Να την δοκιμάσετε οπωσδήποτε αξίζει !!!
Υλικά:
● 1/2 κούπα γάλα εβαπορέ
● 1 κούπα ηλιέλαιο
● 1/2 κ.γ. ζάχαρη
● 1/2 κ.γ. αλάτι
● 1 κ.γ. μουστάρδα
● 1 κ.γ. λεμονοχυμός
● 1 κ.γ. ξύδι
Εκτέλεση:
● Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι, χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με λίγο από το λάδι (1/3)* για 1 λεπτό
● Προσθέτουμε πάλι λίγο από το λάδι και συνεχίζουμε να χτυπάμε
● Θα παρατηρήσετε, ότι το μείγμα, από υγρό αρχίζει σιγά-σιγά να πήζει καθώς το λάδι πλέον ενσωματώνεται σ’ αυτό και δημιουργείται η μαγιονέζα.
● Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό
* Το λάδι το προσθέτουμε σταδιακά, σε 3 δόσεις
● 1/2 κούπα γάλα εβαπορέ
● 1 κούπα ηλιέλαιο
● 1/2 κ.γ. ζάχαρη
● 1/2 κ.γ. αλάτι
● 1 κ.γ. μουστάρδα
● 1 κ.γ. λεμονοχυμός
● 1 κ.γ. ξύδι
Εκτέλεση:
● Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι, χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με λίγο από το λάδι (1/3)* για 1 λεπτό
● Προσθέτουμε πάλι λίγο από το λάδι και συνεχίζουμε να χτυπάμε
● Θα παρατηρήσετε, ότι το μείγμα, από υγρό αρχίζει σιγά-σιγά να πήζει καθώς το λάδι πλέον ενσωματώνεται σ’ αυτό και δημιουργείται η μαγιονέζα.
● Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό
* Το λάδι το προσθέτουμε σταδιακά, σε 3 δόσεις
idiva
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.