Τι μπορεί να πάει στραβά στις καλοκαιρινές διακοπές των ζωδίων;

0
Τα ξαφνικά, τα περίεργα και τα ευτράπελα...

Οι διακοπές είναι η τέλεια ευκαιρία για να χαλαρώσουμε, να ανανεωθούμε και να απολαύσουμε τη ζωή. Όμως, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να κάνει τις διακοπές... αξέχαστες, και όχι πάντα με την καλή έννοια! Ας δούμε τι μπορεί να πάει στραβά όταν τα ζώδια αποφασίζουν να φύγουν για διακοπές.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Πάει διακοπές με το πάθος και την ενέργεια ενός μαραθωνοδρόμου, αλλά σύντομα καταλήγει να προσπαθεί να δει και να κάνει τα πάντα σε μια μέρα. Καίγεται από τον ήλιο την πρώτη μέρα και περνά τις υπόλοιπες διακοπές του ψάχνοντας για αλόη και δωμάτιο με άριστο κλιματισμό… Συν το άγχος που δημιούργησε ο ίδιος στον εαυτό του για να προλάβει τα πάντα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αποφασίζει να πάει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο για να απολαύσει την άνεση, αλλά ξοδεύει όλο του τον προϋπολογισμό την πρώτη μέρα στο σπα και στο δείπνο με αστακούς, γαρίδες και κρασί αξίας ενός μηνιάτικου. Οι υπόλοιπες διακοπές του είναι γεμάτες στιγμές οικονομικής εξοικονόμησης και fast food, εκτός κι αν γνωρίσει τον καλοκαιρινό έρωτα που… χαρτζιλικώνει.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Πάει διακοπές με μια τεράστια λίστα από πράγματα να δει και να κάνει, αλλά καταλήγει να χάνεται στους δρόμους, να κάνει νέους φίλους και να ξεχνά εντελώς το πρόγραμμα. Το χειρότερο είναι ότι δεν θυμάται πού άφησε το πορτοφόλι του.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Πάει διακοπές με την οικογένεια, αλλά η νοσταλγία για το σπίτι και η ανησυχία για τα φυτά και τα κατοικίδια δεν τον αφήνουν να χαλαρώσει. Επιπλέον, τσακώνεται με όλους επειδή κανείς δεν θέλει να βγάλει ικανοποιητικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Επίσης, θυμάται ότι κάτι αντίστοιχο έγινε πριν 5 χρόνια και κλαίει γι’ αυτό.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Φεύγει για διακοπές με την επιθυμία να είναι το επίκεντρο της προσοχής, αλλά καταλήγει σε ένα μέρος όπου κανείς δεν αναγνωρίζει το ταλέντο του στο τραγούδι καραόκε. Απογοητεύεται που δεν μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα, και περνά τις διακοπές του σκεπτόμενος το επόμενο μεγάλο του εγχείρημα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Πάει διακοπές με ένα λεπτομερές πρόγραμμα και πλάνο, αλλά όλα πηγαίνουν στραβά όταν χάνεται το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών. Αντί να χαλαρώνει, καταλήγει να απολυμαίνει δωμάτια και να οργανώνει το χαοτικό τοπίο γύρω του. Μάλιστα, ‘του φεύγουν πολλά χρήματα’ που δεν είχε υπολογίζει, αγοράζοντας αντισηπτικά και χλωρίνες.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Θέλει να περάσει τις τέλειες διακοπές με ισορροπία και αρμονία, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο εστιατόριο να επιλέξει για δείπνο. Καταλήγει να τρώει μπισκότα από το μίνι μπαρ του ξενοδοχείου και να σκέφτεται την χαμένη ευκαιρία για γαστρονομική απόλαυση και το Γιώργο που χώρισαν πριν 5 μήνες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Πάει διακοπές με την πρόθεση να ανακαλύψει κρυφά μυστικά και να ζήσει έντονες εμπειρίες, αλλά καταλήγει να μπλέκει σε μυστηριώδεις καταστάσεις και να χάνει το διαβατήριο του. Η φάτσα του ήταν ίδια με του Mr. Bean όταν έχασε το δικό του στην ταινία του και τελικά αποφασίζει κι ο ίδιος να τραγουδήσει στο δρόμο για να μαζέψει ψιλά και να επιστρέψει πίσω.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ξεκινά για διακοπές με το σακίδιο στην πλάτη και τον χάρτη στο χέρι, αλλά καταλήγει να περιπλανιέται χωρίς προορισμό, να χάνει λεωφορεία και να κοιμάται σε σταθμούς τρένων. Πάνω στο στρες του να καταφέρει να επιστρέψει, αναποδογυρίζει το χάρτη του, με αποτέλεσμα να φύγει ακόμη πιο μακριά. Οι περιπέτειες είναι πολλές, αλλά η ξεκούραση... λιγοστή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Πηγαίνει διακοπές με σκοπό να ξεφύγει από τη δουλειά, αλλά καταλήγει να δουλεύει από το laptop στην παραλία. Οι διακοπές γίνονται μια άλλη μέρα στο γραφείο με καλύτερη θέα, αλλά χωρίς την επιθυμητή χαλάρωση. Ας ελπίζουμε να πάρει επιτέλους αυτή την αύξηση που αξίζει!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Πάει διακοπές με την ιδέα να εξερευνήσει νέες κουλτούρες και να συμμετάσχει σε κοινωνικά πειράματα, αλλά καταλήγει να παρεξηγείται με τους ντόπιους και να μπλέκεται σε παράξενες καταστάσεις ή να μην καταλαβαίνουν την προφορά του. Καλό θα είναι να ξεκινήσει νωρίς για το αεροδρόμιο την ημέρα της επιστροφής.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ονειρεύεται διακοπές γεμάτες ρομαντισμό και ηρεμία, αλλά καταλήγει να χάνει τα πλοία και τις βαλίτσες του. Επιπλέον, η τάση του να χαλαρώνει πάρα πολύ τον φέρνει αντιμέτωπο με λογαριασμούς ξενοδοχείων που δεν είχε υπολογίσει. Ό,τι κι αν συμβεί, όμως, έχει ανάγκη από διακοπές και παρά τα στραβά, κάθε εμπειρία έχει τη δική της γοητεία!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top