Ταιριάσματα Ζωδίων

0
Ποια ζώδια ταιριάζουν και με ποια είναι ιδανικό ζευγάρι.

Με ποια ζώδια ταιριάζεις και ποιο είναι το ιδανικό ταίρι σαν ζευγάρι. Όλα τα ταιριάσματα ζωδίων και η ποιότητα της σχέση τους.

Είναι λογικό και επόμενο να μην ταιριάζουν όλοι με όλους. Για να μπορέσει ο καθένας να διατηρήσει την εσωτερική του ισορροπία, να ζήσει αυτά που θέλει και να βιώσει αυτά που θα τον τονώσουν, θα πρέπει να βρει το κατάλληλο άτομο, δηλαδή να είναι ένα ζευγάρι όπου ο ένας να κατανοεί και να αλληλοσυμπληρώνει τον άλλον. Πάμε να δούμε ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια αποτελούν έναν συνδυασμό με αντιδράσεις, εντάσεις και ψυχολογικές μεταπτώσεις.





Ο Κριός ταιριάζει με τα ζώδια της Φωτιάς Κριός, Λέων, Τοξότης, και από τα ζώδια του Αέρα ταιριάζει περισσότερο με Δίδυμο και Υδροχόο. Συνήθως δεν μπορεί να τα βρει με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνος, Σκόρπιος, Ιχθείς, και δυσκολεύεται με τα Γήινα ζώδια Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως.

Άντρας Κριός

Ο Κριός είναι δραστήριος, ενεργητικός, αγαπά την ένταση κάτι που δεν συμπαθεί μια γυναίκα Ταύρος που θέλει ηρεμία και ασφάλεια. Η γυναίκα Αιγόκερως και Καρκίνος βάζει στόχο την οικογένεια και την εξασφάλιση, όμως ένας ζωηρός Κριός έχει ως βασική του επιθυμία να ζήσει όσο μπορεί περισσότερες εμπειρίες και να μην φυλακιστεί μέσα στα πρέπει του γάμου ή γενικότερα μέσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Σε έναν Κριό αρέσει η ανεξαρτησία και κυρίως η παρόρμηση, κάτι που δεν συμπαθεί μια γυναίκα Παρθένος που θέλει τα πάντα σε τάξη και με πρόγραμμα. Με μια γυναίκα Σκορπιός θα υπάρχει ανταγωνισμός και ζήλεια, δεν θα μπορέσει ποτέ να ελέγξει τον ατίθασο και αυθόρμητο Κριό. Μια γυναίκα Κριός, Δίδυμος ή Τοξότης επειδή έχει ζωτικότητα και ανάγκη για δράση μπορεί να ακολουθήσει έναν Κριό, έχεις πολλές πιθανότητες να τα βρει μαζί του, σαν ζευγάρι θα είναι δραστήριο και κοινωνικοποιημένο, θα έχουν πολλές κοινές επιθυμίες.

Γυναίκα Κριός

Μια γυναίκα Κριός εντυπωσιάζεται και έλκεται από έναν δυναμικό Κριό ή Λέων εξιτάρεται από την προσωπικότητα που διαθέτουν, διατηρούν μαζί τους ανεβασμένη λίμπιντο. Θα τα βρει με έναν Τοξότη γιατί αγαπά τη δράση και την ενέργεια, της αρέσει να ταξιδεύει και να συλλέγει εμπειρίες. Θα τονωθεί ψυχολογικά και συναισθηματικά από έναν κοινωνικό Δίδυμο, θα εισχωρήσει στις παρέες του και θα βγάλει στην επιφάνεια την κοινωνική και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα της. Δεν θα αντέξει ένα ζηλιάρη και κτητικό Σκορπιό, η γυναίκα Κριός δεν θέλει έλεγχο και παρακολούθηση. Θα δυσκολευτεί με έναν Παρθένο με έναν Ταύρο ή με έναν Αιγόκερω θα νιώσει μονοτονία, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα και τη ρουτίνα που αυτοί ακλουθούν. Η γυναίκα Κριός είναι παρορμητική, αναζητεί την εξόρμηση, θέλει να ζει διαρκώς διαφορετικές και ανατρεπτικές καταστάσεις, δεν συμπαθεί τις προγραμματισμένες ενέργειες που συνήθως προτιμούν τα γήινα ζώδια.





