3 λόγοι για να κάνεις σχέση με το κάθε ζώδιο


Μου κάνει για σχέση; Είναι καλό πακέτο; Ταιριάζουν τα «θέλω» μας;

Για να λύσεις τις… απορίες σου διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε 3 λόγους για τους οποίος είναι ο τέλειος σύντροφος!

Πρέπει να κάνω σχέση με Κριό:

…δεν θα βαρεθώ ποτέ! Θα είμαι συνέχεια στη «τσίτα», είτε θετικά, είτε αρνητικά! Αυτή η σχέση με γεμίζει ενέργεια και… πάθος!
…γιατί ξεχνάει αμέσως τον θυμό του! Δεν μου κρατάει ανόητα εγωιστικά μουτράκια, ούτε αναλύει πολύ τα πράγματα. Τσακωνόμαστε και επανέρχεται ξεχνώντας το μέσασε λίγα λεπτά!
…γιατί δεν μου λέει μεγάλα ψεύτικα λόγια! Μπορεί να είναι παρορμητικός και να αλλάζει εύκολα γνώμη και διάθεση αλλά ότι μου λέει τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή, είναι σίγουρο ότι το εννοεί !

Πρέπει να κάνω σχέση με Ταύρο:

...γιατί μπορώ να έχω ήσυχο το κεφάλι μου!Μπορεί να είναι απαιτητικός αλλά αν του δώσω αυτό που θέλει, θα κρατηθεί για πάντα πιστός σε μένα!
…γιατί έχει ταλέντο στη… κρεβατοκάμαρα! Ξέρει τι σημαίνει αισθήσεις, άρα ξέρει τι σημαίνει αισθησιασμός, άρα… φωτιά και λάβρα!
…θα φάω καλά! Μη πάει στο πονηρό το μυαλό σας! Είναι λάτρης του καλού φαγητού και συνήθως καλός μάγειρας! Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Πρέπει να κάνω σχέση με Δίδυμο:

…γιατί μαθαίνω πράγματα! Έχεις σχέση με Δίδυμο; Έχεις σχέση με εγκυκλοπαίδεια! Πάντα υπάρχει ανάμεσα μας ένα νέο ενδιαφέρον θέμα συζήτησης και δεν σταματάω ποτέ να μαθαίνω καινούργια πράγματα.
…γιατί πονάει το στομάχι μου από τα γέλια! Έχει περίσσιο χιούμορ και μάλιστα μοναδικά έξυπνο!
…γιατί κοινωνικοποιούμαι! Έχουμε πάντα πολλές παρέες, κόσμο γύρω μας και πολλούς φίλους! Χάρη σε εκείνον!

Πρέπει να κάνω σχέση με Καρκίνο:

…γιατί με κάνει να νιώθω παιδί! Με φροντίζει, με κακομαθαίνει, με προστατεύει! Δεν φοβάμαι τίποτα στην αγκαλιά του!
…γιατί με κάνει να νιώθω γονιός! Θέλει κι αυτός φροντίδα, τρυφερότητα, ντάντεμα και προστασία. Έχει τόσο ευαίσθητη και παιδική καρδούλα, που μου το βγάζει!
…γιατί καταλαβαίνει αμέσως πότε δεν είμαι καλά! Ένας περίεργος μορφασμός μου και αμέσως ξέρει ότι κάτι έχω! Το διαισθάνεται και φυσικά πάντα προσπαθεί να με στηρίξει!

Πρέπει να κάνω σχέση με Λέοντα:

…γιατί μου ανεβάζει τη λίμπιντο στα ουράνια! Μία τόσο φλογερή και παθιασμένη παρουσία και προσωπικότητα που δεν μπορώ να του αντισταθώ λεπτό!
…γιατί είναι σαν να πρωταγωνιστώ σε ταινία! Δεν λείπει από τη ζωή μου ποτέ, ούτε η χαρά, ούτε ο ρομαντισμός, ούτε το πάθος, ούτε ακόμα και το δράμα!
…γιατί δεν βαλτώνουμε ποτέ! Δεν βολεύεται μαζί μου, ούτε πέφτει στη παγίδα της ρουτίνας μίας σχέσης! Ο έρωτας μας μένει ζωντανός συνεχώς!

Πρέπει να κάνω σχέση με Παρθένο:

…γιατί μπορώ να στηριχτώ πάνω του! Είναι το δεξί μου χέρι, ο συμβουλάτορας μου, αυτός που θα τρέξει για μένα με μία μου λέξη! Μου είναι απαραίτητος!
…γιατί η ζωή μου γίνεται ενδιαφέρουσα! Μία καθημερινότητα γεμάτη ενδιαφέρουσες ασχολίες και συζητήσεις που πάντα χαρακτηρίζονται από τελειότητα!
…γιατί με κάνει καλύτερο άνθρωπο! Μου επισημαίνει μεν τα λάθη μου αλλά μου δείχνει και τους τρόπους να τα διορθώσω! Όλα στο πιάτο για ένα καλύτερο κοινό αύριο!

