Πώς να «ξεκλειδώσω» ερωτικά κάθε ζώδιο

0
Το ζώδιο του έχει την απάντηση!

Μάθε τον τρόπο για να ξεκλειδώσεις την καρδιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Για να "ξεκλειδώσεις" ερωτικά κάθε ζώδιο, μπορείς να λάβεις υπόψιν τα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις του. Διάβασε παρακάτω μερικές συμβουλές για κάθε ζώδιο.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Για να "ξεκλειδώσεις" ερωτικά έναν Κριό, πρόσφερέ του πάθος, αυθορμητισμό, προκλήσεις και ανεξαρτησία. Άφησέ τον να αναλάβει τον έλεγχο και να εκφραστεί, χωρίς να προσπαθήσεις να τον ελέγξεις. Εκτός των προαναφερθέντων, δείξε τον αυθεντικό σου εαυτό και μίλησε ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς σου, δίχως δράματα.ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Για έναν Ταύρο, η αίσθηση ασφάλειας, η σταθερότητα και ο αισθησιασμός είναι ζωτικής σημασίας στον έρωτα. Κάνε υπομονή, γιατί του αρέσουν τα αργά και σταθερά βήματα. Οι πράξεις σου πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα λόγια σου και γενικώς να δείχνεις και είσαι αξιόπιστος άνθρωπος.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Στους Διδύμους αρέσει η πολυπλοκότητα σε οποιονδήποτε τομέα. Χάρισέ τους εμπειρίες, δίδαξέ τους πράγματα εντός των ενδιαφερόντων τους και δείξε ένα ελεύθερο πνεύμα από πλευράς σου. Στον έρωτα αναζητά ένα ταίρι με το οποίο μαζί θα μπορέσουν να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Είναι φοβερή η διαίσθησή του, οπότε αν πραγματικά έχεις αισθήματα για εκείνον, θα το καταλάβει και θα έρθει πιο κοντά σου. Χρειάζεται να δείξεις υπομονή, επιμονή και αξιοπιστία. Αργεί να ανοιχτεί, όμως όταν το κάνει, γίνεται για τα καλά.
ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων κρύβει μέσα του ένα μικρό παιδί. Για να ξεκλειδωθεί στον έρωτα, πρέπει να νιώσει αποδοχή, θαυμασμό και πως θέλεις να είσαι κοντά του. Ο,τι ακριβώς χρειάζεται ένα παιδάκι για να αισθανθεί ασφάλεια. Μέσα από την επιβεβαίωση κι αγάπη που θα του δείχνεις, σύντομα θα είναι όλος δικός σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος αργεί να ερωτευτεί. Είναι συντηρητικός απ’ τη φύση του και επιφυλακτικός. Μία καλή τακτική να τον κερδίσεις είναι το σταδιακά ολοένα και πιο επιθετικό φλερτ, ξεκινώντας αρχικά πολύ διακριτικά. Εκτιμά τον άμεσο και διακριτικό εραστή και προτιμά την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια.
ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις έναν Ζυγό ερωτικά, να τον επαινείς! Σου αρέσουν τα ρούχα του; Σου αρέσει η εμφάνισή του; Πες το! Είναι άτομο που θέλει να αισθανθεί αποδεκτό και πως το θαυμάζουν, δίχως όμως δράμα και υπερβολές! Απόφυγε τις συναισθηματικές εξάρσεις και προτίμησε την λεκτική επικοινωνία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Έχεις στόχο να ξεκλειδώσεις ερωτικά έναν Σκορπιό; Κάνε τον να σε κυνηγήσει λίγο, αφού αρχικά του έχεις δώσει να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτόν και μόνο! Κάνε βαθιές συζητήσεις για ενδιαφέροντα θέματα, χωρίς να τον κριτικάρεις. Δείξε ανεξαρτησία και ικανότητα να σταθείς στα πόδια σου. Θα σε θαυμάσει όσο δεν πάει!ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι από εκείνους που βαριούνται εύκολα, αλλά ξεκλειδώνονται ερωτικά εξίσου εύκολα. Για να τον κρατήσεις, δείξε αυθορμητισμό και περιέργεια για τη ζωή. Χρειάζεται έναν παρτενέρ με τον οποίο θα μπορεί να εξερευνήσει τον κόσμο και να δοκιμάζει κάθε μέρα κι από μία καινούρια εμπειρία.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Το ξεκλείδωμα της καρδιάς ενός Αιγόκερω, συχνά φαντάζει επαγγελματική συνέντευξη. Πέρα από το να είσαι ο εαυτός σου, να δείξεις αξιοπιστία και υπευθυνότητα, θα πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι μία ικανή προσωπικότητα που δεν εξαρτάται από κανέναν. Η γενικότερη εμφάνισή σου, καλό είναι να είναι σεμνή και να ξέρεις τι θέλεις από εκείνον.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Αν θέλεις να κατακτήσεις την καρδιά ενός Υδροχόου, αρνήσου να δεις ανταγωνιστικά οποιονδήποτε άλλον. Όντας αυθεντική προσωπικότητα, καλός ακροατής και ανεξάρτητη ψυχή, έχεις κάθε λόγο να το καταφέρεις. Θα εκτιμήσει αφάνταστα αν δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον για το καλό του και θα σου το ανταποδώσει.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Θέλεις την αγάπη ενός Ιχθύ; Μην περιμένεις να κάνει το πρώτο βήμα, ακόμη κι αν ενδιαφέρεται πραγματικά. Υιοθέτησε έναν αέρα μυστηρίου όταν συζητάτε για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Να είσαι πάντα με έναν καλό λόγο, ενώ αν εκφράσεις τα όνειρά σου, θα σε νιώσει κοντά του.
oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top