σε άλλη αγκαλιά! Εμείς πάντως σε προειδοποιήσαμε!
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top