2024: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

0
Μάθε και προετοιμάσου κατάλληλα!

Όπως κάθε χρόνος, έτσι και το 2024 θα έχει τις καλές του και κακές του στιγμές και.. κανείς δεν θα γλιτώσει. Μάλιστα υπάρχει ένας συγκεκριμένος μήνας (ίσως και παραπάνω), κατά τον οποίο τα ζώδια θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, θα δυσαρεστηθούν από μια εξέλιξη, θα στενοχωρηθούν ή θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους. Πότε θα περάσει δύσκολα το δικό σου ζώδιο; Διάβασε για να είσαι προετοιμασμένος/η!

ΤΑΥΡΟΣ-ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΑΡΤΙΟΣ, ΜΑΪΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Λίγο πριν φύγει το 2023, ο Πλούτωνας έκανε επανεμφάνιση στον Υδροχόο. Αυτό από μόνο του θα φέρει ταραχή στη ζωή σου, αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, αλλαγές και μια dark ενέργεια που θα πρέπει να διαχειριστείς. Τόσο ο Φεβρουάριος προς το τέλος του, όσο και ο Ιούνιος και ο Νοέμβριος -Δεκέμβριος, με τον Άρη σε Υδροχόο, Ταύρο και Λέοντα αντίστοιχα είναι οι μήνες... που κάνουν τζιζ. Και σαν να μην έφτανε ο Πλούτωνας, θα έχετε και τον Κρόνο στους Ιχθύς που θα πιάσει β' δεκαήμερο να σας βάζει επίσης τις τρικλοποδιές του. Στον Σκορπιό θα βάλει εμπόδια στην ερωτική του ζωή, στον Λέοντα στα ερωτικά του, αλλά και στα οικονομικά του, στον Υδροχόο θα «βάλει χέρι» στο πορτοφόλι του, ενώ στον Ταύρο θα του φέρει τα πάνω κάτω στην κοινωνική του ζωή, στις παρέες και τις φιλίες του, ενώ θα τον κάνει να χάσει το κέφι του και την όρεξη για ζωή.

ΚΡΙΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ

Αν ανήκεις στα Παρορμητικά ζώδια, τότε να ξέρεις ότι ο Ιανουάριος θα σε τρέξει αρκετά, το ίδιο θα γίνει και τον Μάιο, αλλά και τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, καθώς ο Άρης θα περάσει αυτούς τους μήνες σε Αιγόκερω, Κριό και Καρκίνο, αντίστοιχα. Επιπλέον, έχε υπόψη σου ότι όλες οι εκλείψεις της χρονιάς (εκτός από μία) γίνονται στον άξονα Κριού-Ζυγού, με ορισμένες από αυτές να είναι αρκετά... απαιτητικές και αγενείς απέναντί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΙΧΘΥΣ: ΜΑΡΤΙΟΣ

Από τα τέλη Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου θα πρέπει να φυλάγεσαι και να μην ξανοίγεσαι γιατί ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς και πολλά χουνέρια θα σου σκαρώσει. Επίσης, από τέλη Ιουλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους και όπως αντιλαμβάνεσαι ένας... Άρης πάντα κάνει τη ζωή δύσκολη. Επιπλέον, ο Κρόνος θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί όσους είναι γεννημένοι το β' δεκαήμερο, ενώ έχεις και μια έκλειψη τον Σεπτέμβριο, με κορώνα τον... Ποσειδώνα που δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αφού κι από εκεί σε περιμένουν απογοητεύσεις και διαψεύσεις αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top