Πως θα επιλέξεις το άλλο σου μισό αυτό το καλοκαίρι;

0
αν αφεθείς σε αυτό που σου ζητάει η καρδιά.

Ποιο είναι για σένα το ιδανικό ταίρι που όταν το συναντήσεις θα έχετε κάθε προοπτική να είστε αγκαλιά, τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Το καλοκαίρι είναι ακόμα μπροστά μας και κάτω από τον έναστρο ουρανό σίγουρα κάπου υπάρχει το άλλο σου μισό. Σήμερα θα επιχειρήσουμε μαζί να ανακαλύψουμε ποιο θα ήταν για σένα το ιδανικό συντροφάκι, που σου ταιριάζει τόσο, ώστε να καταλάβεις πως όταν το συναντήσεις θα έχετε κάθε προοπτική να είστε αγκαλιά, τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Είναι μια εποχή που αισθηματικά τουλάχιστον συμβαίνουν υπέροχα πράγματα στους ουρανούς, ανεξάρτητα από ότι ακούς στα δελτία ειδήσεων και δεν υπάρχει περίπτωση εάν αφεθείς σε αυτό που σου ζητάει η καρδιά, να μην το λάβεις κιόλας.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αν ανήκεις σε αυτό το τόσο φλογερό ζώδιο, σίγουρα τα ημίμετρα δε σου λένε τίποτα και ούτε σου ταιριάζει η ρουτίνα σε μια σχέση. Ψάχνεις το πάθος και δε διστάζεις να ρισκάρεις, αν είναι να αξίζουν τα μάτια που αγαπάς. Είσαι χαρακτήρας δυναμικός και ανεξάρτητος και άρα να παραμείνεις με πίστη σε μία σύμβαση μάλλον αποκλείεται.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι Λέοντας ή Τοξότης. Μην πεις όχι εάν δεν τον γνωρίσεις καλύτερα, σε ένα πολυμήχανο Δίδυμο ή ένα Παρθένο όσο κι αν σου φαίνεται σα σκέψη τακτοποιημένος, θα έχει κρυφά χαρίσματα για σένα.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Λέων και Τοξότη στο μπαρ και θα χορεύουν. Παρθένο και Δίδυμο στο γυμναστήριο ή στα μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης.ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Δεν τρελαίνεσαι ούτε με το άγνωστο, ούτε να ψαχτείς αισθηματικά σε αχαρτογράφητα νερά. Όλα για σένα θέλουν την αρμονία τους κι αν είναι στις διακοπές να βρεις το άλλο σου μισό, τουλάχιστον να ξέρει τι θέλει, όπως άλλωστε κι εσύ που πατάς πάντα τα πόδια σου στη γη. Δεν ψάχνεις εφήμερες σχέσεις ούτε και σχέση της μίας βραδιάς.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι Αιγόκερως ή Παρθένος. Μην πεις όχι εάν δεν τον γνωρίσεις καλύτερα, σε ένα ευαίσθητο Καρκίνο ή ένα δοτικό σε πάθος Σκορπιό. Κάπου εκεί υπάρχει η προοπτική να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Κοντά στη φύση να ξεκουράζονται και να αδειάζουν το μυαλό τους ή όπου υπάρχουν γραφικά ταβερνάκια με παραδοσιακή κουζίνα.ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Το να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και ότι η ζωή είναι πιο απλή, από όσο οι υπόλοιποι φαντάζονται, σε κάνουν να ξεχωρίζεις για τη φιλοσοφία σου. Πλάσμα πολυμήχανο και υπερκινητικό, με ρυθμούς που λίγοι θα έφταναν να σε συναγωνιστούν, βαριέσαι αφόρητα τη ρουτίνα και τους ανθρώπους που παραμένουν στα ίδια και στα όμοια.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι Ζυγός ή Υδροχόος. Μην πεις όχι εάν δεν τον γνωρίσεις καλύτερα, έναν Τοξότη ή Κριό, που δε φοβούνται όπως κι εσύ να ακολουθήσουν τον άγνωστο δρόμο, μιας αισθηματικής περιπέτειας χωρίς προϋποθέσεις και προ-απαιτούμενα.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Να συνταξιδεύουν μαζί σου και να μην κολλάν να συζητήσετε στη διαδρομή το οτιδήποτε, χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ερμηνεύεις τον κόσμο συναισθηματικά και ψάχνεις να βρεις σε όλες σου τις σχέσεις συναισθηματική επικοινωνία. Ξέρεις τι ζητάς, πόσο να δίνεις και να δίνεσαι, πότε αγαπάς και δε φοβάσαι να το πεις. Δεν αντέχεις εκείνους που ντρέπονται να σου πουν τι νιώθουν ακριβώς ή που φοβούνται να ανοίξουν τα φύλλα της καρδιάς τους.