Ποια εικόνα έχουν για τον εαυτό τους τα ζώδια;

0
Ποια ζώδια τα έχουν καλά με τον εαυτό τους;

Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Το πόσο δηλαδή τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ή όχι. Αν θες να τονίσεις την αυτοπεποίθησή σου, τότε θα ήταν σπουδαίο να προσπαθείς καθημερινά να γίνεις καλύτερη/ος, να μην επαναλαμβάνεις εκείνα που δε σου αρέσει να σου κάνουν οι άλλοι, να λες είμαι εδώ και θα τα καταφέρω, με ή χωρίς βοήθεια αρκεί να το ζητήσω, να το πιστέψω να το δρομολογήσω.

Πάντως καλό θα ήταν να ξεχωρίσουμε εδώ, ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έντονοι σα χαρακτήρες, τους αρέσει να φαίνονται όπου σταθούν, κάποιοι άλλοι πιο ήπιων τόνων προτιμούν με χαμηλό προφίλ να επιβάλλονται στο περιβάλλον, ενώ δεν είναι λίγοι και όσοι καταφέρνουν με το ουδέτερο ή διπλωματικό φέρσιμο να γίνονται γοητευτικοί κερδίζοντας έτσι σχεδόν πάντα τις εντυπώσεις.

Το τι είμαστε στην πραγματικότητα, δεν είναι λίγες οι φορές που τυχαίνει να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μπορεί να αντιλαμβάνονται οι άλλοι άνθρωποι από την εικόνα μας, ειδικά εκείνοι που στηρίζουν την κρίση τους στα στερεότυπα.

Επειδή ο κάθε χαρακτήρας εμπεριέχεται στα στοιχεία που συνθέτουν το γενέθλιο χάρτη του, από εδώ σήμερα θα το κρίνουμε μόνο από τη θέση του Ήλιου του (του ζωδίου του) ή από τον ωροσκόπο του.Δε στηρίζει την παρουσία του στην εικόνα που προβάλλει προς τα έξω, αλλά στον τρόπο που προβάλλει την αυτοπεποίθησή του που ομολογουμένως είναι υψηλή. Συνήθως μοιάζει να τα έχει καλά με τον εαυτό του και δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται νάρκισσος.
Είναι από τα πιο φίνα και καλοφτιαγμένα πλάσματα. Ξέρει να ντύνεται και να επιμελείται την εικόνα του χωρίς υπερβολές. Έχει μάλιστα το ταλέντο, ότι φορά να αναδεικνύεται πάνω του. Παρ΄όλα, αυτά δεν αντιλαμβάνεται πάντα τη δύναμη της εικόνας του.
Δεν ανήκει στους χαρακτήρες εκείνους που με ένα εντυπωσιακό ντύσιμο ή στήσιμο θα επιχειρήσουν να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Ο λόγος και το εύστροφο χιούμορ του είναι που ενισχύουν την εικόνα του και όχι τα φτιασιδώματα.
Μάλλον διαθέτει πιο χαμηλή αυτοπεποίθηση από αυτό που είναι ή από αυτό που κάνει. Συνήθως επιλέγει να ντυθεί με κλασικά και διαχρονικά μοντέλα μα πάντα κατά βάθος έχει θέμα με την εμφάνισή του, για διάφορους καθαρά ψυχολογικούς λόγους.
Ενώ διαθέτει χίλια δυο χαρίσματα σαν άνθρωπος και σα χαρακτήρας, επιμένει να στέκεται επιφανειακά στο «φαίνεσθαι» φροντίζοντας μάλιστα να υπάρχουν στην εικόνα του πολλές φορές στοιχεία υπερβολών. Φαίνεται να τα έχει καλά με την εικόνα του.
Η εικόνα του δε θέλει να αποπνέει υπερβολές γι αυτό και παρουσιάζεται ήπια και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Προβάλλει από στάση την αξιοπρέπειά του, ο λόγος του είναι εύστοχος και εκεί θέλει περισσότερο να αρέσει. Τα άλλα όλα είναι ματαιοδοξίες.
Αν και πραγματικά διαθέτει ξεχωριστό στυλ και προβάλλει συνήθως μια αψεγάδιαστη εικόνα, έχει τόσες συναισθηματικές ανασφάλειες ως χαρακτήρας, που πάντα θα νιώθει πως κάτι του λείπει. Εικόνα ωραία έχει, αυτοπεποίθηση όμως όχι.
Μπορεί εντυπωσιακή εικόνα να μη διαθέτει, το ύφος του όμως αλλά και το στήσιμό του, του χαρίζουν έναν υπέρμετρο μαγνητισμό και μια ανομολόγητη σαγήνη. Πάντα προσέχει την εικόνα του, το βάρος του και ότι άλλο θέλει να αποπνέει.
Ως ένας χαρακτήρας που δε στέκεται στην εικόνα που προβάλλουν οι άλλοι αλλά στην ουσία τους, έτσι θέλει και να τον αντιμετωπίζουνε. Παρ΄ όλα αυτά, μπορεί να μην προκαλεί με το ντύσιμό του, ανήκει σ εκείνους που επιχειρούν πρώτοι κοσμετικές παρεμβάσεις.
Εδώ έχουμε τον άνθρωπο που βγήκε από το παραμύθι με τίτλο «η στολή του Αυτοκράτορα». Δίνει τεράστια σημασία στον τρόπο που ντύνεται γιατί πρώτα απ' όλα επιθυμεί την εικόνα του άψογη αφού δίνει σίγουρα την πρώτη αναφορά της παρουσίας του στο τι πρεσβεύει.
Ναι, είναι από εκείνους που μπορεί να μη το ομολογούν πως η εικόνα τους θέλουν να έχει δύναμη, όμως από πολύ νωρίς ξεκινούν να το φροντίζουν. Είναι από τους ανθρώπους που δε θα φοβηθεί να υιοθετεί ένα εκκεντρικό στυλ, αρκεί να πάει κόντρα στο κατεστημένο.
Κάποιες φορές όντως προσέχει την εικόνα που προβάλλει στους άλλους με τρόπους διαφορετικούς. Του αρέσει ας πούμε να ντύνεται με στυλ αλλοτινό, του αρέσει να στέκεται και να εκφράζεται πρωτότυπα σε σχέση με τους άλλους γύρω του.
Μέλινα Φώφη
zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top