Τι μπορεί να σημαίνει το να δείτε ένα σφουγγάρι στην κορυφή ενός αυτοκινήτου

0
μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία τοποθετημένο!

Στην καρδιά της ηλιόλουστης Φλόριντα, μια πόλη με μεγάλο ποσοστό συνταξιούχων μιας και θεωρείται ιδανική γι’ αυτή τη φάση ζωής αλλά κι όπου τα αμαξίδια του γκολφ είναι περισσότερα από τα αυτοκίνητα, μια ιδιόμορφη τάση έχει κατακτήσει το τικ-τοκ: Μια καταιγίδα από σφουγγάρια στις οροφές αυτοκινήτων, που είναι τοποθετημένα στρατηγικά, σαν ιδιόμορφα καπέλα στην οροφή. Ποιος να είναι άραγε ο συμβολισμός και τι μπορεί να σημαίνει το να δεις ένα loofa στην οροφή ενός αμαξιού;

Τη νέα αυτή συνήθεια έκανε γνωστή η Tora, μια υπέροχη και καραδιάσημη drag queen και social media ινφλουένσερ, η οποία ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει ανθρώπους να συρρέουν για να αγοράσουν σφουγγάρια, ενώ στη συνέχεια κινηματογραφεί μια παρέλαση αυτοκινήτων που έφεραν αυτά τα αφρώδη αξεσουάρ στις οροφές τους. Με πάνω από έξι εκατομμύρια προβολές, το διαδίκτυο γέμισε με θεωρίες πιο γρήγορα από ό,τι μπορείς να πεις «αφρόλουτρο». Είναι άραγε μια πρόταση; Κάποιος συμβολισμός; Τι δηλώνουν για τους ιδιοκτήτες τους τα εν λόγω ιδιόμορφα αξεσουάρ;

Η πρώτη viral θεωρία, υποστήριξε πως πρόκειται για κάποιο κρυφό σινιάλο μεταξύ ατόμων που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το swinging, κοινώς σηματοδοτούσαν την προθυμία να ανταλλάξουν συντρόφους. Η θεωρία αυτή υποστηρίχτηκε κι από ένα thread στο Reddit που εξηγούσε τη σημασία του κάθε χρώματος, υποστηρίζοντας ότι μιμούνταν τον κώδικα που χρησιμοποιούσε η LGBTQI+ κοινότητα τη δεκαετία του 1970, όταν μέσω μαντιλιών που κρέμονταν στις τσέπες των παντελονιών τους, δήλωναν το σε τι κατάσταση βρίσκονται (δεσμευμένοι ελεύθεροι κ.λπ.) καθώς και τη σ3ξουαλική τους ταυτότητα.

Συνήθη χρώματα:

-Νέον αποχρώσεις όπως το καυτό ροζ, το πράσινο λάιμ και το πορτοκαλί
-Γυαλιστερές και ιριδίζουσες αποχρώσεις
-Πολύχρωμα μοτίβα ή ombre μοτίβα
-Μεταλλικό χρυσό κι ασήμι
-Έντονα ζωντανά χρώματα όπως κόκκινο, μοβ, κίτρινο
Άλλη μια θεωρία που προέκυψε είναι ότι πρόκειται για πειραγμένα αμάξια, αφού στο παρελθόν υπήρξαν χαρακτηριστικό διακοσμητικό στοιχείο και σύμβολο μεταξύ πολλών Μεξικανοαμερικανών νέων και νεαρών ενηλίκων με τροποποιημένα οχήματα κι αποτελούσαν σήμα κατατεθέν της ανερχόμενης σκηνής των lowrider που εκφράζονταν με υπερηφάνεια.

Ωστόσο, αυτές οι δύο θεωρείς γρήγορα αντικαταστάθηκαν από μια τρίτη που υποστήριζε πως δεν υπάρχουν εκεί για να στέλνουν ρομαντικά σήματα καπνού, ούτε για να αποτελούν προειδοποίηση για αυτοκίνητα που έχουν τροποποιηθεί, αλλά είναι περίεργα βοηθήματα μνήμης, αφού οι ξεχασιάρηδες συνταξιούχοι τα χρησιμοποιούν για να θυμούνται πού έχουν παρκάρει! Κάποιοι ηλικιωμένοι, δε, γίνονται ακόμα πιο δημιουργικοί, επιλέγοντας να τα κρεμούν από κεραίες ή να τα δένουν σε σχάρες οροφής. Είναι σαν ένα πολύχρωμο παιχνίδι «βρες το αυτοκίνητό μου» σε μια θάλασσα από πανομοιότυπα οχήματα, ένα πρακτικό κόλπο που κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του κομφούζιο και να βγάλει ενδιαφέρουσες θεωρίες.

Είτε λοιπόν πρόκειται για ερωτικό κάλεσμα, φτιαγμένο αμάξι, είτε για μια υπενθύμιση παρκαρίσματος, αν μη τι άλλο είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο αυτοκίνητό σου. Οπότε, αν ποτέ σκεφτείς να το βάλεις, ή το δεις κάπου αλλού, να θυμάσαι πως μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία τοποθετημένο!

pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top