Ο Ταύρος ταιριάζει με τα ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω. Από τα ζώδια του Νερού ταιριάζει με Καρκίνο, Ιχθύ και όχι με Σκορπιό. Συνήθως δεν ταιριάζει με τα ζώδια της Φωτιάς Κριός, Λέων, Τοξότης.

Άντρας Ταύρος

Ο Ταύρος προτιμάει της ήρεμες καταστάσεις, θέλει ηρεμία σύνεση και χαλαρότητα, συνεπώς του είναι δύσκολο να τα βρει με μια ζωηρή γυναίκα Κριό ή με μια εντυπωσιακή γυναίκα Λέων που θα του βγάλουν στην επιφάνεια την ανασφάλεια και την ζήλεια. Θα αποφύγει μια γυναίκα Κριό ή Τοξότη, θα είναι γι αυτόν ζωηρή και ενεργητική, δεν θα μπορεί να ακολουθήσει την παρορμητική και έντονη ζωή της. Θα τα βρει με μια εκλεπτυσμένη Ζυγό που θα έχουν τα ίδια κομψά γούστα και θα είναι συγκαταβατική μαζί του. Θα προτιμήσει να κάνει μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα Καρκίνο γιατί αγαπάει το σπίτι την ισορροπία και την οικογένεια, θα μπορέσουν και οι δυο να μετατρέψουν το σπίτι τους σε φωλιά και καταφύγιο. Με μια γυναίκα Παρθένο ή Αιγόκερω θα βρει την τάξη και το πρόγραμμα που χρειάζεται, θα δημιουργηθεί ένα είδος ρουτίνας μέσα στην οποία θα βρει ηρεμία και ασφάλεια.

Γυναίκα Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος που χρειάζεται εξασφάλιση και έναν σταθερό γάμο θα δείξει προτίμηση σε έναν Ταύρο, σε έναν Καρκίνο, και σε έναν Αιγόκερω ή Παρθένο. Δίπλα τους θα βρει το προγραμματισμένο και εξασφαλισμένο που χρειάζεται, θα μπορέσει να αποκτήσει οικογένεια γιατί ο στόχος θα είναι κοινός. Έναν μυστικοπαθή Σκορπιό δεν θα μπορέσει να τον καταλάβει ποτέ και αυτό θα την απωθεί. Δεν θα καταφέρει να μείνει διπλά σε έναν ζωηρό Κριό Δίδυμο ή Τοξότη, η κοινωνικότητα τους θα την κουράσει, θα πρέπει να αφήσει στην άκρη τα σχέδια για γάμο για δέσμευση και για μια ήρεμη συνετή ζωή. Οι δραστήριοι και παρορμητικοί χαρακτήρες που αναζητούν διαρκώς νέες εμπειρίες δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία της.





Ο Δίδυμος ταιριάζει με τα ζώδια του Αέρα Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος. Από τα ζώδια της Φωτιάς ταιριάζει περισσότερο με Κριό και Λέοντα. Συνήθως δεν ταιριάζει με Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθύ και Σκορπιό.

Άντρας Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακό, δραστήριος, του αρέσει να φλερτάρει, δεν αντέχει τη ρουτίνα και τον περιορισμό, συνεπώς με μια γυναίκα Δίδυμο, Ζυγό ή Κριό θα μπορέσει να έχει την ελευθερία και την κοινωνική ζωή που επιθυμεί. Οι ανάγκες τους θα κυμαίνονται στα ίδια πλαίσια οπότε έχουν πολλές πιθανότητες να τα βρουν μεταξύ τους και να περάσουν ζωτικά και ακμαία. Θα τα βρει με μια γυναίκα Υδροχόο, θα βρουν έναν δικό τους τρόπο επικοινωνίας και θα καταφέρουν να έχουν κοινούς φίλους. Μια γυναίκα Παρθένος ή Αιγόκερως δεν μπορεί να κερδίσει έναν Δίδυμο, η ζωή τους είναι ανιαρή και προγραμματισμένη, είναι πολύ γήινη για έναν αιωρούμενο Δίδυμο. Προβληματική θα είναι η σχέση που θα έχει με μια γυναίκα Σκορπιό η ζήλεια η κτητικότητα και η ανάγκη να ελέγχει τον Δίδυμο θα φέρει απογοητεύσεις, αυταπάτες και ψυχολογικά προβλήματα.

