Ποιο είδος καφέ ταιριάζει στο ζώδιο σου;

0
Αν το ζώδιο σου ήταν είδος καφέ ποιο θα ήταν;

Τι καφές θα ήταν το κάθε ζώδιο σε ένα παράλληλο σύμπαν; Η παρακάτω λίστα προσπαθεί να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά των ζωδίων με τα διάφορα είδη καφέ στον κόσμο (ή τουλάχιστον τα πιο γνωστά), δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο να εξερευνήσουμε τόσο την αστρολογία όσο και την κουλτούρα του καφέ. Βασιζόμενοι στα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα που συνδέονται με κάθε ζώδιο, παρακάτω περιγράφεται η αντιστοίχισή τους με το κατάλληλο είδος. Δες με χιούμορ στο άρθρο μας.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Εσπρέσο

Όπως ακριβώς ένας Κριός, ο εσπρέσο είναι ισχυρός, άμεσος, και δίνει μια γρήγορη ενεργειακή ώθηση. Συμβολίζει το πνεύμα της πρωτοβουλίας και της γρήγορης σκέψης και δράσης του Κριού.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Καπουτσίνο με Σαντιγί και Σκόνη Κακάο

Ο Ταύρος είναι πολύ γνωστός για την αγάπη του προς την απόλαυση και την άνεση, κάτι που αντικατοπτρίζεται σε έναν πλούσιο καφέ με κρέμα. Η γεμάτη γεύση και η απαλότητα της κρέμας συμπληρώνουν την επιθυμία του Ταύρου να απολαμβάνει κάθε γουλιά και… κουταλιά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Φραπέ

Ευέλικτος και κοινωνικός, ο φραπές αντιστοιχεί στη διπλή φύση των Διδύμων. Είναι ιδανικός για κοινωνικές συναντήσεις και συζητήσεις, ακριβώς όπως οι Δίδυμοι απολαμβάνουν την ποικιλία και την επικοινωνία.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ελληνικός

Ο Καρκίνος, γνωστός για την θερμότητα και τη φροντίδα του, συνδέεται με έναν παραδοσιακό ελληνικό καφέ. Μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ζώδιο είναι πατριωτάκι, καθώς και της άποψης πως ‘παπούτσια από τον τόπο σου…



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Black Ivory Coffee

Ο πιο ακριβός καφές του κόσμου, πού αλλού θα αντιστοιχούσε; Μην του μιλήσετε, βέβαια, για τον τρόπο παραγωγής του. Ο μεγαλοπρεπέστατος Λέων αντικατοπτρίζεται από τον Black Ivory καφέ, γιατί γνωρίζει την αξία του και είναι σίγουρα υψηλή!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Καφές Φίλτρου

Οργανωτικός και αποτελεσματικός, ο Παρθένος συνδέεται άμεσα με τον καφέ φίλτρου, φιλτράροντας... τα πάντα! Απλός, αλλά αποτελεσματικός, ο συγκεκριμένος τύπος καφέ είναι ιδανικός για την αναζήτηση της τελειότητας του Παρθένου.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Μόκα

Ο Ζυγός, γνωστός για την αγάπη του προς την ισορροπία και την αρμονία, αντικατοπτρίζεται σε μία μόκα. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ εσπρέσο, κακάο και αφρού που πάντα προσφέρουν μία γλυκιά γεύση, συμβολίζει την αρμονία που αναζητά ο Ζυγός.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ριστρέτο

Ο μυστηριώδης Σκορπιός συνδέεται με έναν ριστρέτο, τον πιο συμπυκνωμένο και έντονο εσπρέσο στην αγορά. Η δυναμική και η ένταση της συγκεκριμένης πικοιλίας αντανακλούν την παθιασμένη και Πλουτώνια φύση του Σκορπιού, η οποία δεν περνά ποτέ απαρατήρητη!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ελληνικός Καφές με Κάρδαμο

Ο Τοξότης, αιώνιος ταξιδιώτης και αναζητητής της γνώσης, συνδέεται με τον ελληνικό καφέ όπου έχει προστεθεί κάρδαμο, ώστε να θυμίζει… ανατολή. Η εξωτική γεύση από το κάρδαμο, συνδυαστικά με τον παραδοσιακό καφέ συμβολίζει την αγάπη του Τοξότη για την εξερεύνηση και τα ταξίδια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Διπλός Εσπρέσο

Σοβαρός και αποφασιστικός, ο Αιγόκερως συνδέεται άμεσα με έναν διπλό εσπρέσο που δίνει την απαραίτητη ενέργεια στον κάθε εργασιομανή. Η δύναμη και η ενέργεια του διπλού εσπρέσο αντανακλούν την αφοσίωση και την εργατικότητα του Αιγόκερω.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Cold Brew

Ανεξάρτητος και καινοτόμος, ο Υδροχόος συνδέεται με ένα cold brew, δηλαδή κρύο ρόφημα. Η μοναδική διαδικασία παρασκευής και η δροσερή γεύση αντικατοπτρίζουν την πρωτοποριακή και ανεξάρτητη φύση του Υδροχόου.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Affogato

Όχι και τόσο γνωστός, αλλά σίγουρα πεντανόστιμος, ζεστός καφές με χυμένο παγωμένο παγωτό βανίλιας από πάνω να αντικατοπτρίζει την πολύπλοκη και μοναδική προσωπικότητα του Ιχθύ! Δυστυχώς, δεν τον σερβίρουν σε όλες τις καφετερίες, διαφορετικά μόνο αυτόν θα παράγγελνα.



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top