Η τέλεια σχέση για κάθε ζώδιο


Τι εννοούν τα ζώδια όταν λένε ιδανική ερωτική σχέση;

Όλοι θέλουμε να κάνουμε την ιδανική σχέση και να ζήσουμε τον μεγάλο έρωτα που ονειρευόμαστε! Όμως μήπως το κάθε ζώδιο και ο κάθε ωροσκόπος έχει διαφορετική άποψη; Φυσικά! Η έννοια του ιδανικού έρωτα είναι τελείως υποκειμενική! Ας δούμε τι πιστεύουν τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να πηγαίνει με τα νερά μου. Ο σύντροφος να με ακολουθεί σε αυτά που θέλω και να σέβεται τις επιθυμίες μου!
…να είναι δραστήρια. Μία σχέση δεν πρέπει ποτέ να είναι ανιαρή. Πρέπει να κρατάει συνεχώς ζωντανό το ενδιαφέρον μου, ακόμα και μέσα από τσακωμούς.
….να έχει πάθος! Το σεξ είναι από τα πιο κύρια στηρίγματα στη σχέση. Ένας σύντροφος με «πονοκέφαλο» απλά δεν μου κάνει!.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να μένει ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο σύντροφος πρέπει να με αποδεχτεί όπως είμαι και το ίδιο και εγώ. Αν κάποιος από τους δυο μας αλλάξει, στη συμπεριφορά, στο σεξ, στο συναίσθημα, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.
…να βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Η πίστη μεταξύ των συντρόφων είναι η απόλυτη απόδειξη αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού.
…να μου παρέχει ασφάλεια. Και υλική αλλά και συναισθηματική. Οικονομικά προβλήματα και απώλειες φθείρουν τον έρωτα και από την άλλη ένας ευμετάβλητος άνθρωπος που δεν ξέρει τι θέλει, δεν είναι για μένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να είναι χαρούμενη. Η μιζέρια, η ρουτίνα και η ακινησία είναι η καταστροφή ενός έρωτα. Μία έξοδος, μία εκδρομή ή ένα ραντεβού σαν να γνωρίζεστε πρώτη φορά, φέρνουν και χαμόγελο και ανανέωση.
….να έχει επικοινωνία. Όλα λύνονται με μία συζήτηση! Όλα όμως. Η επικοινωνία είναι το Νο1 για να πετύχει μία σχέση.
…να μην είναι πιεστική. Αν αρχίσει ο σύντροφος να με πιέζει και να προσπαθεί να με χειραγωγήσει, πνίγομαι, πιέζομαι και φυσικά σιγά σιγά αρχίζω να έχω τάσεις φυγής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να μου παρέχει προστασία. Θέλω να με φροντίζουν και να με προστατεύουν και το ίδιο να κάνω και εγώ. Οφείλει και ο σύντροφος και εγώ να αποτελούμε πατρικά/μητρικά πρότυπα ο ένας για τον άλλο.
…να έχει πολύ συναίσθημα. Μ’ αρέσει ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ζεστασιά. Αυτά μόνο μια καρδιά που αγαπάει πραγματικά ξέρει πώς να τα διατηρεί!
…να κρατήσει για πάντα! Τέλεια σχέση ίσον οικογένεια. Η οικογένεια κρατάει για πάντα…

ΛΕΩΝ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να με επιβεβαιώνει. Πρέπει να νιώθω σημαντικός σε μία σχέση και αυτό πρέπει να το φροντίσει ο σύντροφός μου με εκπλήξεις, ντάντεμα και καθημερινές εκδηλώσεις θαυμασμού και αγάπης. Φυσικά το ίδιο θα κάνω και εγώ!
…να είναι διασκεδαστική! Σε μία σχέση πρέπει να περνάς καλά! Πρέπει να είσαι παιδί στην αγκαλιά του! Αν ρουτινιάσεις , πάει ο έρωτας…
…να είναι φλογερή. Κι αυτό σημαίνει να είναι μοναδική, ξεχωριστή, ρομαντική, παθιασμένη και γεμάτη αγάπη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να είναι απλή και ήρεμη. Δεν χρειάζομαι πολλά από μία σχέση. Κάθε άλλο! Τα πολλά και τα υπερβολικά στον έρωτα με αγχώνουν. Τα θέλω όλα σωστά όμως! Σωστά και ισορροπημένα!
…ο σύντροφος να ακολουθεί τις συμβουλές μου. Είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω τον καθένα, πόσο μάλλον αυτόν που αγαπώ. Οπότε καλό θα είναι να ακούει τις υποδείξεις μου. Δεν είναι κριτική είναι σωστός προσανατολισμός της σχέσης για να πετύχουμε!
…να είναι ρομαντική με όρια. Ναι, φυσικά και είμαι ρομαντικός! Όμως δεν είναι όλη μας η ζωή ο έρωτας. Υπάρχει και μία καθημερινότητα που τρέχει, η δουλειά, οι υποχρεώσεις… Δεν είναι δυνατόν ο σύντροφος μου να θέλει όλη την ώρα γουτσου-γουτσου.

ΖΥΓΟΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να μην έχει καυγάδες. Δυο άνθρωποι που αγαπιούνται να τσακώνονται; Όχι! Οι τσακωμοί φθείρουν την σχέση και τον αμοιβαίο έρωτα. Όλα λύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις.
…να είναι όμορφη. Ναι, όπως οι ταινίες! Που είναι το κακό; Και η μεταξύ μας συμπεριφορά, αλλά και η εξωτερική μας εμφάνιση, πρέπει να μοιάζουν με ρομαντική ταινία!
…να ήρθε για να μείνει! Δεν μ’αρέσει η μοναξιά και δεν μ’αρέσουν ούτε οι χωρισμοί. Και στη τελική δεν αρχίζεις κάτι για να το τελειώσεις κάποτε. Το αρχίζεις για να μείνουμε για πάντα «Εμείς»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να βρίσκεται στα δικά μου χέρια. Και τι εννοώ με αυτό; Αυτό που λένε χειραγώγηση δεν είναι πάντα κακή αν αγαπάς. Αν μπορώ να καθοδηγώ πλήρως τον σύντροφο μου, να ξέρω ακόμα και το πιο κρυφό του μυστικό, ακόμα και σε προσωπικά του ζητήματα, αυτό σημαίνει ότι αξίζει την πιο βαθιά και αφοσιωμένη μου αγάπη.
…να έχει κέρδος. Πρέπει να κερδίζει κάτι ο ένας από τον άλλο. Είτε υλικά, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι συμφέρον. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο σύντροφος σου να εξυπηρετεί και προσωπικά σου ζητήματα.
…να έχει σεξουαλική χημεία. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Η πραγματική αγάπη εκφράζεται με πόθο, έλξη, ερωτισμό και πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να έχει ελευθερία. Ελευθερία δεν σημαίνει πάντα ότι φεύγεις! Ελευθερία σημαίνει και το πότε επιλέγεις να μείνεις. Γιατί αυτό είναι ο έρωτας! Επιλογή!
…να έχει θετικότητα. Γιατί η καταστροφή ενός έρωτα είναι τα μούτρα, η μουρμούρα, η γκρίνια και η αρνητικότητα. Αν δεν σε κάνει να χαμογελάς τότε τι να τον κάνεις;
…να είναι περιπετειώδης. Υπερβολικά μπορώ να πω! Να είναι κάθε μέρα διαφορετική, να ρισκάρουν και οι δυο συνεχώς, ώστε κάθε τους μέρα να αλλάζει όλη η κοινή ζωή τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να έχει το σωστό πρεστίζ. Ναι, μία σχέση για να είναι υγιής, πρέπει να είναι αποδεκτή και από τους άλλους. Αν δεν μπορώ να είμαι περήφανος για αυτό που έχω, απλά δεν μπορώ να το έχω.
…να αντέχει τις δυσκολίες. Σχέση χωρίς αμοιβαίες αντοχές στα προβλήματα δεν έχει αληθινή αγάπη. Άλλωστε οι παλιοί έλεγαν: Όταν μία σχέση έχει πρόβλημα, λύνουμε το πρόβλημα, όχι τη σχέση.
…να είναι γερό στήριγμα. Θέλω να βασίζομαι στο σύντροφο μου και για την προσωπική μου εξέλιξη και πρόοδο αλλά και σε πρακτικά ζητήματα. Έτσι δεν πρέπει;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να αποτελείται από δυο κολλητούς που είναι και δυο εραστές. Τέλεια σχέση είναι η αληθινή φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων που είναι απόλυτα ερωτευμένοι. Πόσο τέλειο! Αν αυτό συμβεί αυτή η αγάπη μπορεί να κρατήσει για πάντα!
…να έχει κοινά ιδανικά. Το ζευγάρι πρέπει να συμφωνεί-ή και να διαφωνεί με ανώτερο επίπεδο- για τις προσωπικές ιδέες και τα οράματα τους!
….να έχει ανεξαρτησία. Δεν με γοητεύουν οι χρυσές φυλακές, ούτε οι ζηλίτσες από το σύντροφο. Αγάπη είναι να αφήνεις τον άλλο ελεύθερο. Το «Εμείς» με το «Εγώ» σε απόλυτη συνεργασία!

ΙΧΘΥΣ: Η τέλεια σχέση πρέπει…

…να καλύπτει τις ανάγκες σου. Η αγάπη δεν είναι κάτι που τυχαίνει απλά. Την έχεις ανάγκη, την χρειάζεται η ψυχή σου και κάπως έτσι την βρίσκεις! Κι όταν την βρεις, για να θεωρηθεί ιδανική, πρέπει να αναπληρώνει όλα σου τα «θέλω»!
…να σε ταξιδεύει μακριά από την σκληρή πραγματικότητα! Πρέπει να είναι ομαντική, σαν παραμύθι, στο οποίο έχετε χτίσει ένα δικό σας παλάτι και ζείτε εκεί σαν ερωτευμένοι βασιλιάδες, χωρίς να το ξέρει κανείς…
…να έχει ψυχική ένωση. Έχω ανάγκη ο σύντροφος μου να νιώσει την ψυχή μου, τις φοβίες μου, τα άγχη μου να με καταλαβαίνει αλλά και έχω ακόμα περισσότερο ανάγκη τα του προσφέρω εγώ όλα τα παραπάνω!

oroskopos

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...