Γυναίκα Δίδυμος

Η γυναίκα Δίδυμος συχνά διχάζεται ανάμεσα στο τι θέλει και στο τι θα πρέπει να θέλει, ωστόσο με τους παρορμητικούς Κριούς, τους κοινωνικούς Δίδυμους, τους εντυπωσιακούς Λέοντες και τους αλτρουιστές Υδροχόους βρίσκει πάντα έναν λόγο να είναι μαζί, να τονώνεται, να εξιτάρεται και να βιώνει μια έντονη και ενδιαφέρουσα σχέση. Θα βαρεθεί και θα πέσει ψυχολογικά με έναν συνετό Αιγόκερω που θα δουλεύει πολύ χρόνο, ή με έναν προγραμματισμένο Παρθένο που θα καταναλώνει τη ζωή του στην καθαριότητα στα πρέπει και στον συντονισμό. Ασυντόνιστα θα είναι τα πνεύματα με έναν ονειροπόλο Ιχθύ θα απουσιάζει η πρακτική δράση, δεν θα αντέξει την ανούσια κατασκοπία ενός καχύποπτου Σκορπιού.





Ο Καρκίνος ταιριάζει με τα ζώδια του Νερού Καρκίνος, Σκόρπιος, Ιχθύς, με τα γήινα ζώδια Ταύρος, Παρθένος. Δεν ταιριάζει με τα ζώδια του Αέρα Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος, καθώς επίσης και με τα πύρινα ζώδια Κριός, Τοξότης.

Άντρας Καρκίνος

Ο Καρκίνος ταλαιπωρείται από ανασφάλειες και έντονες εσωτερικές φοβίες, συνεπώς δίπλα σε μια γυναίκα Κριό, Δίδυμο ή Τοξότη που αγαπά την κοινωνική ζωή που είναι από τη φύση της ανεξάρτητη και δεν αντέχει την καταπίεση, δύσκολα θα βρει απάγκιο ένας Καρκίνος. Θα προτιμήσει την ασφάλεια και τη γείωση δίπλα σε μια γυναίκα Καρκίνο, Ταύρο ή Παρθένο που θα έχει προσγειωμένες επιθυμίες, που αγαπά την ηρεμία την ασφάλεια και αναζητά συναισθηματικό καταφύγιο. Έχει ανάγκη τον γάμο και την οικογενειακή ζωή ένας Καρκίνος, δεν θα μπορέσει να ρεγουλάρει τις επαναστατικές ιδέες και εκρήξεις μιας γυναικάς που ανήκει στα ζώδια του Κριού και του Υδροχόου, θα είναι αδύνατον γι αυτόν να βγει από τα προκαθορισμένα και να ζήσει το ακραίο με ρίσκο και αβεβαιότητα.

Γυναίκα Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος αγαπά την παράδοση, ακολουθεί τα ήθη τα έθιμα, έχει μεγάλη σημασία γι αυτήν η δημιουργία οικογένειας, θέλει παιδιά και μια συντροφική ζωή σταθερής μεγάλης διάρκειας. Αυτό το είδος ζωής δεν θα μπορέσει να το βρει δίπλα σε έναν ατίθασο Κριό, σε έναν αδέσμευτο Δίδυμο και σε έναν αναποφάσιστο Ζυγό. Δυσκολίες θα έχει με έναν Υδροχόο η πνευματική τους απόσταση και ο διαφορετικός τρόπος σκέψης θα φέρει κούραση. Με έναν Ταύρο ή με έναν Παρθένο θα καταφέρει να σοβαρέψει τη σχέση, θα φτάσει στη δέσμευση γιατί κοινή τους προτίμηση θα είναι η παραδοσιακή και σταθερή ζωή. Σε έναν άντρα Σκορπιό θα καταφέρει να βρει τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητά, θα νιώσει πως πλαισιώνεται, η κτητικότητα που θα εισπράττει θα ενισχύει την εμπιστοσύνη της.





Ο Λέων ταιριάζει με Κριό, Τοξότη, Δίδυμο και Ζυγό. Θα δυσκολευτεί με τα ζώδια της Γης Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, δεν ταιριάζει με Σκορπιό και Ιχθύ.

