Πες μου τον ωροσκόπο σου να σου πω τι σε εκνευρίζει

0
Τι σε κάνει να θέλεις να φύγεις, ή να μείνεις και να παίξεις μπουνιές;

Εάν ο ωροσκόπος σου είναι:ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ανάβεις εύκολα, αλλά δίνεις και τόπο στην οργή, γρήγορα και ξεπερνάς την χολή ή το θυμό. Το γιατί, τώρα, κάποιοι συνεχίζουν να μένουν σε αυτό που συνέβη και δεν το ξεπερνούν, ξεπερνάει την δική σου ανοχή και λογική.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Άνθρωπος που σου λέει εσένα πως να κάνεις κάτι, είναι νεκρός και δεν το ξέρει! Προσπαθείς πολλές φορές να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό όταν σου καταστρατηγούν, επίσης, τα όρια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το καταφέρνεις, ή τελικά κρατάς μούτρα ή αγριεύεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Δεν αντέχεις όσους σου δίνουν συμβουλές χωρίς να τις έχεις ζητήσει και ξέρουν όλα όσα εσύ ο βλάκας, έχεις χάσει. Φωτιά να τους κάψει!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Όταν βλέπεις άνθρωπο να διαλύει το Σύμπαν χωρίς σοβαρό λόγο, μόνο και μόνο επειδή θεωρεί ότι δικαιωματικά μπορεί, ξυπνάει το κτήνος μέσα σου.


ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Δεν αντέχεις να σου την βγαίνουν πλαγίως. Τρελαίνεσαι, αγριεύεις. Θέλεις, ότι αντιπαράθεση έχεις στην ζωή σου, να την έχεις φάτσα-φόρα. Επίσης, δεν αντέχεις τους ανθρώπους που κρύβουν τα συναισθήματα τους, είναι ψυχροί και το θεωρούν και μαγκιά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Σε εκνευρίζει να νιώθεις χρησιμοποιημένος, δηλαδή ότι εξυπηρετείς έναν σκοπό στην ζωή του άλλου και για αυτό το λόγο σε έχει από κοντά. Δεν ανέχεσαι την ψευτιά και την προσποίηση. Είτε φεύγεις, είτε δίνεις πόδι.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Εκνευρίζεσαι όταν σε πλησιάζουν με ατζέντα (με σκοπό και στόχο να σε εκμεταλλευτούν με κάποιον τρόπο, δηλαδή), αλλά τους έχεις πάρει χαμπάρι από τα αποδυτήρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Δεν αντέχεις να νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι, σε κρατάει πίσω, δεν σε αφήνει να κάνεις, ή να πετύχεις αυτό που θέλεις. Για την ακρίβεια, δεν το ανέχεσαι. Άλλο να σου ζητάνε κάτι κι άλλο να γίνεται κανείς εμπόδιο στα σχέδια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Δεν θέλεις με τίποτα να νιώθεις ότι οφείλεις πράγματα και εξηγήσεις σε ανθρώπους. Αν κάποιος σε πλησιάσει με την στάση «μου χρωστάς χάρη», κόβεις καλημέρα και κεφάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Αντιπαθείς τους ανθρώπους που καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να βασιστεί κανείς πάνω τους, είτε γιατί είναι παρτάκηδες, είτε γιατί είναι παντελώς αναξιόπιστοι και το γουστάρουν, ακριβώς για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Το γιατί κάποιοι θεωρούν ότι έχουν την ιερή υποχρέωση να παίρνουν αποφάσεις για εσένα, χωρίς εσένα, είναι κάτι που σου διαφεύγει, αλλά και σε ωθεί να κάνεις τα ακριβώς ανάποδα από αυτά που έχουν κανονίσει πίσω από την πλάτη σου.
ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Μήπως να έβαζες εισιτήριο στον προσωπικό σου όρια, έτσι ώστε να μην διαολιζόσουν τζάμπα κάθε φορά που κάποιος αγενής και ηλίθιος μπαίνει σαν να είναι το σπίτι του; Μεταξύ μας, φταις που δεν ορίζεις με πυγμή τα όρια σου, αλλά σε νιώθω, αδέλφι.
Σοφία Ανδρικοπούλου
astrology


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top