Ποιο μάθημα θα πάρει το ζώδιο σου τον Ιούλιο;

0
το μάθημα που θα σου δώσει ο Ιούλιος στο πέρασμά του!

Ο Ιούλιος κορυφώνει μία Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6 του μηνός, ενώ η Πανσέληνος ολοκληρώνεται στις 21. Ο άξονας όπου ενεργοποιούνται αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα είναι εκείνος του Καρκίνου-Αιγόκερω, επομένως απαιτείται εξισορρόπηση μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Πάμε να δούμε παρακάτω σε ποιους τομείς της ζωής σου θα ενεργοποιηθούν αυτά και τι μάθημα θα πάρει το ζώδιό σου τον Ιούλιο.



Κριέ, το να βάζεις την οικογένεια πρώτη είναι το πιο σημαντικό μάθημα που θα σου δώσει ο Ιούλιος. Καμιά φορά απορροφώνται οι άνθρωποι από τους στόχους τους και τους κυνηγούν τόσο ενθουσιασμένοι που τελικά χάνουν κομμάτι της προσωπικής τους ζωής, ταυτότητας κι όσων τους αγαπούν πραγματικά.



Ταύρε, η δύναμη της επικοινωνίας είναι το κλειδί για τον Ιούλιο. Θα καταλάβεις ότι το να μιλάς ανοικτά, αντί να παρατηρείς ή να υπεραναλύεις τα πάντα στο μυαλό σου είναι πολύ πιο λειτουργικό και υγιές. Η καλή επικοινωνία θα σε σώσει από κακοτοπιές, κακής ποιότητας σχέσεις, ενώ μαζί θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον.



Φίλε Δίδυμε, προκύπτει ότι η σωστή διαχείριση των προσωπικών σου οικονομικών είναι απαραίτητη για να μη βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι να μη βασίζεσαι σε τρίτες πηγές και άτομα, αλλά να στέκεσαι στα πόδια σου. Παρά τις οικονομικές ευκαιρίες, μέσα στον Ιούλιο θα μάθεις να μην ξοδεύεις παραπάνω από όσα χρειάζεσαι.



Καλές οι αγάπες και η οικογένεια, αλλά πολλές φορές παραμελείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου Καρκίνε. Ο Ιούλιος έρχεται για να σου χαρίσει το δώρο της προσωπικής φροντίδας σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Άλλωστε, πώς θα μπορέσεις να φροντίσεις τους αγαπημένους σου αν δεν μεριμνήσεις πρώτα για τον εαυτό σου;



Τα εν οίκω μη εν δήμω λέει ο Ιούλιος για εσένα, Λέοντα. Κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάς για τον εαυτό σου. Ο κόσμος μπορεί πράγματι να θαυμάζει την πρόοδό σου, αλλά μέσα σε όλους αυτούς, όλο και κάποιος θα σου βάλει… ‘τρικλοποδιά’, ώστε να μην προοδεύσεις παραπάνω! Επικεντρώσου σε μικρά βήματα κάθε φορά.



Χωρίς φίλους και δυνατό κοινωνικό κύκλο, τα πάντα μοιάζουν πιο δύσκολα! Το μάθημα του Ιουλίου που λαμβάνεις είναι πως οι φίλοι σου είναι ένας πολύ σημαντικός πυλώνας. Φρόντισε ο κοινωνικός σου κύκλος να μην είναι ανταγωνιστικός απέναντί σου, αλλά ικανός και πρόθυμος να σε στηρίξει στις δύσκολες στιγμές.



Στη δουλειά δεν είμαστε όλοι ‘μια οικογένεια’. Πολλά εργασιακά περιβάλλοντα χρησιμοποιούν αυτή τη φράση, με στόχο να υπάρξει οικειότητα και υποστήριξη στο μέγιστο δυνατό. Ισχύει αυτό και για τον μισθό σου; Μήπως στην εργασία καλό είναι να εξισορροπείς τα συμφέροντα των άλλων με τα δικά σου; Αυτό θα μάθεις τον Ιούλιο.



Η γνώση είναι δύναμη! Μέσα στον Ιούλιο μαθαίνεις ότι είσαι κύριος του εαυτού σου και οφείλεις να διασταυρώνεις ο,τι απαιτείται να ξέρεις, χωρίς να βασίζεσαι στην ειδικότητα των άλλων στο 100%. Η φύση σου είναι διεισδυτική και τείνεις να βλέπεις πίσω από την εικόνα που σου προβάλλεται, οπότε δεν σε φοβάμαι καθόλου!



Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Το χρήμα πολλές φορές δεν απαιτεί τον κόπο που νομίζουμε. Χρειάζεται να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες των άλλων και να επενδύσουμε στη δική μας αξία και βελτίωση των δεξιοτήτων. Ο Ιούλιος θα σε κατευθύνει με τρόπο τέτοιο που θα μπορέσεις πιο εύκολα να διαχειριστείς τα οικονομικά σου.



Οι σημαντικοί άλλοι, έχουν λόγο που ονομάζονται ‘σημαντικοί’. Πολλές φορές χρειάζονται άνθρωποι – κλειδιά για να καταφέρουμε κάτι κι ο Ιούλιος θα σου το αποδείξει. Είναι εκείνοι που μας ανοίγουν τα μάτια σε ευκαιρίες και δυνατότητες που κρύβονταν ‘κάτω από την μύτη μας’ για αρκετό καιρό και τις θεωρούσαμε δεδομένο.



Η καθημερινότητα πρέπει να είναι ομαλή κι ενδιαφέρουσα. Κατά τη διάρκεια του Ιούλη μπαίνεις σε μία διαδικασία εκτενούς ενδοσκόπησης αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, οπότε θα καταλάβεις ότι ακόμη κι όταν έχεις αυτά που χρειάζεσαι, το ‘αλατοπίπερο’ είναι στις μικρές χαρές της ζωής, όχι τα μεγάλα πράγματα.



Η αγάπη πάντα νικά! Ο Ιούλιος θα κρατήσει κοντά σου οτιδήποτε είναι ποιοτικό και βασίζεται στην αληθινή κι αμοιβαία αγάπη. Αν αγαπάς τη δουλειά σου, τότε δειξ’ το παραμένοντας αφοσιωμένος στο έργο σου και θα καρποφορήσουν οι προσπάθειές σου. Σχετικά με τους αγαπημένους σου, εκφράσου και θα σου εκφραστούν αντίστοιχα!



oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top