Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει, ανάλογα με το ζώδιό του!

0
Ποια είναι τα σημάδια;

Με θέλει – δε με θέλει! Μ’ αγαπά – δε μ’ αγαπά! Θα είναι για πάντα μαζί μου; Πόσες φορές πέρασαν από το μυαλό μας διάφορα ερωτηματικά που αφορούν τη σχέση μας και το άτομο που είναι μαζί μας;

Ακόμα και όταν μας δείχνει ξεκάθαρα την αγάπη του, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε κάποιες αμφιβολίες, θέλουμε σημάδια, θέλουμε αποδείξεις για να πειστούμε και να βγούμε από την ανασφάλεια που μας περιβάλλει. Οι αποδείξεις αυτές μπορεί να κρύβονται σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του προσώπου που μας ενδιαφέρει… Κάποια μικρά σημάδια, που όμως μπορούν να μας προσφέρουν την ασφάλεια και τη σιγουριά που έχουμε ανάγκη!

Μάθε τις λεπτομέρειες αυτές που πραγματικά κάνουν τη διαφορά και που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να δοθείς με πάθος στο ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!

Ο Κριός γενικά έχει μεγάλο ενθουσιασμό και του αρέσει να κυνηγά το ερωτικό του “θήραμα” και να το κατακτά. Εξάλλου, έχει μια γοητεία που τον κάνει ακαταμάχητο και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό. Γίνεται ιδιαίτερα θερμός, μιλά συνέχεια στο τηλέφωνο με την αγάπη του όταν δεν είναι μαζί και μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιστός. Παρόλο που ψάχνεται από εδώ και από εκεί, αν ερωτευτεί πραγματικά, είναι πάντα εκεί. Όταν αρχίσει να βαριέται, αυτό θα φανεί στη συμπεριφορά του και τότε δε σώζεται η σχέση με τίποτα. Αν όμως παθιαστεί, τότε είναι πρόθυμος να υποκύψει για πάντα στην αγάπη σου.

Ο Ταύρος είναι ένα αργό ζώδιο και όλες τις αποφάσεις του τις παίρνει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και σκέψη. Ακόμα και στον έρωτα θέλει το χρόνο του μέχρι να δείξει τα πραγματικά του αισθήματα. Σε τέτοιο σημείο, που θα γεννηθούν πολλές αμφιβολίες στο μυαλό σου, αν πραγματικά σε θέλει η όχι. Και παρόλο που γενικά είναι ζηλιάρης, απέναντί σου δείχνει χαλαρός. Τι γίνεται; Απλά θέλει να παίξει το δικό του παιχνίδι και καλό θα είναι να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Αν κάνει την μεγάλη κίνηση να σε καλέσει για φαγητό που έφτιαξε ο ίδιος για σένα, τότε είναι μεγάλη απόδειξη ότι σε θέλει πολύ.

Αν ένας Δίδυμος σε γνωρίσει τους φίλους του, κάνει πράγματα που σε ευχαριστούν και γενικά αλλάζει κάθε συνήθειά του και προσαρμόζεται στις δικές σου, τότε σίγουρα βρήκες τον άνθρωπό σου. Ακόμα αν κάθεται και σε ακούει με προσοχή και σε βοηθά να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν ή σε αντιμετωπίζει και ως πολύ καλό φίλο πέρα από σύντροφο, σημαίνει πραγματικά ότι θέλει να ζήσει μαζί σου. Αυτά είναι τα θετικά. Αν αρχίσει όμως να εξαφανίζεται χωρίς να σου δίνει αναφορά και να κάνει πράγματα μόνο για αυτόν, τότε σημαίνει πως μάλλον άρχισε να βαριέται… Ως ζώδιο δεν είναι ζηλιάρης, όμως αν δείξει σημάδια ζήλειας απέναντί σου, τότε σημαίνει πως είναι ερωτευμένος με πάθος.

