Προξενιό ή Έρωτας;

0
Τι επιλέγουν τα 12 Ζώδια;

Ποια ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία ακολουθούν την καρδιά τους και ποια ακολουθούν μόνο την λογική και επιλέγουν το προξενιό;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το προξενιό είναι ταμπού πλέον στις μέρες μας, αλλά και ο έρωτας σβήνει με τα χρόνια για αυτό και πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τελικά για μόνιμο σύντροφο έναν άνθρωπο που γνώρισαν επί τούτου μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον και είναι μαζί από αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό.

Ποια ζώδια όμως ,και σύμφωνα με την αστρολογία ακολουθούν την καρδιά τους αν και ξέρουν ότι μπορεί να τους προδώσει , και ποια ακολουθούν μόνο την λογική και επιλέγουν το προξενιό;

Πάμε να δούμε παρακάτω.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός θα παντρευτεί από έρωτα και δεν το διαπραγματεύεται. Είναι παρορμητικός τύπος και ακολουθεί μόνο τις επιθυμίες του και για αυτό κάνει και πολλά ερωτικά λάθη. Είναι κατά του συνοικεσίου.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος θα κάνει γάμο από έρωτα, αλλά και από προξενιό. Ναι κοιτάει το συμφέρον του και άμα έχει πληγωθεί στο παρελθόν, θα επιλέξει ένα άνθρωπο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του και μπορεί να είναι ευκατάστατος. Ναι λέει στο συνοικέσιο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Τα διδυμάκια είναι μοντέρνα παιδιά και δεν θέλουν με τίποτα να ακούσουν την λέξη προξενιό, το θεωρούν ντεμοντέ. Για αυτό επιλέγουν έναν σύντροφο που ερωτεύονται και θέλουν συνέχεια να συζητάνε μαζί του. Είναι κατά του συνοικεσίου, αν και τους κάνουν πολλά προξενιά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός τύπος, αλλά θα ακούσει πρώτα την φωνή της οικογένειας του, και για αυτό λέει ναι στο συνοικέσιο. Προτιμά να είναι με ένα άτομο που εγκρίνει η μαμά και ο μπαμπάς παρά να «φάει» τα μούτρα του από έρωτα και να χωρίσει. Φοβάται τα διαζύγια.
ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων ακολουθεί την καρδιά του αρκετά συχνά και για αυτό κάνει σχέσεις που μπορεί να γίνουν κινηματογραφικές ταινίες. Όμως δεν θα πει όχι σε μια γνωριμία που του συστήνουν φίλοι ή η οικογένεια του, τουναντίον , αλλά δεν θα συνάψει αμέσως σχέση. Θα τεστάρει το προξενιό και ανάλογα θα πράξει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Παρθένοι φοβούνται τον έρωτα και παρόλο που ερωτεύονται, δύσκολα κάνουν γάμο από αγάπη. Ξέρουν ότι ο έρωτας ξεφτίζει και για αυτό προστατεύουν τον εαυτό τους από την λάθος επιλογή. Λένε ναι στο συνοικέσιο και περνάνε το υποψήφιο ταίρι τους από το μικροσκόπιο.
ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός παντρεύεται από συνοικέσιο αρκετές φορές, μια που η μοναξιά τον τρομάζει και εάν έχει μείνει μόνος, δεν θα κολλήσει στα ταμπού και στο τι θα πει ο κόσμος. Είναι υπέρ της συντροφικότητας. Θα κάνει όμως και γάμο από έρωτα και συνήθως πέφτει έξω στην επιλογή του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός ακολουθεί τα πάθη του και κυνηγάει το ταίρι που του έχει κλέψει την καρδιά, μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι δύσκολα θα πει ναι στο προξενιό, εκτός εάν έχει μείνει πολύ καιρό μόνος και δεν αντέχει άλλο να ψάχνει το ιδανικό ταίρι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι φιλοσοφημένος, δεν θέλει σώνει και καλά να παντρευτεί από έρωτα, αρκεί να βρει ένα άτομο που θα ταιριάζουν τα χνώτα τους και φυσικά δεν θα τον «φυλακίζει». Οπότε θα πει ναι στο συνοικέσιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι ο τύπος που θα διαλέξει ταίρι μόνο από συνοικέσιο, γιατί δεν θέλει να κάνει λάθος και η επιλογή του θα ταυτίζεται μόνο με τα συμφέροντα του. Επιλέγει έναν σύντροφο που θα τον ανεβάσει στην σκάλα της κοινωνίας και θα έχει δημόσιο προφίλ.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος δεν θέλει να ακούει με τίποτα για συνοικέσιο, αλλά ούτε και για μεγάλους έρωτες, δηλαδή για γάμους και τέτοια παραμύθια. Είναι γενικά κατά του γάμου και επιλέγει ο ίδιος το άτομο που θα συμβιώσει μαζί του και χωρίς όμως να είναι πολύ ερωτευμένος.
ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες είναι ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να ερωτευτούν σφοδρά και να παντρευτούν άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά μπορεί να πούνε ναι και στο προξενιό και να μείνουν με έναν άνθρωπο που εκτιμούν μόνο και τίποτα παραπάνω.
Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top