Ένα γρήγορο σκορδόψωμο για φανατικούς σκορδοφάγους. 
Ένα καταπληκτικό, πικάντικο, αρωματικό, πολύ εύκολο και γρήγορο ψωμί.  Χρησιμοποιήστε το σαν συνοδευτικό ή να το φρυγανίσετε και να φτιάξετε τέλεια κρουτόν για σούπες και σαλάτες!…
Υλικά συνταγής
Υλικά συνταγής
- 1 φρατζόλα ψωμί κομμένη σε φέτες (αν έχετε μπαγιάτικη ακόμα καλύτερη)
 - 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
 - 1/2 φλ. τσαγιού μαϊντανό
 - 5-6 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
 - αλάτι – πιπέρι
 
- Παίρνουμε ένα βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς προσθέτουμε όλα τα υλικά (ελαιόλαδο, μαϊντανό, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι) το κλείνουμε σφιχτά και ανακατεύουμε δυνατά ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
 - Στρώνουμε τις φέτες ψωμιού σε ταψί και απλώνουμε το μείγμα πάνω στο ψωμί και από τις 2 πλευρές.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς για 5-8 λ μέχρι να πάρουν χρώμα.
 
sintayes


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.