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι ένα Ψαράκι ή ένας Σκορπιός γιατί ξέρουν να μοιράζονται μαζί σου το πάθος. Μην πεις όχι εάν δεν τον γνωρίσεις καλύτερα, έναν Παρθένο ή Ταύρο που ξέρουν να πατάν στα πόδια τους και να σου δίνουν σταθερότητα.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Να ψάχνουν το ρομαντισμό στα κύματα της θάλασσας, στις όχθες των ποταμών και μετρώντας τα άστρα μαζί σου αγκαλιά.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Σου αρέσει να παίρνεις μονάχα θα καλύτερα από τη ζωή. Να παίρνεις και να προσφέρεις ώστε να ξεχωρίζεις απ' το σύνολο. Ζητάς το σπάνιο και το εξεζητημένο και δεν αντέχεις τα ημίμετρα και τα φτηνά. Αποζητάς την επιβεβαίωση στα μάτια όποιου σε πολιορκεί αισθηματικά και την έχεις, δίχως να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι Κριός ή Υδροχόος, που μοιάζουν τόσο πολύ τα ξεχωριστά γούστα σας. Μην πεις όχι εάν δεν τον γνωρίσεις καλύτερα, ένα απίστευτα σαγηνευτικό Ζυγό που ξέρει να λέει όμορφα λόγια ή ένα Τοξότη που θα περάσετε καλά.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Εκεί που βρίσκεται κάθε τύπος που παίζει το ρόλο της ψυχής της παρέας και θα του κλέψεις σίγουρα την καρδιά.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Στις διακοπές πας για να ξεκουράσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου, να φας πιο σωστά, να κοιμηθείς περισσότερο και να χαλαρώσεις απ' τη δουλειά που τρέχει συνεχώς και δεν τελειώνει ποτέ. Δε μπορείς τη βαβούρα και τους δήθεν ανθρώπους, ούτε κι εκείνους που βγάζουν με ένταση τη συναισθηματική τους καταπίεση.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι ένας γλυκά συναισθηματικός Καρκίνος ή ένας σέξι Σκορπιός, που είναι σταθερός σα χαρακτήρας. Μην πεις όχι εάν δεν τον γνωρίσεις καλύτερα, ένα προσγειωμένο Ταύρο ή έναν τόσο αξιοπρεπή Αιγόκερω.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Κάπου ήρεμα να ξεκουράζονται και να ανταλλάσσουν όμορφες κουβεντούλες πάνω από ένα ποτήρι κρασί.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είσαι πλάσμα χαμηλών τόνων και δεν αντέχεις να υπάρχει στο περιβάλλον ή ένταση και η ανισορροπία. Αποφεύγεις τους ανθρώπους που δε σέβονται και δεν έχουν τρόπους ή που προβάλλουν πρωτίστως τον εγωισμό από άλλα στοιχεία του χαρακτήρα τους. Διαθέτεις λεπτό γούστο και χαρακτηρίζεσαι από τι ιπποτικό σου φέρσιμο.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι ένας πνευματώδης και γοητευτικός Υδροχόος ή φλογερός Σκορπιός που ξέρεις να το τερματίζει στο πάθος. Μην πεις όχι εάν δεν γνωρίσεις καλύτερα, έναν ευαίσθητο συναισθηματικά Καρκίνο ή ένα Λέοντα που ξέρει να ζει.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Να αγορεύουν κρατώντας το ενδιαφέρον του κύκλου τους ή να γεύονται λεπτές γεύσεις και νότες καλό-μαγειρεμένου φαγητού ή ποτού.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Δε βάζεις όρια στο πάθος και στην αγάπη, ούτε και συμβιβάζεσαι με λιγότερο από το απόλυτο για να ικανοποιήσεις την ψυχή σου. Δεν αντέχεις τα μισόλογα και τα υπονοούμενα, τις λέξεις που λέγονται για λεχθούν, χωρίς να εμπεριέχουν καμία ουσία και κανένα συναισθηματικό υπόβαθρο που τόσο το θέλεις.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι ένας Ιχθύς που έχει τη φαντασία και τον τρόπο να σε ταξιδεύει στα κύματα του πάθους ή έναν Ταύρο που λένε πως είναι μεγάλος παν-ηδονιστής. Μην πεις όχι εάν δεν γνωρίσεις καλύτερα, έναν Καρκίνο ή και Παρθένο που ξέρει να δίνει και να αφοσιώνεται.