Άντρας Λέων

Ο Λέων αγαπάει την προβολή, του αρέσει να ξεχωρίζει, να τραβάει τα βλέμματα, θέλει να αισθάνεται πως κατέχει την πρωτιά. Θα φλερτάρει με μία γυναίκα Κριό θα θέλει να κάνει σχέση μαζί της, θα είναι ένα ζευγάρι ικανό να κερδίσει τις εντυπώσεις. Με μία γυναίκα Τοξότη θα μπορέσει να έχει μία γεμάτη κοινωνική ζωή, ουσιαστικά η γυναίκα Τοξότης θα ανοίξει τον δρόμο για την αυτοπροβολή του Λέοντα, θα έχουν αρκετά κοινά στοιχεία και ενδιαφέροντα. Ενδεχομένως να βρει αντικοινωνική τη στάση μιας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν Λέοντα να προβάλει το είναι του. Ίσως η κοινωνικότητα και γενικότερα η επικοινωνιακή ικανότητα μιας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού να αποσυντονίσει και να μπλοκάρει τον Λέοντα, ενδεχομένως να νιώσει πως κουκουλώνει την προσωπικότητά του. Με μία γυναίκα Ιχθύ δεν θα μπορέσει να συντονιστεί, εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες.

Γυναίκα Λέων

Η γυναίκα Λέων θέλει να κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ατόμου που αγαπάει, έχει ανάγκη να είναι πάντα το επίκεντρο, γι αυτό προσέχει πολύ καλά τι άτομο θα επιλέξει. Συνήθως εξιτάρεται από άντρες με κύρος εξουσία και δύναμη, θα εντυπωσιαστεί από έναν δυναμικό Κριό και έναν αθλητικό Τοξότη. Δύσκολα θα μπορέσει να κάνει μακροχρόνια σχέση με έναν Ταύρο, στην πορεία θα βρει τη ζωή του πληκτική και ανιαρή. Με έναν Ιχθύ δεν θα καταφέρει να σταθεροποιηθεί, είναι ένα θεωρητικό ζώδιο, δεν θα μπορέσει να βρει το έμπρακτο βίωμα που αναζητάει. Με έναν Παρθένο θα υπάρχει διαφορετικότητα στις αντιλήψεις και στις συνήθειες, οι ανάγκες και οι βλέψεις θα είναι διαφορετικές.





Ο Παρθένος ταιριάζει με τα ζώδια της Γης, Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω και από τα ζώδια του Νερού ταιριάζει με Καρκίνο και Σκορπιό. Δεν ταιριάζει με τα ζώδια της Φωτιάς Κριός, Λέων, Τοξότης και με τα ζώδια του Αέρα Δίδυμος και Υδροχόος.

Άντρας Παρθένος

Ένας άντρας Παρθένος θα μπορούσε να τα βρει με μία γυναίκα Καρκίνο, αναζητούν και οι δύο μία προσγειωμένη και σταθερή ζωή, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οικογένεια γιατί οι βλέψεις θα είναι όμοιες. Αρέσει στον Παρθένο η οικογενειακή ζωή και η συναισθηματική ασφάλεια στοιχεία που απλόχερα τα προσφέρει μία γυναίκα Καρκίνος. Επίσης συναισθηματική ασφάλεια θα μπορούσε να νιώσει και δίπλα σε μία γυναίκα Σκορπιό, θα ένιωθε εμπιστοσύνη και θα είχε τη δυνατότητα να δώσει διάρκεια στη σχέση. Ο άντρας Παρθένος δεν θα μπορούσε να ισορροπήσει δίπλα σε μία γυναίκα Κριό ή Δίδυμο συχνά θα είναι σε αναστάτωση, δεν μπορεί να ελέγξει τους απελευθερωμένους και ατίθασους χαρακτήρας. Οι απόψεις και οι βλέψεις του είναι αρκετά συντηρητικές για τον επαναστατικό χαρακτήρα μιας γυναίκας που ανήκει στα ζώδια του Κριού και του Υδροχόου.

Γυναίκα Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος αγαπάει την οργάνωση, την τάξη και την σταθερότητα, συνεπώς είναι δύσκολο να τα βρει με έναν ατίθασο Κριό, με ένα αναποφάσιστο Δίδυμο ή με έναν πρωτοποριακό Υδροχόο. Της αρέσει η ρουτίνα, θέλει να ακολουθεί το κατεστημένο, δεν είναι επαναστατικός χαρακτήρας. Τις καταστάσεις τις θέλει σταθερές και προσγειωμένες. Θα μπορούσε να τα βρει με έναν Ταύρο που θέλει το έδαφος ισορροπημένο ή με έναν Αιγόκερω που μπορεί να της προσφέρει την προοπτική γάμου και οικογένειας. Ο μετεωρισμός ενός Δίδυμου της προκαλεί ανασφάλεια, οι βλέψεις θα είναι τελείως διαφορετικές. Με έναν Παρθένο θα έχουν κοινές επιθυμίες, οι ανάγκες θα είναι ίδιες, θα μπορέσουν να βρουν τη σταθερότητα που αναζητούν, από κοινού θα οργανώνουν σχέδια και θα προγραμματίζουν το μέλλον τους.





