Γάμος βάση λογικής ή συναισθήματος;

0
Τι επιλέγουν τα 12 Ζώδια;

Ποια είναι τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτούν επιλέγοντας με τη λογική αντί για το συναίσθημα;

Θα σας κάνει εντύπωση, αλλά ακόμη και στις μέρες μας υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι γάμοι γίνονται για λόγους πέρα από τον έρωτα. Ποια είναι τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτούν επιλέγοντας με τη λογική αντί για το συναίσθημα;

Πάμε να δούμε παρακάτω.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Οι Κριοί ενθουσιώδεις κι αποφασιστικοί, συχνά καθοδηγούμενοι από το ένστικτό τους. Στο θέμα του γάμου, αναζητούν έναν σύντροφο που θα τους ενθουσιάζει συνεχώς και θα τους διατηρεί σε κατάσταση πάθους. Η απόφαση για γάμο συχνά παίρνεται βιαστικά, με βάση τα έντονα συναισθήματα που νιώθουν και όχι με προσεκτική σκέψη.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Οι Ταύροι εκτιμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια, γεγονός που τους κάνει να είναι πιο προσεκτικοί όταν πρόκειται να προχωρήσουν σε ένα γάμο. Προτιμούν συντρόφους που μπορούν να προσφέρουν συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, έτσι η επιλογή τους συχνά είναι ένας συνδυασμός λογικής και συναισθημάτων.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι είναι περίπλοκοι και σκέφτονται πολύπλευρα, ενώ χαρακτηρίζονται από μια περιπετειώδη και κοινωνική φύση. Η απόφαση για γάμο μπορεί να παρθεί υπό την επήρεια ενθουσιασμού και αναζήτησης νέων εμπειριών, όπου τα συναισθήματα προκύπτουν από στιγμές και εμπειρίες που έχουν ζήσει μαζί με τον σύντροφό τους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος φημίζεται για τη βαθιά συναισθηματική του φύση και την ανάγκη για έντονες συναισθηματικές συνδέσεις. Ο γάμος είναι ένα πολύ ρομαντικό και σημαντικό ζήτημα για τους Καρκίνους, άρα η επιλογή συντρόφου γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια και τη διαρκή στήριξη που μπορούν να προσφέρουν, σε συνδυασμό με την αγάπη που αισθάνονται.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Οι Λέοντες, παρά το ότι κυνηγούν τον έρωτα, επιθυμούν έναν σύντροφο ικανό να τους προσφέρει και κοινωνική αναγνώριση. Μαζί με αυτό, καλείται να ανταποκρίνεται στο πάθος και τη λάμψη της δικής τους προσωπικότητας. Ο γάμος είναι ένας συνδυασμός λαμπερού στυλ ζωής και συναισθηματικής ικανοποίησης.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Παρθένοι, ως αναλυτικό και πρακτικό ζώδιο, εξετάζουν τις πιθανές συνέπειες του γάμου πολύ προσεκτικά. Οι αποφάσεις τους για ένα τέτοιο βήμα βασίζονται συνήθως σε λογικά κριτήρια, όπως η συμβατότητα στους τομείς της καθημερινότητας και η σταθερότητα που ο σύντροφος μπορεί να προσφέρει.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Οι Ζυγοί επιδιώκουν ισορροπία και αρμονία σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Στον γάμο, επιθυμούν έναν σύντροφο που θα συμπληρώνει τις ανάγκες τους ώστε να είναι ισορροπημένη η σχέση. Οι αποφάσεις τους για γάμο συχνά βασίζονται στο συναίσθημα, συνδυαστικά με μια αναλυτική εξέταση του πώς η ένωσή τους μπορεί να φέρει αρμονία και σταθερότητα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Οι Σκορπιοί είναι ένα από τα πιο παθιασμένα και έντονα ζώδια. Η απόφαση για γάμο παίρνεται με βάση βαθιά συναισθηματική σύνδεση και την επιθυμία για μία έντονη και μεταμορφωτική σχέση που θα μεταβάλλει τη ζωή τους γενικότερα. Η επιλογή του συντρόφου είναι κρίσιμη και αναζητούν κάποιον που θα μοιραστούν μαζί του έντονα συναισθηματικές στιγμές.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι Τοξότες, ως ζώδιο του Δία, αγαπούν την ελευθερία και την περιπέτεια και ο γάμος μπορεί να φαίνεται ως περιορισμός. Ωστόσο, αν αισθάνονται ότι η κίνηση αυτή θα ενισχύσει την περιπετειώδη φύση τους και θα τους προσφέρει έναν σύντροφο πρόθυμο να μοιραστεί κοινές περιπέτειες, θα προχωρήσουν ευχαρίστως.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και συντηρητικοί, με έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Οι αποφάσεις τους για το γάμο είναι βασισμένες στη λογική και στην αξιολόγηση των οφελών που εκτιμά ότι θα προκύψουν. Αναζητούν συντρόφους που μπορούν να προσφέρουν επίσης σταθερότητα και να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για επιτυχία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι και συχνά αντισυμβατικοί. Ο γάμος για αυτούς δεν είναι τυπικός στόχος, όμως αν βρουν έναν σύντροφο που μοιράζεται τα ίδια ιδανικά ή που να σέβεται ο ένας του άλλου την ιδεολογία κι ανεξαρτησία, μπορούν να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει έρωτας.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί και ονειροπόλοι, και ο γάμος είναι συχνά μια ιδεαλιστική επιδίωξη για αυτούς. Η απόφαση για γάμο βασίζεται στη βαθιά συναισθηματική σύνδεση και την ανάγκη για έναν σύντροφο που θα κατανοεί και θα μοιράζεται τα όνειρά του μαζί τους. Είναι το ‘κλείδωμα’ της παντοτινής αγάπης.



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top