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Κοντά στη φύση και κάτω απ' τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. Σε μέρη ζεστά και γεμάτα από ρομαντισμό ή συναίσθημα.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Αν υπάρχει κάποιος χαρακτήρας που τιμά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του περισσότερο από κάθε άλλο, αυτός είσαι εσύ. Δεν αντέχεις σε μια αισθηματική σχέση τις συμβάσεις και τους συμβιβασμούς, τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα, σε μια ζωή που είναι από μόνη της μικρή. Ψάχνεις την περιπέτεια οπουδήποτε.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι ένας σαγηνευτικός Ζυγός ή ευφυέστατος Υδροχόος που έχει τον τρόπο να σου τρελάνει το μυαλό. Μην πεις όχι εάν δεν γνωρίσεις καλύτερα, έναν Λέων ή έναν Αιγόκερω αφού έχει τον τρόπο να σε κάνει να περάσεις καλά.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Εκεί που υπάρχουν πηγαδάκια από συντροφιές κι έχουν γίνει με τον τρόπο τους το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ακόμα και οι διακοπές σου θα πρέπει να περιγράφουν τον τρόπο ζωής που διάλεξες να ζεις. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, από το να μπορέσεις να ξεκουραστείς, έχοντας μια αξιοπρεπή διαμονή με τις ανάλογες φυσικά ανέσεις. Δε θα δεχτείς παρέα σου τους δήθεν, ούτε τους δημαγωγούς που μένουν μόνο στα λόγια.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι ένας Καρκίνος που θα σε λατρέψει κοιτώντας σε στα μάτια και θα το εννοεί ή ένας Ταύρος που είναι από τη φύση του προσγειωμένος. Μην πεις όχι εάν δεν γνωρίσεις καλύτερα, έναν σαγηνευτικό Ζυγό ή ευθύ Παρθένο.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Σε μέρη ήρεμα και απλά, σε εκθέσεις τέχνης και ζωγραφικής ή δοκιμάζοντας κουζίνες παραδοσιακές.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Δε σου αρέσει να σου λένε τι να κάνεις ή να κάνουν κριτική, ορμώμενοι από τις επιλογές σου, αν και κάτι τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων θες να τις προκαλείς. Η αισθηματική σου ζωή προτιμάς να διέπετε από σταθερότητα, αν και υπάρχει πάντοτε χώρος για έξυπνα φλερτ ή το να απαντάς σε αντίστοιχες προκλήσεις.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι ένας Τοξότης γιατί σε προκαλεί με τις δηλώσεις του περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας ή ένας Ζυγός που έχει τον τρόπο να σε σαγηνεύει. Μην πεις όχι εάν δεν γνωρίσεις καλύτερα ένα Λέοντα ή Κριό.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς και να αντιστέκονται στις συμβατικές διασκεδάσεις.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Είσαι ένα πλάσμα που ταυτίζεται με το ρομαντισμό και τα εξημερωμένα ήθη και έθιμα. Λατρεύεις τις τέχνες και ότι άλλο μπορεί να εκφράσει με σπουδή τις τόσο ανθρώπινες ευαισθησίες σου. Αγαπάς τη φαντασία που μπορεί να κρύβει το άγγιγμα ή μια πιο αισθησιακή αγκαλιά, κάτω απ' τον έναστρο ουρανό.

Το άλλο σου μισό λοιπόν να ξέρεις ότι θα το συναντήσεις, εάν ο άνθρωπος που θα φλερτάρεις θα είναι Καρκίνος που δε φοβάται να χορέψει στο τέμπο των αισθηματικών σου ρυθμών ή ένας Σκορπιός που έχει τον τρόπο να σε προστατέψει. Μην πεις όχι εάν δεν γνωρίσεις καλύτερα, ένα Παρθένο ή Αιγόκερω γιατί μπορούν να σε προσγειώνουν.

Που θα τους βρεις αυτό το καλοκαίρι; Σε εκείνες τις ολονύχτιες συζητήσεις πάνω από ένα ποτήρι κρασί ή κοντά στις νότες μιας κιθάρας σε μια παραλία τη νύχτα.Μελίνα Φώφη
zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top