Ο Ζυγός ταιριάζει με τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο και από τα ζώδια της Φωτιάς με Λέων και Τοξότη. Δεν ταιριάζει με Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω.

Άντρας Ζυγός

Κοινωνικός και ζωτικός είναι ο Ζυγός, θέλει να πλαισιώνεται από τα φιλικά και αγαπημένα του άτομα, δεν αντέχει τη μοναξιά και γενικότερα τον μοναχικό τρόπο ζωής. Δύσκολα θα μπορέσει να συνυπάρξει με μία γυναίκα Αιγόκερω που είναι αρκετά κλειστή σε κοινωνικό επίπεδο και έχει πρακτικό πνεύμα. Αγαπάει το ανέμελο και το ζωηρό ένας Ζυγός, θα τα βρει με μία γυναίκα Δίδυμο ή Υδροχόο, θα μπορέσει να έχει την κοινωνική ζωή που αναζητά, θα είναι ανάμεσα σε κοινούς φίλους και παρέες. Με μία γυναίκα Λέων θα έχει κοινές επιθυμίες θέλουν και οι δυο τη προβολή και την πολυτέλεια, θα μπορέσουν να έχουν κοινά αποκτήματα, θα καταφέρουν να κερδίσουν την προβολή που αναζητούν. Ο Ζυγός δεν αγαπάει τις εντάσεις και τους καυγάδες, δεν θα καταφέρει να τα βρει με μία γυναίκα Κριό που εκφράζεται μέσα από την ένταση και την αντιπαράθεση.

Γυναίκα Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός συχνά θέλει να προβάλλεται, αγαπάει την πολυτέλεια, θέλει να κερδίζει τις εντυπώσεις, αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσε να της τα προσφέρει ένας άνδρας Λέων ή Ζυγός. Άτονη και πολλή εργασιακή θα βρει τη ζωή ενός Αιγόκερου, δεν θα μπορέσει να της προσφέρει τις συναναστροφές, τα ταξίδια, τις παρέες και γενικότερα την έντονη κοινωνική ζωή που έχει ανάγκη. Θα τα βρει με έναν άντρα Τοξότη θα έχει τη διάθεση να τον ακολουθήσει στις εξορμήσεις του και στις κοινωνικές του δραστηριότητες, θα μπορέσει να της προσφέρει μία γεμάτη ζωή. Εντάσεις και εκνευρισμούς θα έχει με έναν άντρα Κριό, θα είναι αδύνατον να ελέγξει τη ζωηρότητα του, θα της προκαλέσει έντονη ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Ενδιαφέρον θα δείξει σε έναν άντρα Υδροχόο, θα είναι σε θέση να υποστηρίξει την διαφορετικότητα που κυνηγάει ένας Υδροχόος.





Ο Σκορπιός ταιριάζει με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνο, Ιχθύ και από τα ζώδια της Γης με Παρθένο και Αιγόκερω. Δεν ταιριάζει με τα πύρινα ζώδια Λέων, Τοξότη και δυσκολεύεται με Δίδυμο και Υδροχόο.

Άντρας Σκορπιός

Μυστικοπαθής και καχύποπτος είναι ένας Σκορπιός, δεν θα μπορέσει να τα βρει με ζωηρούς ατίθασους χαρακτήρες όπως είναι μία γυναίκα Κριός, Δίδυμος, η Τοξότης. Θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο συνεπώς δεν μπορεί να ελέγξει και να εξουσιάσει δυναμικούς και απελευθερωμένους χαρακτήρες. Από την άλλη πλευρά είναι ζηλιάρης, με μια γοητευτική Κριό, μία εντυπωσιακή Λέων και μία ανεξάρτητη Τοξότη είναι αδύνατο να τα βρει, θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί τη σχέση. Με Καρκίνο Ιχθύ που είναι πιο ήρεμες προσωπικότητες έχουν πιο συνετές βλέψεις και είναι ήπιων τόνων θα μπορούσε να κάνει σχέση, θα θέλει και θα έχει τη δυνατότητα να δώσει έκταση στον δεσμό, θα μπορέσει να βρει τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητά.