Όταν ο Καρκίνος ερωτεύεται με πάθος, κάνει όνειρα, γίνεται υπερβολικά ρομαντικός, σκέφτεται το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε και κάνει σχέδια για οικογένεια και παιδιά. Αν τα βλέπεις όλα αυτά, είναι σημάδια ότι σ’ αγαπά και θέλει να ζήσει μαζί σου. Του έχεις κάνει το κλικ και θέλει να σου δοθεί ολοκληρωτικά. Αν δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά, τότε τα πράγματα μεταξύ σας είναι μάλλον περίεργα. Μην το βάζεις κάτω όμως, γιατί αυτό το ζώδιο γενικά χαρακτηρίζεται από κυκλοθυμική συμπεριφορά. Και να θυμάσαι πως πάνω από όλα βάζει την οικογένειά του, άρα αν σου μιλά συνέχεια για την μαμά του, μην τον παρεξηγήσεις. Δε σημαίνει ότι δεν σε θέλει. Απλά είναι δεμένος με τα… οικογενειακά δεσμά.

Όταν ένας Λέοντας ερωτεύεται πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις. Μιλάνε και τα μάτια του και σου το δείχνει με τις πράξεις του, κάνοντας αμέσως ξεκάθαρες τις προθέσεις του προς εσάς. Γίνεται επίσης πολύ γοητευτικός και τρυφερός μαζί σου, έτοιμος να βάλει τις δικές του ανάγκες στην άκρη και να ασχοληθεί με εσένα. Μεγάλη υποχώρηση για τον ίδιο κάτι τέτοιο. Θα σου κάνει δωράκια σε τακτά χρονικά διαστήματα και γενικά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε ευχαριστήσει. Όλο αυτό το σκηνικό, μην το χαλάσεις με σκηνές ζήλειας ή δοκιμασίες αγάπης. Απόλαυσέ το. Από την άλλη, αν έχει νεύρα χωρίς λόγο ή δε σου μιλά γενικά, τότε κάτι συμβαίνει μεταξύ σας και ψάχνει αφορμές για να… την κάνει.

Αν ο Παρθένος αρχίσει να ανακατεύεται στα προσωπικά σου και να ψάχνει τη ζωή σου, αυτό δε σημαίνει ότι γίνεται αδιάκριτος, αλλά είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι σ’ αγαπά και θέλει να ασχολείται μαζί σου συνεχώς. Ίσως μερικές φορές να προσπαθήσει να σου περάσει τις απόψεις του και τις συμβουλές του, αλλά αυτό το κάνει με μεγάλη αγάπη. Να ξέρεις κάτι: Αν αυτό το ζώδιο γίνεται κάπως καταπιεστικό, τότε σίγουρα είναι ερωτευμένο. Μπορεί να δείξει στην αρχή ότι δεν ανοίγεται, αλλά αν παθιαστεί τότε είναι έτοιμο για όλα. Αν όμως συνεχίσει να παραμένει κλειστός και γενικά να μην εκδηλώνεται, τότε μάλλον θέλει να τερματίσει τη σχέση σας.

Όταν ερωτευτεί πραγματικά ένας Ζυγός, τα σημάδια δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους και θα το καταλάβεις. Θα μετατραπεί σε έναν ποιητή που θα σου αφιερώνει ερωτικά στιχάκια που έγραψε αποκλειστικά για σένα, ή ερωτικά τραγούδια. Θα αρχίσει να μιλά για το θέμα γάμου και να κάνει όνειρα για ένα μέλλον κοινό. Θα προσπαθεί να ρυθμίζει τη σχέση σας σε χαλαρούς ρυθμούς και όχι εντάσεις. Μην τον πιέσεις και άφησέ του τον προσωπικό του χώρο. Αν φτάσει σε σημείο να τσακωθεί άγρια μαζί σου και να σου ρίξει ευθύνες, τότε σημαίνει ότι κάτι έσπασε μέσα του και θα είναι δύσκολο να ξανακολλήσει.

Αν ο Σκορπιός αγαπά, θα το δείξει, αν είναι ερωτευμένος θα φανεί στο πρόσωπό του. Με κάποιες ενέργειες που θα κάνει, θα σε πείσει ότι τελικά σε ποθεί. Ακόμη κι αν στην πορεία εκφράσει κάποιες ανασφάλειες, αυτό δε σημαίνει κάτι, απλά συνεχίζει να σε εξερευνά και να θέλει να μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια επάνω σου. Ίσως στην αρχή να είναι λίγο αρνητικός, αλλά όταν σιγουρευτεί ότι σε θέλει πραγματικά, τότε είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα. Θα γίνει ζηλιάρης, κτητικός, θα θέλει να τα μάθει όλα για σένα. Αυτά είναι σημάδια ότι σε θέλει πραγματικά. Αν δεν εκφράσει κάτι από αυτά, τότε μάλλον απλά αδιαφορεί…

