Σκορδόψωμο

0

Ένα γρήγορο σκορδόψωμο για φανατικούς σκορδοφάγους.

Ένα καταπληκτικό, πικάντικο, αρωματικό, πολύ εύκολο και γρήγορο ψωμί. Χρησιμοποιήστε το σαν συνοδευτικό ή να το φρυγανίσετε και να φτιάξετε τέλεια κρουτόν για σούπες και σαλάτες!…

Υλικά συνταγής
  • 1 φρατζόλα ψωμί κομμένη σε φέτες (αν έχετε μπαγιάτικη ακόμα καλύτερη)
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαϊντανό
  • 5-6 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
  • αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
  • Παίρνουμε ένα βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς προσθέτουμε όλα τα υλικά (ελαιόλαδο, μαϊντανό, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι) το κλείνουμε σφιχτά και ανακατεύουμε δυνατά ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Στρώνουμε τις φέτες ψωμιού σε ταψί και απλώνουμε το μείγμα πάνω στο ψωμί και από τις 2 πλευρές.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς για 5-8 λ μέχρι να πάρουν χρώμα.
sintayes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top