Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τους χωρίζουν!

0

Ζώδια, χιούμορ αλλά και δράμα χωρισμού!

«Με παράααατησες, και δεν κράτησεεεες, αχ, τόσους όρκους, τόσα χάδια και φιλιάαα! Με εγκατέλειψεεεες, με εγκατέλειψεεες, για να πας σε μια καινούργια αγκαλιά», τραγουδάει με πονεμένη φωνή η Μαίρη Λίντα, συμπάσχοντας με όλους τους πονεμένους παρατημένους εκεί έξω…

Το κάθε ζώδιο όμως αντιδρά διαφορετικά στην άπονη ερωτική εγκατάλειψη! Για πάμε να δούμε!

ΚΡΙΟΣ: ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ
Τον χώρισες; Τον παράτησες; Ποιον; Τον αρχηγό; Τον νούμερο 1; Ετοιμάσου για χαμό, φασαρία, βρισιές, σπρωξίματα, φωνές και τη γειτονιά στο πόδι! Γιατί έτσι πληγώνεται ο Κριός, με νεύρα!

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ…
Ο Ταύρος παθαίνει κρίση πανικού όταν τον παρατάνε! Και επειδή αγαπάει, αλλά και επειδή αγχώνεται απίστευτα που όλα αλλάζουν στη ζωή του, εκεί που μόλις είχε αράξει στη σχεσούλα του. Άντε τώρα πάλι από την αρχή, να φλερτάρει, να γνωρίσει, να αγαπήσει και να αγαπηθεί… Πφφ…άγχος!

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ-ΠΟΥΛΙ!
Θα πονέσει, θα κλάψει αλλά θα το δεχτεί σχετικά... αναίμακτα. Θα βγει, θα διασκεδάσει, θα γνωρίσει κόσμο, θα φλερτάρει αβέρτα και θα κάνει με χαρά, ότι δεν μπορούσε να κάνει όταν είχε σχέση και αφού το γλεντήσει, θα ξαναπονέσει και θα ξανακλάψει και μέτα πάλι τα ίδια μέχρι τον επόμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΑΠΟΨΕ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ!
Όταν εγκαταλείπεται ο Καρκίνος, νιώθει ότι έχασε ένα κομμάτι του εαυτού του, ότι η καρδιά του ράγισε ανεπανόρθωτα, ότι η ψυχούλα του πληγώθηκε βαθύτατα και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα… Πολύ πιθανόν να διεκδικήσει για επανασύνδεση (παίρνει μάστερ σε αυτό) αλλά παράλληλα θα ψάχνει και την παρηγοριά σε άλλο πρόσωπο αφού η εμπιστοσύνη ποτέ ξανά δεν θα είναι ίδια.

ΛΕΩΝ: DIVAVSDRAMAQUEEN!
Παρατάς τον βασιλιά; Θα σου πει-από εγωισμό-ότι το ίδιο ήθελε κι αυτός, ότι δεν τον νοιάζει και ότι σου εύχεται σύντομα να βρεις καλύτερο (γελώντας ειρωνικά)! Μετά θα πάει σπίτι, θα φωνάξει 2 κολλητούς, θα ανοίξει ένα ακριβό ουίσκι και θα σέρνεται στα πατώματα κλαίγοντας και ουρλιάζοντας τον τριτοδεύτερο-όπως έλεγε-Τερλέγκα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!
Παθαίνει σοκ! Αγχώνεται-πληγώνεται δεν το λες-, «κυνηγάει» τον φυγά με αξιοπρέπεια και μετά κάθεται και το αναλύει. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο. Κανείς δεν αξίζει την τελειότητα του. Αρχίζει να ξαναφλερτάρει-γιατί ξέρει καλά να το κάνει-και βρίσκει τον επόμενο!

ΖΥΓΟΣ: ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ‘ΓΙΝΕΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!
Δεν είναι δυνατόν! Πώς να γίνουν οι δυο, ένα! Δεν αντέχει την λέξη χωρισμό ο Ζυγός! Κλαίει όλη μέρα, κάθε μέρα, για αυτόν τον άτιμο που τον αγάπησε και αυτός τον εγκατέλειψε. Το κλάμα σταματάει απότομα, μόλις μία από τις… καβάτζες του (πάντα έχει καβάτζες) του πει «ναι» για σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ…ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!
Παρατάς Σκορπιό; Άλλαξες σπίτι, τηλέφωνο, χώρα; Όχι; Θα σε ξευτελίσει, τα λόγια του θα σε πληγώσουν πιο πολύ κι από όσο πληγώθηκε αυτός, θα σου πει πως είναι σίγουρος ότι βρήκες άλλον και μετά θα φύγεις. Νομίζεις ότι εκεί όλα τελειώνουν; Λάθος, εκεί αρχίζουν όλα! Χώρισες Σκορπιό; Μόλις έκανες την ζωή σου κόλαση. Η εκδίκηση ξεκινά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑΪ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ!
Ο Τοξότης θα αντιδράσει με τόσα νεύρα και βρισιές, που θα πει ο πρώην: «Αχ πόσο τον πλήγωσα τον καημένο». Κούνια που σε κούναγε πρώην. Το αντίδοτο για αυτό που έκανες, είναι η περιπέτεια, ερωτική, φιλική, ταξιδιάρικη, κάτι σε χόμπι… Πάντως θα υπάρξουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα από σένα πρώην! Χακούνα Ματάτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ, ΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝΕ. ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ!
Ξέρεις τι περνάει ένας Αιγόκερως μέχρι να διαλέξει ένα σύντροφο; Ξέρεις πόσα σκέφτεται; Μ’αγαπάει; Τον αγαπάω; Ταιριάζουμε; Με συμφέρει; Με βολεύει; Κάνει καλό στην κοινωνική μου υπόσταση; Θέλουμε τα ίδια; Και μετά έρχεται αυτός ο σύντροφος να του ξαναθυμίσει τι σημαίνει μοναξιά! «Άτιμε! Που να βρω τώρα κάποιον αξιόλογο; Τι θα πω σε γνωστούς και οικογένεια;» Και άλλα τέτοια διάφορα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ!
Ξέρεις τι είναι να παρατάς έναν Υδροχόο; Είναι σαν προδοσία 2 σε 1! Προδοσία και ερωτική και φιλική! Που να βρω ένα φιλαράκι, που λέει και η Βόσσου! Τι κάνει σε μία τέτοια περίπτωση; Καλεί φίλους να τον στηρίξουν, να του συμπαρασταθούν και που θα πάει, ένας από αυτούς θα τον παρηγορήσει και λίγο πιο πονηρά! Μόλις ξεπέρασε τον πρώην!

ΙΧΘΥΣ: ΜΗ Μ’ΑΦΗΝΕΙΣ! ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!
Όταν ένα Ψάρι το παρατήσεις το αποτέλεσμα είναι κάτι ανάμεσα σε κατάθλιψη, ψυχοθεραπεία, ανώνυμοι αλκοολικοί, μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας (απόπειρα και καλά, σιγά μην θυσιάσει το τομάρι του για σένα!). Την Δευτέρα φταις για όλα εσύ άπονε, την Τρίτη έφταιγε αυτός για όλα, την Τετάρτη πάει με τρίτο πρόσωπο που το αγαπά με το «γεια σας», την Πέμπτη πάλι φταις εσύ και κάπως έτσι θα κυλήσουν οι μέρες, μέχρι να βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top