Πώς αντιδρά η μαμά σου όταν δεν σε βρίσκει στο τηλέφωνο;

0

Πως αντιδρούν οι μαμάδες όταν δεν βρίσκουν τα καμάρια τους στο τηλέφωνο;

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης μίας μάνουλας είναι να μη βρει τον κανακάρη ή την πριγκίπισσα της (συγνώμη κύριε Υπουργέ για την έκφραση…) στο τηλέφωνο!  Τρία αναπάντητα τουτ και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έχουν περάσει από το κεφαλάκι της όλα τα σενάρια της 10ης Εντολής, του Κόκκινου Κύκλου και της Λάμψης-που είναι και της εποχής της-!

Ας δούμε όμως πως αντιδρά η κάθε μαμά στις αναπάντητες κλήσεις που αφήνει στο καμάρι της και ας την καλοπιάσουμε κάνοντας της ένα ενεργειακό δωράκι.

ΚΡΙΟΣ: Μάνα είναι και ανησυχεί. Όταν όμως ανησυχεί, βγάζει εύκολα συμπεράσματα και φυσικά τσαντίζεται: «Που είσαι;;; Θέλεις να με τρελάνεις βραδιάτικα για να κάνεις τα δικά σου;;;; Μην τυχόν και δεν μου ξαναπαντήσεις, θα σου σπάσω το λάπτοπ!!! Τσακίσου και έλα σπίτι ΤΩΡΑ!»

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρεμη αλλά αυστηρή. Γλυκιά αλλά απόλυτη. Υπομονετική αλλά και κτητική: «Ξέρεις πόση ώρα σε παίρνω; 3 ώρες! Στο τσακ να εξαντληθεί η υπομονή μου. Θα μου απαντάς αμέσως! Είσαι το παιδί μου! Το καταλαβαίνεις; To δικό ΜΟΥ παιδί!»

ΔΙΔΥΜΟΣ: Καθόλου πιεστική, ευχάριστη αλλά πρέπει να τα μαθαίνει ΟΛΑ: «Έλα επιτέλους βρε παιδάκι μου σήκωσε το! Ανησυχώ! Που ήσουνα; Με ποιον; Τι κάνατε και δεν το σήκωνες; Να μου τα λες παιδάκι μου! Θες να πεθάνω από την περιέργια;;;  Εεε…, την αγωνία ήθελα να πω!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερπροστατευτική, υπερευαίσθητη, υπεραγχώδης: «Που είσαι αστέρι μου, καμάρι μου, φως της ζωής μου; Που είσαι ψυχή μου και δεν το σηκώνεις; Αχ, θα πεθάνω, να, να, ένα σφίξιμο, η καρδιά μου… Αχ, έλα από εδώ φεγγάρι μου… Δεν είναι καλά η μανούλα…»

ΛΕΩΝ: Ζει για το παιδί της και το αγαπάει όσο τίποτα, αλλά το ίδιο ζητάει και από αυτό…: «Που είσαι παιδί μου τόση ώρα που σε παίρνω;Καλά, δεν σκεφτόσουν ότι μπορεί να σε έπαιρνα να είχες το νου σου; Αδιαφορείς για τη μανούλα; Εμένα; Την καλύτερη μητέρα του κόσμου;»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγχωτική, γκρινιάρα αλλά και απόλυτα σοβαρή: «Α, το σήκωσες πουλάκι μου; Ένα πράγμα μόνο θέλω να μου πεις! Το καλό που σου θέλω να μη μου το σήκωνες για ουσιώδη λόγο, για να δω αν άξιζαν οι 3 κρίσεις πανικού που έπαθα!»

ΖΥΓΟΣ: Αγαπησιάρα, γλυκούλα, ανασφαλής και κάπως αδύναμη: «Αγάπη μου γιατί δεν μου το σηκώνεις; Είχα τρελαθεί αγάπη μου! Δεν την αγαπάς την μανούλα πια; Δεν ξέρεις ότι δεν μπορώ να ηρεμήσω τώρα; Καλά,καλά μη μου φωνάζεις παιδί μου… Απλά αν μπορείς να μου το σηκώνεις άλλη φορά αν θέλεις…»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιεστική, αυστηρή, καχύποπτη αλλά και ευαίσθητη: «Που είσαι τόση ώρα; Και γιατί δεν το σήκωνες; Ψέματα μου λες! Πες μου που ήσουν! Έχεις μπλέξει με ναρκωτικά, αλητοπαρέες, …σατανισμό;;; Υπερβολική εγώ; Θα το πληρώσεις πολύ άσχημα το σημερινό που έκανες στην ίδια σου την μάνα!»

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοίτα, μάνα είναι και ανησυχεί! Αλλά ούτε ο νους της πάει στο κακό εύκολα, ούτε και να σε πιέσει πρόκειται, αφού και αυτή κάνει σαν παιδί: «Που είσαι βρε εσύ τόση ώρα που σε παίρνω; Βόλτα; Α οκ... Ήθελα να σου πω ότι θα πάω γυμναστήριο. Μη με πάρεις, δεν  θα το σηκώσω!»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυστηρή, απόλυτη και αρκετά απότομη. Δεν πειράζει όμως, είσαι τα πάντα γι’αυτή: «Γιατί δεν το σηκώνεις; Μην μιλάς και μόνο άκου! Σε αυτό το σπίτι έχουμε κάποιους κανόνες και ένας από αυτούς είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον! Θα μου το σηκώνεις αμέσως! Τι ανατροφή σου έδωσα;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προοδευτική, φιλελεύθερη, φιλαράκι και απλά μοναδική: «Όχι ότι είσαι αναγκασμένος να το σηκώσεις φυσικά, αλλά που είσαι βρε που σε παίρνω τόση ώρα; Σχολείο; Δεν την κάνεις κοπάνα να πάμε στη πορεία κατά του ρατσισμού;»

ΙΧΘΥΣ: Γλυκιά, ευαίσθητη και εκνευριστικά αφηρημένη: «Βρε ψυχούλα μου όμορφη που είσαι τόσες ώρες που σε παίρνω; Πήγα να πεθάνω η καημένη… Α, ναι είχες το Συνέδριο σήμερα, το ξέχασα… Και τι ώρα θα έρθεις σπίτι; Α, ναι είναι στο Λονδίνο το συνέδριο, το ξέχασα… Καλά μωρέ, μη μου φωνάζεις, ξεχάστηκα!»

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top