Πώς θα περάσουν τα 12 Ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου;

0
Ερωτικές Προβλέψεις για την ημέρα των ερωτευμένων.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου; Η αλήθεια είναι πως η 14η του Φλεβάρη αναμένεται να είναι αρκετά επεισοδιακή για αρκετούς, μιας και κορυφώνονται όψεις που θεωρούνται δύσκολες, όπως η σύνοδος μεταξύ Άρη και Πλούτωνα που μας φέρει αντιμέτωπους με εμμονές ή τάσεις ελέγχου, ιδίως στα 1α δεκαήμερα του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, κατά τις πρωινές ώρες. Την ίδια χρονική στιγμή, τα 2α δεκαήμερα εννοούνται μέσα από την αυθόρμητη έκφραση των συναισθημάτων τους, χάρη στο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, που επηρεάζει τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Λέοντες και τους Υδροχόους.

Το μεσημεράκι, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Σελήνης δωρίζει πάθος ή ευκαιρίες νέων ερωτικών σχέσεων στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Σημαντική είναι και η αλλαγή ζωδίου της Σελήνης από τον Κριό στον Ταύρο, κατά τις απογευματινές ώρες που μειώνει μέρος του αυθορμητισμού μας, κάνοντάς μας πιο συνειδητοποιημένους στον έρωτα. Δυστυχώς, υπάρχει ο κίνδυνος κακής διαχείρισης της ενέργειας αυτής από τα 1α δεκαήμερα των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), εξαιτίας των σκληρών όψεων της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα, εντείνοντας και πάλι… πάθη και λάθη!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Κριέ μου, παραμένεις κοινωνικός κι αυθόρμητος κατά την ημέρα των ερωτευμένων. Ακόμη κι αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να βγεις, αφού το αστρολογικό τοπίο σου χαρίζει τη δυνατότητα καινούριων και σημαντικών επαφών. Σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται κατά την συγκεκριμένη ημέρα τα ερωτικά σου, το πάθος, η χαρά κι ο έρωτας μπορούν να σου χτυπήσουν την πόρτα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αγαπητέ μου Ταύρε, όπως καταλαβαίνεις ανήκεις στα ζώδια που θα πιεστούν αρκετά κατά τη διάρκεια της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι καλό να δώσεις αρκετή σημασία στα επαγγελματικά σου, ώστε να ξεσπάσεις την περιττή σου ένταση και να μην τη βγάλεις στα προσωπικά σου. Υπάρχουν τάσεις ελέγχου, γιατί θέλεις να βεβαιωθείς ότι όλα προχωρούν όπως τα υπολόγιζες.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Φίλε Δίδυμε, η ημέρα των ερωτευμένων σε ευνοεί αρκετά. Εκεί που αρκετοί πιέζονται κι έρχονται αντιμέτωποι με καβγάδες, εσύ έχεις τις μικρότερες δυνατές απώλειες, επειδή γνωρίζεις πότε να κάνεις παύση σε όσα λες. Υπάρχει θετική σκέψη, αλλά μετά τις απογευματινές ώρες παρατηρούνται εσωτερικές συγκρούσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις το πολυπόθητο βήμα που θέλεις στον έρωτα, για να μην το μετανιώσεις!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Είσαι από τους ευνοημένους, φίλε μου Καρκίνε, γιατί η ημέρα των ερωτευμένων σου προσφέρει ευνοϊκές διελεύσεις. Λίγες εντασούλες θα έχεις κατά τις πρωινές ώρες, συνοδευόμενες από εξαιρετική λίμπιντο που εξισορροπεί τα προσωπικά σου. Από το απόγευμα και πέρα, ακόμη κι αν είσαι μόνος, προσπάθησε να αναζητήσεις ένα ταίρι, επειδή το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης κι Αφροδίτης σου υπόσχεται πάθος και γνωριμίες.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Λέοντά μου, τα πάθη σου σε οδηγούν σε λάθη! Σήμερα έχει ένα σωρό σκληροπυρηνικές όψεις που από την μία είναι ικανές να αναθερμάνουν τον έρωτα που έχεις, από την άλλη υπάρχει κίνδυνος για αρκετούς καβγάδες. Υπάρχει μία χειριστική συμπεριφορά από και προς το πρόσωπό σου, στην προσπάθειά σου να εξασφαλίσεις μια πιο σταθερή αισθηματική ζωή. Είναι, όμως, ο έλεγχος, πραγματική λύση;



