Το βλέμμα των ζωδίων και τα μυστικά που κρύβει η ματιά τους

0
Πώς θα καταλάβεις κάθε ζώδιο από το βλέμμα του;

Λένε πώς ένα βλέμμα ισούται με χίλιες λέξεις και πράγματι, πόσες φορές στην προσωπική μας ζωή μπορεί να κάτσαμε απέναντι από ένα αγαπημένο πρόσωπο και από το βλέμμα του να καταλάβαμε πράγματα που δεν θα μπορούσαμε να ξεστομίσουμε και να πούμε με τις λέξεις, όπου μετά αποδείχθηκε ότι ήταν αληθινά! Στην αστρολογία, κάθε ζώδιο κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων, ενώ μέσα από τα μάτια και το βλέμμα κάθε ανθρώπου μπορούμε πολλές φορές να κατανοήσουμε και το ζώδιο του! Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα δούμε ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στο «βλέμμα» ή αλλιώς στην «ματιά» κάθε ζωδίου και θα αποκαλύψουμε τα μυστικά που κρύβει κάτω από αυτό.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Το σπινθηροβόλο βλέμμα

Το βλέμμα του Κριού αποπνέει μια φυσική ένταση και πάθος. Αποτελεί μια ακαταμάχητη δύναμη, που αποκαλύπτει την εσωτερική τους ενέργεια και την ακλόνητη αποφασιστικότητά του. Παίρνουν γρήγορα αποφάσεις και δρουν με σθένος προς την επίτευξη των στόχων τους. Αυτό φαίνεται και στο βλέμμα τους, που είναι άμεσο και διαπεραστικό. Υπάρχει μια ασύγκριτη ζωτικότητα, που δείχνει την αγάπη τους για τη ζωή και την περιπέτεια. ‘Φωτίζουν’ το χώρο με την ενέργειά τους, καθιστώντας τα μάτια τους ιδιαίτερα ελκυστικά και μαγνητικά.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Το λάγνο βλέμμα

Αυτό το βλέμμα του Ταύρου φέρει την ενέργεια της σταθερότητας, της απόλαυσης και του αισθησιασμού. Έχει ένα λάγνο, βαθύ και ιδιαίτερα ελκυστικό βλέμμα. Αυτή η έλξη είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Φανερώνει την εσωτερική του επιθυμία για άνεση, απόλαυση και σωματική επαφή. Παρά το λάγνο του χαρακτήρα, το βλέμμα του ζωδίου αυτού μπορεί επίσης να αποπνέει μια βαθιά ηρεμία και σταθερότητα. Βέβαια, αποκαλύπτει και την υλιστική του πλευρά. Εκτιμά την ομορφιά και την αξία των πραγμάτων κι αυτό φαίνεται!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Το παιχνιδιάρικο βλέμμα

Ο Δίδυμος, αποτελεί συνώνυμο της ευφυΐας, της περιέργειας και της ευελιξίας του νου. Φέρει συχνά ένα παιχνιδιάρικο βλέμμα που αντανακλά την έξυπνη και πνευματώδη φύση του. Είναι ζωηρό και περίεργο, συχνά αποπνέει μια αίσθηση ετοιμότητας για παιχνίδι και εξερεύνηση. Έχει την μοναδική ικανότητα να προσαρμόζεται εύκολα σε νέες καταστάσεις, γιατί δεν φοβάται την αλλαγή! Το παιχνιδιάρικο βλέμμα του αντανακλά αυτή την ιδιότητα, φανερώνοντας μια διαρκή αναζήτηση για νέες εμπειρίες και πληροφορίες, προσκαλώντας τους άλλους σε ανταλλαγή ιδεών, δείχνοντας την εξωστρεφή και κοινωνική του φύση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Το διαπεραστικό και συναισθηματικό βλέμμα

Ο Καρκίνος, χαρακτηρίζεται από τα έντονά του συναισθήματα και την ισχυρή του διαίσθηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνονται έντονα μέσα από το βλέμμα του, το οποίο είναι διαπεραστικό και συναισθηματικά φορτισμένο, αποκαλύπτοντας την βαθιά του συναισθηματική φύση και την ικανότητά του να κατανοεί βαθιά τόσο τις δικές του όσο και τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Δίνει την εντύπωση ότι "διαβάζει" τους γύρω του, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τα συναισθήματά τους.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Το βλέμμα της υπεροχής

Ο Λέων, δείχνει (ακόμη κι αν δεν είναι) γαλαζοαίματος, αποπνέοντας δύναμη και αυτοπεποίθηση. Δυνατά χαρακτηριστικά που του χαρίζει ο κυβερνήτης του, Ήλιος, είναι η ζεστασιά, η λάμψη και η μεγαλοπρέπεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά εκφράζονται έντονα μέσα από το βλέμμα του, προσδίδοντας τους ένα βλέμμα της υπεροχής που δεν περνά απαρατήρητο. Είναι άμεσο, γεμάτο αυτοεκτίμηση και συχνά συνοδεύεται από μια βασιλική στάση που υπογραμμίζει την αίσθηση της υπεροχής. Η γενναιοδωρία, η ζεστασιά της καρδιάς του, καθώς και ο έμφυτος ενθουσιασμός, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που προσελκύουν τους άλλους προς το μέρος του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Το βλέμμα που σε «σκανάρει»

