Τα 12 Ζώδια στο Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι

0
μοιραζόμαστε μαζί σας τις προσωπικές - ιδιωτικές τους στιγμές.

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε όμορφες στιγμές, προετοιμάζοντας το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, με φίλους, οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα! Εμείς, τρυπώσαμε στο Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι των 12 Ζωδίων και μοιραζόμαστε μαζί σας τις προσωπικές - ιδιωτικές τους στιγμές.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο ΖΗΜΙΑΡΗΣ ΦΑΣΑΡΙΟΖΟΣ

Ο Κριός στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δίνει τον δικό του ξεχωριστό ρυθμό … Είναι αυτός που ακούγεται η φωνή του βροντερή, δεν καταλαβαίνεις αν τσακώνεται ή αν μιλά, πάνω στην βιασύνη του θα λερώσει το τραπεζομάντηλο με το κόκκινο κρασί του και στις οικογενειακές συζητήσεις θα τροχίζει τα νύχια του για καβγά … Η ένταση διαδέχεται το γέλιο, το σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν θα βαρεθείς.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΣ ΛΙΧΟΥΔΗΣ

Ο Ταύρος είναι αυτός που θα τηρήσει όλα τα έθιμα της Πρωτοχρονιάς και θα επιλέξει να περάσει αυτή την ημέρα με την οικογένεια και με όσους αγαπά, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο οικογενειακό τραπέζι… Μοιράζει απλόχερα την αγάπη του, ενώ τσιμπολογά από τα πάντα, δοκιμάζοντας όλα τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, που και ο ίδιος επέλεξε με προσοχή να είναι στο τραπέζι του !



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο ΜΠΑΜΠΛΑΤΖΗΣ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Ο Δίδυμος στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δεν βάζει γλώσσα μέσα του, κουβεντιάζει τα πάντα, μιλάει ακατάπαυστα, γελάει, χορεύει, φωνάζει, δίνει ρυθμό και ζωντάνια …. Δεν τον νοιάζουν τόσο τα φαγητά και τα γλυκά, όσο η παρέα … Φροντίζει να μοιράζεται όλες τις Πρωτοχρονιάτικες στιγμές του στα social media.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙ

Το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι είναι μία απόλυτα οικογενειακή στιγμή για τον Καρκίνο! Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς την μοιράζεται με γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, θείους και θείες, φροντίζοντας το τραπέζι να είναι πλουσιοπάροχο … Πάντα αναπολεί και κουβεντιάζει στιγμές του παρελθόντος, ενώ όταν έρθει η ώρα του “τσουγκρίσματος” εύχεται στους ελεύθερους του χρόνου να είναι “διπλοί”!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο LARGE ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΩΠΟΣ

Ο Λέοντας είναι ο τύπος που θα πάει στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, γεμάτος από μία μεγάλη αγκαλιά από δώρα … Του αρέσει να κάνει εκπλήξεις σε όσους αγαπά και φροντίζει με γενναιοδωρία να προσφέρει σε όσους αγαπά…. Είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, και γεύεται με υπερβολή την κάθε στιγμή που του προσφέρεται στο ρεβεγιόν!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

Ο Παρθένος είναι ο συγκρατημένος εκπρόσωπος του ζωδιακού στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Θα γεμίσει το πιάτο του με σαλάτα, θα επιλέξει το κρέας του να είναι χωρίς λίπος, θα γκρινιάξει όταν του προσφέρουν γλυκό λέγοντας “Δεν θα μπορώ να μαζευτώ μετά τις γιορτές”! Θα αναλύσει όλα τα ιατρικά του, τις δίαιτές του και θα απολαύσει το ρεβεγιόν με φοβερή αυτοσυγκράτηση!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ

Ο Ζυγός στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, είναι χαμογελαστός, κεφάτος και προσπαθεί να δώσει την δέουσα προσοχή σε κάθε καλεσμένο, μοιράζοντας χρόνο για κουβέντα και φροντίζοντας όλοι να περνάνε καλά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσει καλά ο Ζυγός στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, είναι να έχει το ταίρι του, το σύντροφο ζωής του, κάνοντας όνειρα για το κοινό τους μέλλον!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ

Ο Σκορπιός δεν τα πάει καλά με τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια, την βουή, την πολυκοσμία και τα φασαριόζικα ρεβεγιόν. Το λίγοι και καλοί, ισχύει πολύ στην δική του περίπτωση αφού είναι πρόθυμος να δείξει αφοσίωση, αγάπη και να τα δώσει όλα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς αποκλειστικά και μόνο στους πολύ οικείους του. Μην τον ζορίσεις, να σε συνοδεύσει σε μεγάλες κοινωνικές συνεστιάσεις, η απάντηση θα είναι αρνητική!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ ΚΕΦΑΤΟΣ

Ο Τοξότης στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, τα θέλει όλα από πολύ, φαγητό, ποτό, γέλιο, χιούμορ, χορό … ναι είναι ο κεφάτος και χειμαρώδης τύπος που ξεσηκώνει όλη την παρέα … Η παγίδα είναι ότι κάποιες στιγμές μπορεί να παθιαστεί σε συζητήσεις και να τον πιάσει “λογοδιάρροια” , χωρίς να βάζει νερό στο κρασί του, ανυποχώρητος να επιμένει στις δικές του απόψεις με φανατισμό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΟΣ

Ο Αιγόκερως είναι τυπικός και φροντίζει το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι να το περάσει εθιμοτυπικά, με τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες, το ψητό του προπάντων όμως με την οικογένειά του! Έχει μεριμνήσει και οργανώσει με λεπτομέρεια , την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ώστε να μην λείπει τίποτα από κανέναν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

Ο Υδροχόος βαριέται στην ιδέα του οικογενειακού Πρωτοχρονιάτικου Τραπεζιού, προτιμά να περάσει την ημέρα αυτή με τα φιλαράκια του. Αν δεν γίνεται διαφορετικά και επιβάλλεται να περάσει χρόνο με την οικογένεια, φροντίζει με τον πιο εναλλακτικό τρόπο να τηρήσει τα “πρέπει” της ημέρας. Είναι ο τύπος που πιάνει πολιτικές κουβέντες, είναι ευέξαπτος και … επαναστάτης.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΛΗΣ

Ο Ιχθύς απολαμβάνει το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με συγκίνηση, αλλά και υπερβολή … Γίνεται συναισθηματικό χείμαρρος, συγκινείται, προσφέρει τα δώρα του, και φροντίζει να γεμίζει μόνιμα το ποτήρι μου με κρασί, προκειμένου να φτάσει στο “τσακίρ” κέφι.. Έτσι λοιπόν θα τον δεις την μία να γελάει, την άλλη να κλαίει από συγκίνηση και την άλλη να τρυπώνει στο δωμάτιο για να ρίξει έναν υπνάκο.



Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top