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Παρθένε μου, η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί από νωρίς το απόγευμα κι έπειτα να αναζητήσεις νέες ερωτικές περιπέτειες ή να συζητήσεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα με το άλλο σου μισό. Σχηματίζει σκληρές όψεις, όμως, που υποδηλώνουν τον κίνδυνο μίας εμμονής με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, ελαττώνοντας το χρόνο και την ενέργειά σου να ασχοληθείς με τον έρωτα!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είσαι από τους ευνοημένους του Βαλεντίνου, φίλε μου Ζυγέ, όχι μόνο επειδή είσαι παιδί της Αφροδίτης, αλλά διότι οι ευνοϊκές όψεις σου προσφέρουν πολλαπλές ερωτικές κατακτήσεις. Το πάθος, ο έρωτας και το πλούσιο συναίσθημα είναι μόνο λίγα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της ημέρας. Παράλληλα, βρίσκεις πρωτοποριακούς τρόπους να ενθουσιάσεις τον αισθηματικό σου στόχο!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Φίλε μου Σκορπιέ, θα σε πιέσει λιγάκι η ημέρα των ερωτευμένων. Τα περισσότερα εμπόδια προκύπτουν από το σπίτι ή την οικογένεια που δρα επεμβατικά στα αισθηματικά σου. Το μεσημεράκι ευνοούνται οι ερωτικοί διάλογοι, όσο, βέβαια, αποφεύγεις τις υπερβολές. Θα χρειαστεί να θέσεις όρια στον περίγυρό σου, αν πραγματικά θέλεις μία υγιή και σταθερή ερωτική ζωή. Αυτό θα είναι το μάθημα της ημέρας για το ζώδιό σου!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Μια χαρά περνάς σήμερα, φίλε μου Τοξότη! Από το πρωί ως και το μεσημέρι, οι όψεις της ημέρας σου προσφέρουν υγιές πάθος χωρίς υπερβολές. Η διάθεσή σου είναι επίσης ερωτική κι ανεξάρτητα από το αν έχεις έναν Βαλεντίνο ή όχι, η ημέρα δεν θα σε αφήσει με παράπονα! Καλό θα είναι να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου από νωρίς, γιατί η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο το απόγευμα σε επικεντρώνει σε θέματα δουλειάς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Φίλε μου Αιγόκερε, ο Άγιος Βαλεντίνος σου προσφέρει δυνατότητες νέων επαφών, ή αποκατάστασης της σταθερότητας στον υπάρχοντα δεσμό σου. Μολονότι σημειώνεις αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθησή σου, όσο προχωρά η ημέρα η διάθεσή σου γίνεται ολοένα και πιο ερωτική, διευκολύνοντάς σε να πετύχεις κάθε αισθηματικό σου στόχο!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Υδροχόε, σκληροπυρηνική ημέρα αναμένεται αυτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπου ο ερωτισμός και οι εντάσεις είναι μέρος του σεναρίου. Αν μάθεις να χαλιναγωγείς τις συναισθηματικές σου εξάρσεις θα ξεκλειδώσεις μοναδικές δυνατότητες στα αισθηματικά σου. Ανανεώνεις το δεσμό σου ή κάνεις καινούριες επαφές που σου κινούν τον ενθουσιασμό.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Φίλε μου Ιχθύ, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει ενδιαφέρον, αφού προτιμάς να κάνεις μία ενδοσκόπηση, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά έχει σημασία για εσένα στον έρωτα! Πέρα από την εσωτερική σου αναζήτηση, προσπαθείς με το ταίρι σου να επουλώσετε μαζί πληγές του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος και σκοπεύεις να επανασυνδεθείς με έναν σημαντικό άνθρωπο, τώρα έχεις μία καλή ευκαιρία.



Χριστίνα Στεργίου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top