Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο αν του ρίξεις άκυρο;

0
Πώς αντιδρούν τα ζώδια αν τους δώσεις τα παπούτσια στο χέρι;

Ας κάνουμε με μια δόση χιούμορ τον τρόπο που αντιδρά κάθε ζώδιο όταν του ρίξεις άκυρο. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια καθυστερημένη ακύρωση σχεδίων ή για ένα ραντεβού που δεν θα συμβεί ποτέ, κάθε ζώδιο έχει δικό του, μοναδικό τρόπο να χειριστεί μια ερωτική απογοήτευση.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Ευέξαπτος Εκδικητής

"Άκυρο; Μάλιστα!" Ο Κριός θα κατευθυνθεί άμεσα προς το γυμναστήριο ώστε να εκτονώσει την απογοήτευσή του, χτυπώντας το σάκο του με την ενέργεια ενός αγανακτισμένου καγκουρό. "Ποιος χρειάζεται σχέδια όταν έχεις τρικέφαλους να χτίσεις;" θα σκεφτεί. Αληθεύει πως θα θιχτεί ο εγωισμός του και θα θυμώσει, γιατί δεν είναι μαθημένος στα 'όχι' των άλλων, αλλά θα περάσει σύντομα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Στωικός Λάτρης του Καναπέ

Ο Ταύρος, μετά από μια στιγμή ερωτικής απογοήτευσης, θα βρει παρηγοριά στον καναπέ του, περιτριγυρισμένος από σνακ και το τηλεκοντρόλ. "Άκυρο; Δεν πειράζει, περισσότερος χρόνος για μένα," θα μουρμουρίσει, καθώς θα ξεκινήσει ένα μαραθώνιο των αγαπημένων του σειρών. Στην πραγματικότητα που τον πειράξει πάρα πολύ, γιατί δύσκολα εκφράζει τα αισθήματά του όταν βρίσκεται εκτός σχέσης, οπότε ήσουν κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον, αν τόλμησε να κάνει κίνηση!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η Κοινωνική Πεταλούδα

"Άκυρο; Κανένα πρόβλημα!" 'Ιασο κοκλα' θα στείλει στην επόμενη. Ή μπορεί και ηχητικό μήνυμα να λέει 'Χριστίνα, με τσέχασεεεεες'. Ο Δίδυμος θα πάρει το τηλέφωνο και μέσα σε λίγα λεπτά που έχει κανονίσει τα επόμενα πέντε σχέδια για την ίδια βραδιά ή τα επόμενα 5 άκυρα, ανάλογα αν είναι η μέρα του. Η απογοήτευση μετατρέπεται σε ευκαιρία για ακόμα περισσότερη κοινωνικοποίηση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Συναισθηματικός Αναστεναγμός

Έδωσες άκυρο στον Καρκίνο; Θα βυθιστεί σε μια καρέκλα, αγκαλιάζοντας ένα μαξιλάρι και παρακολουθώντας ρομαντικές ταινίες που θα τον κάνουν να νιώσει ακόμη πιο συναισθηματικός. "Είναι εντάξει, προτιμώ την παρέα των παγωτών μου" θα ψιθυρίσει, κρύβοντας μια λάμψη απογοήτευσης στα μάτια του. Πολύ πιθανό είναι να γκρινιάξει για την μαύρη του την μοίρα ή επειδή ‘κανείς δεν τον αγαπάει’.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Δραματικός Μονάρχης

"Μου έριξες άκυρο; Εμένα;" Ο Λέων θα καθίσει στο θρόνο του – ή τον καναπέ του τέλοσπάντων- και θα δώσει μια επική ομιλία στον εαυτό του στον καθρέφτη σχετικά με την ήττα που έφαγε. Δεν αξίζει να χαλάει την αυτοεκτίμησή του για κανέναν, λέει.. Άσχετα που εκεί καταλήγει. Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί, όπως λένε και στο χωρίο μου, με ή χωρίς συνοδό. Βασικά, οι επόμενοι θαυμαστές περιμένουν, απλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν ήσουν ευγνώμων που σου έκανε την τιμή να σε επιλέξει…