Ο Παρθένος, δίνει σημασία πάντα στη λεπτομέρεια και είναι τελειομανής. Ο κυβερνήτης του, Ερμής, τον καθιστά επικοινωνιακό, λογικό με μια φυσική τάση προς την κριτική σκέψη και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτό αντανακλάει μέσω ενός βλέμματος που φαίνεται να «σκανάρει» και να αναλύει ό,τι βρίσκεται μπροστά του. Αυτό μπορεί να αφορά μία κατάσταση, έναν χώρο ή ακόμη κι έναν άνθρωπο που συναντούν. Πολλές φορές φαίνεται σαν να αξιολογούν και να βγάζουν συμπεράσματα βασισμένα σε ό,τι παρατηρούν.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Το αθώο βλέμμα

Ο Ζυγός, συμβολίζει την αρμονία, την ισορροπία και την ένωση με τους άλλους. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης, πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και της αρμονίας, αυτό το ζώδιο αναζητά τη σύνδεση και την ομορφιά σε όλες τις μορφές της. Αυτό εκφράζεται μέσα από ένα αθώο και ελκυστικό βλέμμα. Η φυσική ροπή του προς την αρμονία και την ισορροπία, αποπνέει μια αίσθηση ειρήνης και ηρεμίας. Είναι κοινωνικός και φιλικός, κάτι που φαίνεται στο ανοιχτό και προσιτό βλέμμα του. Είναι εκφραστικό και δείχνει ενδιαφέρον και προσοχή στους γύρω του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Το διεισδυτικό και μαγνητικό βλέμμα

Ο Σκορπιός, είναι γνωστός για την έντονη συναισθηματική του βάθος, την μυστηριώδη και την αινιγματική του φύση. Υπό την κυριαρχία του Πλούτωνα, πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, διαθέτει μια μοναδική δύναμη που τον καθιστά ιδιαίτερα διεισδυτικό και μαγνητικό. Το βλέμμα του ικανό να "διεισδύσει" στην ουσία των πραγμάτων και των ανθρώπων, αποκαλύπτοντας πτυχές που συχνά παραμένουν κρυμμένες από τους περισσότερους. Έντονο και φορτισμένο με συναισθηματική ένταση, μοιάζει να διεισδύει απευθείας στην καρδιά των θεμάτων κι ανθρώπων, αποκαλύπτοντας στοιχεία και μυστικά που άλλοι δυσκολεύονται να δουν.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Το ενθουσιώδες βλέμμα

Ο Τοξότης, είναι γνωστός για την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για την περιπέτεια. Υπό την κυριαρχία του Δία, του πλανήτη της επέκτασης, έχει μία τάση προς την εξερεύνηση, την αναζήτηση νέων εμπειριών και την επέκταση των οριζόντων του τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Η ανάγκη για ελευθερία και η αγάπη για ζωή εκφράζεται μέσα από ένα ενθουσιώδες και λαμπερό βλέμμα που χαρακτηρίζει το ζώδιο. Αποπνέει αισιοδοξία και λάμψη, αντανακλώντας την θετική τους στάση απέναντι στη ζωή και την απεριόριστη ενέργεια που διαθέτει για να εξερευνήσει τον κόσμο. Πάντα έτοιμος να εμβαθύνει σε νέες εμπειρίες και να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για ζωή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Το παγερό και αυστηρό βλέμμα

Ο Αιγόκερως συμβολίζει την πειθαρχία και την φιλοδοξία. Κάτω από την επιρροή του Κρόνου, του πλανήτη της δομής και της ευθύνης, διαθέτει μια βαθιά εσωτερική δύναμη και μια ακλόνητη αφοσίωση στους στόχους και τις φιλοδοξίες του. Η δέσμευση για την επιτυχία και η σοβαρότητα στην προσέγγισή του στη ζωή εκφράζονται μέσα από ένα παγερό και αυστηρό βλέμμα. Αντανακλά την ικανότητά του να επικεντρώνεται στα καθήκοντα και τις ευθύνες του, ‘όπως αντίστοιχα, να παραμένουν επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Το φευγάτο βλέμμα

Ο Υδροχόος συμβολίζει την καινοτομία, την ανεξαρτησία και την επανάσταση. Κυβερνάται από τον Ουρανό, πλανήτη της ανατροπής και της αλλαγής, οπότε διακρίνεται για την πρωτοποριακή του σκέψη και την επιθυμία του να υπερβαίνει τα κοινωνικά στερεότυπα. Το βλέμμα του είναι συχνά ‘φευγάτο’, αντανακλώντας την τάση του να αναζητά το μέλλον και να εξερευνά νέες ιδέες ή ακόμη και πολιτισμούς. Φαίνεται να χάνεται στον ορίζοντα, αναζητώντας νέες προοπτικές και δυνατότητες. Αντικατοπτρίζει την ανάγκη του για πνευματική ελευθερία και την απόρριψη των παραδοσιακών περιορισμών.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Το βλέμμα της συμπόνιας

Ο Ιχθύς διακρίνεται για την έντονη ενσυναίσθηση και την ικανότητά του να συνδέεται σε βαθύτερο επίπεδο με τους άλλους. Το βλέμμα του είναι γεμάτο συμπόνια και κατανόηση, αποκαλύπτοντας την βαθιά του ευαισθησία και την τάση του να αγκαλιάζει τους προβληματισμούς ή και τις χαρές των άλλων. Εκφράζει μια απαράμιλλη ενσυναίσθηση και βάθος, χάρη στην ικανότητά του να διεισδύει αβίαστα στα συναισθήματα των άλλων. Συχνά φαίνεται να κοιτάζει στο ‘υπερπέραν’, αντανακλώντας την πνευματική του φύση και την ισχυρή διαίσθηση. Το εσωτερικό τους χάρισμα, επιτρέπει να αντιλαμβάνεται στοιχεία πέρα από τα εμφανή.



Χριστίνα Στεργίου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top