Πρέπει να κάνω σχέση με Ζυγό:

…γιατί έχω ένα μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Κι όχι μόνο αυτό. Έχω δίπλα μου ένα μοναδικά όμορφο χαμόγελο που με γαληνεύει!
…γιατί έχω δίπλα μου έναν/μία κούκλο/α! Περιποιείται τον εαυτό του, το παρουσιαστικό του και δεν παραμελεί ποτέ την εμφάνιση του!
…γιατί ξέρει πώς να πρέπει να είναι μία σωστή σχέση! Δεν με πιέζει, αλλά και δεν αδιαφορεί! Δεν τσακωνόμαστε, περνάμε όμορφα μαζί, μου κάνει τα χατίρια και είναι ρομαντικός όσο και όπως πρέπει!

Πρέπει να κάνω σχέση με Σκορπιό:

…γιατί δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο! Ο έρωτας με έναν Σκορπιό είναι μία μοναδική εμπειρία που μόνο όταν την ζήσεις, θα καταλάβεις τι σημαίνει βαθύς, αληθινός, έντονος και παθιασμένος έρωτας!
…γιατί νιώθω σημαντικός. Ναι με πιέζει με την ζήλια του, αλλά με κάνει να αισθάνομαι τόσο μοναδικά που ανησυχεί συνεχώς μη με χάσει!
…γιατί ζω τις 50 αποχρώσεις του γκρι! Ο ερωτισμός και το πάθος σε μία σχέση, όταν είναι τόσο ισχυρά, όλα τ’ άλλα τα χαζοπροβλήματα έρχονται δεύτερα και κάποια στιγμή ξεπερνιούνται!

Πρέπει να κάνω σχέση με Τοξότη:

…γιατί έχω πάντα κέφι! Ότι και να μου συμβαίνει, μόνο αυτός μπορεί να μου φτιάξει έτσι την διάθεση και να γίνω ξανά χαρούμενος!
…γιατί με αφήνει ελεύθερο! Δεν με καταπιέζει, δεν με πνίγει, δεν με υποχρεώνει! Έχω και τον χώρο μου και τον χρόνο μου!
…γιατί είναι αυθεντικός! Δεν κρύβεται πίσω από τεχνάσματα, στρατηγικές και κόλπα! Ξέρω ότι είναι αυτό ακριβώς που βλέπω!

Πρέπει να κάνω σχέση με Αιγόκερω:

…γιατί έχει μια αληθινή γοητεία! Δεν του αρέσει να δημιουργεί ψευτο-εντυπωσιασμούς! Είναι ουσιαστικά αξιοθαύμαστος και αξιοσέβαστος! Ό,τι πιο γοητευτικό για έναν σύντροφο!
…γιατί θέλω σοβαρή σχέση! Ελεύθερη σχέση ή σχέση χωρίς σοβαρό σκοπό, απλά δεν υφίσταται για έναν Αιγόκερω! Μαζί του θέτω τις βάσεις μου!
…γιατί με πάει ψηλά! Με τον τρόπο του με ωθεί να κυνηγήσω τους στόχους μου, τις φιλοδοξίες μου, να προοδεύσω! Νιώθω σημαντικός επειδή απλά τον έχω δίπλα μου!

Πρέπει να κάνω σχέση με Υδροχόο:

…γιατί ζω τα πάντα μαζί του! Είμαι απλά ο εαυτός μου και ζω φιλία, έρωτα, ρομαντισμό, ηρεμία, ένταση, πάθος! Όλα!
…είμαστε ίσοι! Σε μία σχέση, τα δικαιώματα αλλά και οι υποχρεώσεις πρέπει να είναι ίδια, σωστά; Τότε βρες έναν Υδροχόο!
…γιατί είναι ξεχωριστή σχέση! Μία σχέση τόσο μοναδική, τόσο διαφορετική, τόσο περίεργα γοητευτική, τόσο πιο μπροστά από όλες τις άλλες, μόνο μαζί του θα μπορούσα να τη ζήσω!

Πρέπει να κάνω σχέση με Ιχθύ:

…γιατί επιτέλους θα ζήσω το παραμύθι! Πιο ρομαντικός, τρυφερός, ευαίσθητος και γλυκός σύντροφος, απλά δεν υπάρχει!
…γιατί διαισθάνεται αυτό που θέλω! Και τον νοιάζει πραγματικά τι θέλω και τρέχει να το εκπληρώσει!
…γιατί δεν μου κρατάει ποτέ κακία! Ότι κι αν γίνει, όσο κι αν τσακωθούμε, ότι κι αν ειπωθεί, θα με συγχωρέσει και θα το ξεχάσει εύκολα, στο όνομα της αγάπης μας!

oroskopos

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...