Με έναν Τοξότη δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις αν σ’ αγαπά ή απλά παίζει μαζί σου. Και αυτό οφείλεται στον ελεύθερο χαρακτήρα που έχει και στο αδέσμευτο πνεύμα του, που δεν μπορεί να μπει σε καλούπια. Παρόλο που μπορεί να είναι θετικός και να βγάζει μια αισιοδοξία στη σχέση σας, πάντα κάτι θα σε βάζει σε σκέψεις αν πραγματικά σε θέλει η όχι. Το σίγουρο είναι πάντως, πως αν δεν ήθελε να είναι μαζί σου, θα το είχε δείξει. Δεν μπορεί να κρυφτεί. Επίσης, αν θέλει να σε αποφύγει, θα προβάλει συνέχεια δικαιολογίες και θα βρίσκει προφάσεις. Συνήθως περιμένει πράξεις από σένα, που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Όταν ένας Αιγόκερως δίνεται ολοκληρωτικά μέσα σε μια σχέση, το κάνει με πολύ πάθος και με όλο του το είναι. Θα το καταλάβεις αμέσως αυτό, γιατί θα γίνει ιδιαίτερα θερμός και ερωτικός. Θα είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί σου και θα ασχολείται με τα θέματα που σε αφορούν. Ακόμα και στα επαγγελματικά, θα σου δίνει σωστές συμβουλές. Φυσικά, όλα αυτά δε θα τα δείξει από την αρχή, αφού θέλει κι αυτός το χρόνο του για να καταλάβει τις προθέσεις σου για να παραδοθεί στην αγάπη σου. Θα είναι συνέχεια εκεί για σένα και έτοιμος να σε απαλλάξει από κάθε ανασφάλεια. Τα αρνητικά είναι η γκρίνια του σε ανύποπτο χρόνο, το να μην ασχολείται μαζί σου και το να περνάει αρκετή ώρα με τους φίλους του. Κάτι συμβαίνει τότε και πρέπει να ψάξεις να το βρεις.

Ο Υδροχόος είναι συνεχώς “στην πρίζα” και δεν έχει καθόλου χρόνο για παιχνίδια και επιπολαιότητες. Αν του αρέσεις και σε θέλει, θα το δείξει από την αρχή. Σιχαίνεται τα ψέματα και θέλει αληθινές και ξεκάθαρες κουβέντες. Σε θέλω, με θέλεις, πάμε παρακάτω; Από την άλλη όμως, θα ελέγχει τη σχέση σε βάθος και θέλει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει πού βαδίζετε, σε σημείο που ίσως γίνει και υπερβολικά πιεστικός. Αν αφήσει τον εαυτό του εντελώς ελεύθερο απέναντί σου, αυτό σημαίνει πως σου έχει εμπιστοσύνη και νιώθει μεγάλη σιγουριά μαζί σου. Αν πάλι κρατιέται, δε μιλά και δεν εκφράζεται, τότε κάτι γίνεται με τη σχέση σας. Η αδιαφορία του θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και χρειάζεται άμεση δράση από τη μεριά σου, για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον ξανά.

Ο Ιχθύς περιμένει από το ταίρι του να του δείξει πρώτο ενδιαφέρον και αγάπη, ώστε μετά να μπορέσει και ο ίδιος να εκφραστεί ελεύθερα μέσα στη σχέση. Και αυτό θα του πάρει χρόνο. Επειδή συνηθίζει να πλάθει ένα δικό του κόσμο, έτσι όπως αυτός τον θέλει, οι ανασφάλειες κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στη ζωή του και χρειάζεται αρκετή υπομονή από τη μεριά σου, για να τον πείσεις ότι τα αισθήματά σου είναι πραγματικά. Όταν αγαπήσει, γίνεται ιδιαίτερα τρυφερός και πολύ ρομαντικός. Του αρέσει να κάνει σχέδια για το μέλλον με το ταίρι του. Μην του στερήσεις το δικαίωμα της φαντασίας και του ονείρου. Αν ξεκινήσει τις γρίνιες ή ξεχνάει τα ραντεβού σας ή δεν έχει χρόνο να βγείτε γιατί του προέκυψε κάτι σοβαρό, κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Για να τον κερδίσεις ξανά, δεν πρέπει να τον πιέσεις σε τίποτα.zwdia24
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top