Γυναίκα Σκορπιός

Κτητική και καχύποπτη είναι η γυναίκα Σκορπιός, θέλει να έχει την αποκλειστικότητα και τον απόλυτο έλεγχο. Είναι δύσκολο γι αυτήν να κάνει μία σχέση με αντιδραστικούς χαρακτήρες όπως ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος. Ένας υπερκινητικός άντρας με έντονη κοινωνική ζωή θα την βγάλει από τα νερά της, θα νιώσει πως δεν μπορεί να ελέγξει και να κατευθύνει. Με έναν Ιχθύ θα μπορέσει να τα βρει, θα έχει τη δυνατότητα να τον ψυχολογήσει, να τον κατευθύνει και να τον οδηγεί στα δικά της νερά. Η γυναίκα Σκορπιός όταν ερωτεύεται πέφτει σε υπερβολές, με έναν άντρα Παρθένο, Αιγόκερω ή Καρκίνο θα μπορέσει να ισορροπήσει, θα τη βοηθήσει να μη χάσει το μέτρο και τον εσωτερικό της έλεγχο. Η γυναίκα Σκορπιός χρειάζεται ισορροπημένους χαρακτήρες, ένας Κριός και ένας Υδροχόος την οδηγούν σε υπερβολές, χάνει την ψυχική της ισορροπία.





Ο Τοξότης ταιριάζει με τα ζώδια της Φωτιάς, Κριό, Λέων, Τοξότη και από τα ζώδια του Αέρα με Ζυγό και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει με τα ζώδια της Γης, Παρθένο, Αιγόκερω, καθώς και με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ.

Άντρας Τοξότης

Ο Τοξότης είναι κοινωνικός, δραστήριος και ανεξάρτητος, αγαπάει τις εξορμήσεις, τα ταξίδια τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες, συνεπώς είναι δύσκολο να τα βρει με χαρακτήρες άτονους και μονότονους. Θα δυσκολευτεί με τον έλεγχο και την κατασκοπεία του Σκορπιού, θα δυσανασχετήσει με την ανασφάλεια του Καρκίνου, θα εκνευριστεί με την ονειροπόληση μιας γυναίκας Ιχθύς. Ο Τοξότης θέλει δράση, θέλει πρακτικότητα, δεν αντέχει την αδράνεια την ακινησία και την έλλειψη ενδιαφέροντος. Ανιαρή και πληκτική θα βρει τη ζωή που μπορεί να προσφέρει μία γυναίκα Παρθένος ή Αιγόκερως, δεν αντέχει τη ρουτίνα και το κατεστημένο. Δεν θα μπορέσει να τα βρει με ανθρώπους που ακολουθούν συνέχεια ένα πρόγραμμα και στερούνται αυθορμητισμού. Η γυναίκα Κριός που είναι απελευθερωμένη ζωτική και κοινωνική θα μπορούσε να κερδίσει τον Τοξότη, υπάρχει η δυνατότητα να προκύψει μία δυνατή σχέση με κοινές επιθυμίες, βλέψεις και έντονη κοινωνική ζωή. Η γυναίκα Ζυγός και Υδροχόος έχει κοινά ενδιαφέροντα με τον Τοξότη, θα υπάρχει μεταξύ τους υποστήριξη και αλληλοεκτίμηση.

Γυναίκα Τοξότης

Μία γυναίκα Τοξότης θα δείξει ιδιαίτερη προτίμηση σε έναν άντρα Τοξότη, Κριό, Υδροχόο, θα υπάρξουν στοιχεία που θα τραβήξουν την προσοχή της, θα μπορέσει να ζήσει έτσι ακριβώς όπως επιθυμεί, κοινωνικά απελευθερωμένα και με ζωτικότητα. Ο Κριός θα μπορέσει να της προσφέρει την χαλαρότητα και τα ταξίδια που της αρέσουν, θα ζήσει καινούργιες εμπειρίες, δεν θα βαρεθεί και δεν θα πλαισιωθεί σε μία καθημερινότητα ρουτίνας. Σε αντίθεση με έναν άντρα Αιγόκερω ή Παρθένο ίσως να νιώσει πως η καθημερινότητά της πνίγεται στη ρουτίνα και στο καθιερωμένο. Θα δυσκολευτεί και δεν θα αντέξει την ανασφάλεια και την γκρίνια που έχει ένας άντρας Καρκίνος. Γενικότερα η γυναίκα Τοξότης θέλει ζωηρότητα, θέλει να έχει δίπλα της μία δυναμική και απελευθερωμένη προσωπικότητα.





