Ποια ζώδια γουστάρουν τις ξεπέτες και γιατί

0
έχει και αυτό το εναδιαφέρον του...

Υπάρχει κανείς εκεί έξω που δεν έχει περάσει έστω μία φορά απ’ την εμπειρία της ξεπέτας; Κι αν υπάρχει, ποιο ζώδιο θα μπορούσε να είναι πιο πιθανό να τ’ αποφύγει;



Ο Κριός ανήκει σ’ εκείνους που επιδίωξαν την ξεπέτα πρακτικά όλη τους τη ζωή. Δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στο αύριο, οπότε μια σεξουαλική επαφή μαζί του μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως ξεπέτα. Οπότε, η συνέχεια μετά απ’ αυτό μπορεί να είναι αβέβαιη, καθώς ο Κριός μπορεί να αλλάξει γνώμη μετά από λίγες ώρες.



Ο Ταύρος αντιμετωπίζει το σεξ με σοβαρότητα και προτιμά σταθερές και βαθιές σχέσεις. Ένα “one night stand” ή μια ξεπέτα γι’ αυτόν δεν είναι το ιδανικό, αλλά μπορεί να συμβεί αν βρει κάποιον που τον ελκύει πραγματικά.




Ο Δίδυμος είναι πιθανότατα στην κορυφή της λίστας όσον αφορά τον όρο «ξεπέτα». Η περιέργειά τους κι η προσέγγισή τους στη νέα εμπειρία τους κάνει πιο πιθανούς να εξερευνήσουν αυτό το είδος επαφής, ακόμα και να το κάνουν σημαία.



Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει το σεξ με πολλή συναισθηματική φόρτιση και προτιμά σταθερές κι ασφαλείς σχέσεις. Μια ξεπέτα δεν είναι κάτι που ταιριάζει στη φύση του.




Ο Λέων απολαμβάνει την προσοχή και την επιβεβαίωση, και μια επικίνδυνη περιπέτεια μπορεί να τον ενδιαφέρει. Μπορεί να πει ναι σε μια ξεπέτα, αλλά αναζητά επίσης συνέχεια και επικοινωνία με τον παρτενέρ του.




Η προσέγγιση του Παρθένου στο σεξ είναι συνήθως σοβαρή και σκεπτική. Μια ξεπέτα είναι λιγότερο πιθανή να ταιριάξει στα δεδομένα του.





Ο Ζυγός επιζητά την αρμονία και την ισορροπία σε μια σχέση, οπότε ένα “one night stand” μπορεί να μην είναι η πρώτη του επιλογή. Προτιμά σταθερές κι ισορροπημένες σχέσεις.




Ο Σκορπιός έχει έντονη σεξουαλική ενέργεια κι ενδιαφέρεται για παθητικές εμπειρίες. Μια ή περισσότερες ξεπέτες μπορεί να ταιριάξουν στη φύση του, αλλά πάντα αναζητάει την ένταση και το βάθος στη σχέση του.




Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης κι επιθυμεί νέες εμπειρίες. Μπορεί στο ρεπερτόριό του να περιλαμβάνεται ένα one night stand, αλλά πάντα αναζητάει την ελευθερία και την περιπέτεια.




Ο Αιγόκερως είναι πραγματιστής και προτιμά σταθερές κι ασφαλείς σχέσεις. Μπορεί μια ξεπέτα να μην είναι η πρώτη του επιλογή.





Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα κι αναζητάει την πρωτοτυπία. Ένα “one night stand” μπορεί να είναι στο μέτρο του, αλλά πάντα αναζητάει την ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη εμπειρία μέσα σ’ αυτό.




Ο Ιχθύς ζει στον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας. Μια ξεπέτα μπορεί να ταιριάζει στη φύση του, αλλά πάντα αναζητάει τον συναισθηματικό βάθος και τη συνειδητή σύνδεση στις σχέσεις του.




Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top