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Οργανωτικός Μάστορας

"Άκυρο, ε; Καλά που έχω κάνει πλάνο Β... και Γ... και Δ." Ο Παρθένος θα ανοίξει την αντζέντα του και θα αρχίσει να οργανώνει την επόμενη ημέρα, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό σκεπτόμενος το αισθηματικό άκυρο που του σέρβιρες. Άσε που θα κάτσει να παρατηρήσει όλα σου τα κουσούρια, ώστε να πείσει τον εαυτό του πως όλα έγιναν για καλό. Καλό θα είναι να μην επικοινωνήσεις μαζί του μετά από αυτό, γιατί θα σου αραδιάσει κάθε κουσούρι!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο φόβος της μοναξιάς

"Άκυρο; Αουτς πρόβλημα!" Θα επηρεαστεί αφάνταστα από αυτήν την απόρριψη και θα πληγωθεί πολύ. Θα τον πιάσει ανασφάλεια για το μέλλον αλλά δεν πρόκειται να πει λέξη σε κανέναν κι έτσι κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι έγινε. Φροντίζοντας να μην του ρίξει κανείς το φταίξιμο ή ακόμα χειρότερα να τον λυπηθεί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Μυστηριώδης Παίκτης

"Μου έριξε άκυρο; Θα δούμε γι' αυτό." Ο Σκορπιός θα χρησιμοποιήσει το συμβάν ως ευκαιρία για να βυθιστεί σε σκέψεις και να σχεδιάσει το επόμενο στρατηγικό του βήμα. "Κάθε άκυρο είναι είτε μια ευκαιρία για εκδίκηση... είτε για αυτοβελτίωση," Πρόκειται να προχωρήσει σε νέο πλάνο, άμεσα, που θα τον κάνει ακαταμάχητο στην επόμενη συνάντηση. Ετοιμάσου για μια εντυπωσιακή επιστροφή, αφού ο Σκορπιός δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο, ούτε καν ένα απλό αισθηματικό άκυρο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Αιώνια Θετικός

"Άκυρο; Κανένα πρόβλημα, θα ξαναστείλω, μπορεί να θέλει αυτή τη φορά!" Ο Τοξότης θα δει το άκυρο σαν μια ευκαιρία να εξερευνήσει κάτι νέο, να ζήσει μια απρόσμενη περιπέτεια ή απλά δεν καταλαβαίνει ότι ήταν ΟΧΙ και συνεχίζει ανενόχλητος τις προσπάθειες να σε προσεγγίσει. "Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μένεις κολλημένος σε ένα άκυρο," θα αναλογιστεί ή ‘αυτή τη φορά θα τον/την ρίξω’ είναι μία πολύ πιθανή εναλλακτική απάντηση!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Απόλυτος Ρεαλιστής

Για έναν Αιγόκερω, το άκυρο είναι απλώς μια λογική συνέπεια της απρόβλεπτης φύσης των ανθρώπινων σχέσεων. "Καλώς, ας εκμεταλλευτώ τον χρόνο μου για να ολοκληρώσω εκείνο το πρότζεκτ που είχα βάλει στόχο" θα αναλογιστεί. Ανοίγει αμέσως laptop του με ικανοποίηση κι ενθουσιασμό για εργασία. Η ερωτική απογοήτευση μετατρέπεται αμέσως σε παραγωγικότητα, διότι αυτό το ζώδιο βρίσκει πάντα τρόπο να προχωρήσει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Ανήσυχος Νεωτεριστής

Ο Υδροχόος, ατάραχος και ανήσυχος – ή τουλάχιστον έτσι δείχνει στον έξω κόσμο-, θα αντιμετωπίσει το άκυρο ως μια για να αφοσιωθεί σε κάποια από τις πολυάριθμες πρωτοποριακές του ιδέες. "Α, άκυρο· Τέλεια, τώρα θα έχω χρόνο να ολοκληρώσω την κατασκευή του ηλιακού φορτιστή που σκεφτόμουν," θα πει. Θα βγει με τους φίλους του να ξεχαστεί και να πίστεψέ με θα καταφέρεις αμέσως!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ονειροπόλος Ρομαντικός

Ο Ιχθύς, με την υπερβολική του φαντασία, θα βυθιστεί στις φαντασιώσεις του, όπου το άκυρο δεν είναι παρά ένας ακόμη στίχος μιας μελαγχολικής μπαλάντας. «Μάλλον ήταν η μοίρα έτσι γραμμένη για εμάς… Ευκαιρία να γράψω ένα ακόμη κεφάλαιο στην ποιητική μου συλλογή» θα πει. Η δημιουργικότητά του, όπως και η εσωστρέφεια θα αυξηθεί. Δεν θα μάθει πόσο ποτέ πληγώθηκε… Μπορείς ούτε κι αυτός…



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top