Ο Αιγόκερως ταιριάζει με τα ζώδια της Γης, Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω και από τα ζώδια του Νερού με Σκορπιό και Ιχθύ. Δυσκολεύεται με τα ζώδια της Φωτιάς, Κριό, Λέων, Τοξότη, καθώς και με τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο.

Άντρας Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως καταναλώνει πολλές ώρες στην εργασία του και γενικότερα στο επάγγελμα του, δύσκολα θα μπορέσει να μείνει δίπλα του μία κοινωνική γυναίκα όπως Ζυγός, Κριός ή Τοξότης. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την πολλή απελευθέρωση και την αντίδραση ή την επαναστατικότητα. Δεν θα καταφέρει να προσφέρει σε μία Ζυγό την κοινωνική ζωή που αναζητά, δεν θα μπορέσει να οριοθετήσει ή να πλαισιώσει μία Κριό Τοξότη ή Υδροχόο. Του αρέσουν τα προσγειωμένα και τα προκαθορισμένα, συνεπώς θα μπορούσε να τα βρει με μία γυναίκα Παρθένο, Αιγόκερω ή Καρκίνο θα έχουν κοινά στοιχεία και δεν θα τον αναγκάζουν να αντιδρά. Μαχητική και εκρηκτική θα είναι η σχέση του με μία γυναίκα Κριό, οι εντάσεις και οι κόντρες δεν θα έχουν τέλος. Με μία γυναίκα Ιχθύς θα έχει πιο ήρεμες επαφές, θα μπορεί να την κατευθύνει, να την ελέγχει και να την καθοδηγεί.

Γυναίκα Αιγόκερως

Η γυναίκα Αιγόκερως ενδιαφέρεται για το θέμα του γάμου και της εξασφάλισης, θέλει μία σταθερή οικονομική ζωή, γενικότερα αγαπάει την κατοχύρωση, δεν αντέχει την ανασφάλεια. Ο Κριός ή ο Τοξότης δεν μπορεί να της προσφέρει την ασφάλεια και την κατοχύρωση που αναζητάει, η σχέση τους θα έχει εκνευρισμούς, θα έχει σκαμπανεβάσματα, το πάθος και η έλξη οδηγούν μία γυναίκα Αιγόκερω σε υπερβολές ακόμα και σε καταχρήσεις. Καλύτερα θα τα βρει με έναν άντρα Παρθένο, Ταύρο ή Αιγόκερω, θα μπορέσει να την ισορροπήσει και να της προσφέρει την εσωτερική σταθερότητα που αναζητά. Στις δύσκολες στιγμές ένας Αιγόκερως και ένας Παρθένος μπορούν να προσγειώσουν την γυναίκα Αιγόκερω. Αφερέγγυο θα βρει έναν άντρα Δίδυμο Ζυγό ή Υδροχόο, η αναποφασιστικότητα του και η έλλειψη σταθερότητας δεν θα τη βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί και να νιώσει πως βρήκε το λιμάνι της.





Ο Υδροχόος ταιριάζει με τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο και από τα ζώδια της Φωτιάς με Κριό και Τοξότη. Δεν ταιριάζει με τα ζώδια της Γης, Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω και από τα ζώδια του Νερού με Καρκίνο και Σκορπιό.

Άντρας Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ζωτικός, ανεξάρτητος και επαναστατικός, οπότε είναι αδύνατον να αντέξει την κτητικότητα και την ανασφάλεια μιας γυναίκας Σκορπιό ή Καρκίνο. Είναι απελευθερωμένος, δεν θα αντέξει μία κτητική γυναίκα Σκορπιό, μία γκρινιάρα γυναίκα Καρκίνο και μία πλαισιωμένη και συντηρητική γυναίκα Παρθένο ή Αιγόκερω. Δεν αποκλείεται να ερωτευτεί παράφορα μία γυναίκα Κριό ή Τοξότη, πολλές θα είναι οι κοινές επιθυμίες και τα κοινά ενδιαφέροντα, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι μεταξύ τους ανταγωνιστικές τάσεις. Η γυναίκα Κριός ή Τοξότης θα μπορούσε να προσφέρει τη ζωηρή και κοινωνική ζωή που αναζητάει ένας Υδροχόος, θα έχουν κοινούς φίλους και κοινές δραστηριότητες, θα μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους ελεύθερα χωρίς ταμπού και ψυχολογικές καταπιέσεις.

