Παντρεύεται η Κατερίνα Παπουτσάκη!


Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιβεβαίωσε για πρώτη φορά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Psychologies ότι παντρεύεται το φετινό καλοκαίρι τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά, λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα «αυτός είναι». Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ‘ναι’», αποκάλυψε η 33χρονη ηθοποιός. Η απόφασή της να ανεβεί τα σκαλιά σε ένα γραφικό εκκλησάκι στη Δονούσα στις 24 Αυγούστου ήρθε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

«Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν τόσο ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια. Όλα γίνονται αβίαστα, όλα κουμπώνουν από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να πούμε πολλά, είναι όλα απολύτως συμβατά. Αισθάνομαι ότι έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες, με συναισθάνεται και τον συναισθάνομαι. Δεν με φοβίζει το μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί. Έχω φοβερή πίστη ότι θα είμαστε διαρκώς καλύτερα».


Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό, ο γάμος δεν ήταν στις προτεραιότητές της. «Είναι πολύ περίεργο από την μία δεν πίστευα ότι θα το κάνω αυτό ποτέ, δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με νυφικό, ούτε ως παιδάκι», είπε, ωστόσο εξομολογήθηκε ότι σε κάθε γάμο που πήγαινε συγκινούνταν, αφού θεωρεί το μυστήριο «την πιο ιερή στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους».


Πηγή


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...