Ομελέτα με πράσινη πιπεριά και τριμμένο τυρί

0

Εύκολη και απλή συνταγή για νοστιμότερη ομελέτα.

Υλικά
  • 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο βασιλικό και δυόσμο
  • 4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 8 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 60 γραμμάρια τυρί τριμμένο
  • Μπέικον
  • Μανιτάρια
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο ηλιέλαιο
Εκτέλεση
  • Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές, το μπέικον, τα μανιτάρια και τα κρατάτε στην άκρη. Σ΄ ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
  • Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές, το μπέικον και τα μανιτάρια από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη. Χρόνος ψησίματος της ομελέτας 20 λεπτά.
sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top