Γυναίκα Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος θέλει εμπειρίες, πρωτοποριακές καταστάσεις, της αρέσει να ζει το διαφορετικό και το ασυνήθιστο, συνεπώς δίπλα σε έναν άντρα Τοξότη ή Υδροχόο θα μπορέσει να βιώσει αυτό το συναρπαστικό που αναζητά. Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψει, να γνωρίσει καινούργιους πολιτισμούς, με έναν Δίδυμο θα περάσει όμορφα και δημιουργικά, με έναν Κριό θα μπορέσει να διασκεδάσει και να απελευθερωθεί. Προβλήματα θα έχει με έναν προσγειωμένο και εργασιομανή Αιγόκερω, θα τον θεωρήσει άτονο και πληκτικό, δεν θα καταφέρει να τα βρει με έναν συντηρητικό Παρθένο που εστιάζει στη λεπτομέρεια και που τρώει χρόνο στην υπερβολική τάξη και οργάνωση. Η γυναίκα Υδροχόος χρειάζεται δίπλα της χαρακτήρες δραστήριους που να μπορούν να την τονώσουν και να την ανανεώσουν.





Ο Ιχθύς ταιριάζει με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ και από τα ζώδια της Γης με Αιγόκερω και Ταύρο. Θα δυσκολευτεί με τα ζώδια της Φωτιάς, Κριό, Τοξότη, καθώς επίσης και με τα ζώδια του Αέρα, Ζυγό, Δίδυμο.

Άντρα Ιχθύς

Ο Ιχθύς από τη φύση του είναι ρομαντικός και ονειροπόλος, συνεπώς χρειάζεται δίπλα του ένα ταίρι που να τον βοηθά να κινείται συνετά και προσγειωμένα. Η γυναίκα Καρκίνος Σκορπιός ή Αιγόκερως θα καταφέρει να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα, θα τον βοηθήσει να αντιληφθεί τον κόσμο γύρω του και να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Μία γυναίκα Κριός ή Τοξότης δεν μπορεί να βοηθήσει τον θεωρητικό και ονειροπόλο Ιχθύ, δεν εκπέμπουν στην ίδια πνευματική συχνότητα και είναι αδύνατον για έναν Ιχθύ να ακολουθήσει σε πρακτικό επίπεδο τον ζωτικό Κριό ή Τοξότη. Δεν αγαπάει τις ακραίες καταστάσεις, δεν του αρέσει να ζει στα κόκκινα, αποφεύγει τη δράση μένει στη θεωρία. Μία γυναίκα Δίδυμος ή Ζυγός δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει να κινηθεί στα όρια του εφικτού, θα ενισχύσει τις αυταπάτες του.

Γυναίκα Ιχθύς

Πολλές φορές μία γυναίκα Ιχθύς χρειάζεται καθοδήγηση, χρειάζεται έναν οδηγό να της δείχνει ποιο είναι το πραγματικό γεγονός και ποιο είναι το φανταστικό. Ένας άντρας Αιγόκερως θα την βοηθήσει να κατανοήσει και να αντιληφτεί την πραγματικότητα, θα την προσγειώσει και θα την κατεβάσει από τα σύννεφα. Ένας άντρας Ταύρος μπορεί να της δώσει την συναισθηματική ασφάλεια και το σταθερό έδαφος που χρειάζεται για να μπορέσει να αφήσει τη θεωρία και να περάσει στην πράξη. Με έναν άντρα Ζυγό ή Υδροχόο θα εξακολουθεί να βρίσκεται στα σύννεφα, η σχέση δεν θα αντέξει γιατί θα υπάρχει αναποφασιστικότητα. Ένας άντρας Ζυγός θα ενισχύσει τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις μιας γυναίκας Ιχθύς, δεν θα έχει τη δυνατότητα να τη βοηθήσει να προσαρμοστεί και να εξισορροπήσει την πραγματικότητα με την αυταπάτη ή το ψέμα.



zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top