Έτσι αντιδρά το κάθε ζώδιο, αν κατά βάθος σε μισεί

0
Μάθε τι να προσέχεις για να προστατευτείς όσο μπορείς!

Δεν εκφράζουμε πάντα τον θυμό μας, το μίσος μας ή την αντιπάθειά μας στους άλλους. Όχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά επειδή δεν θέλουμε. Κυρίως για λόγους διπλωματίας και φυσικά επειδή έτσι μας συμφέρει. Λίγο πιο κάτω, θα σου αναλύσουμε πώς λειτουργεί το κάθε ζώδιο, όταν κατά βάθος σε μισεί, αλλά δεν θέλει να στο δείξει. Μάθε για να ξέρεις, έτσι ώστε και να προστατευτείς, αλλά και να μην σε πιάνει κορόιδο κανείς!Ο Κριός, αν σε μισεί κατά βάθος, θα προσπαθήσει να σε αποφύγει με κάθε τρόπο. Και αυτό θα το κάνει, επειδή δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του ή να κρύψει τα αισθήματά του. Φαίνονται στο πρόσωπό του! Τον διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο.Ο Ταύρος πολύ απλά θα σε αγνοήσει. Είναι η καλύτερη λύση για εκείνον, καθώς δεν θέλει να δείχνει κανένα του συναίσθημα μπροστά σου. Αν και δεν μισεί εύκολα ανθρώπους, όταν το κάνει, τους ξεγράφει τελείως!
Αν ο Δίδυμος σε μισεί, είτε κρυφά είτε φανερά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην στο δείξει. Θα το καταλάβεις και θα το νιώσεις στο πετσί σου. Μέχρι και στα social media θα μπορούσε να σε ξεφτιλίσει!
Όταν ο Καρκίνος δεν σε «πάει», θα κάνει τα πάντα για να σε ξεφορτωθεί, όσο πιο γρήγορα μπορεί. Θα κλειστεί στο καβούκι του, δε θα σου μιλάει και θα προσποιείται ότι δεν υπάρχεις καν στον χώρο. Δεν μπλέκει γενικά σε άσκοπες διαμάχες.Ο Λέοντας, όταν κάποιον δεν τον έχει πάρει με καλό μάτι, θα του το δείξει. Μπορεί να γίνει αρκετά… κακός απέναντί του, να τον προσβάλλει, να τον μειώσει και να γυρίσει το βλέμμα του με απόλυτη απάθεια.
Η Παρθένος είναι… master στο να αγνοεί κόσμο και μάλιστα το κάνει με τον πιο επιδεικτικό τρόπο που θα μπορούσες να φανταστείς. Αν σε μισεί, δεν θα καταδεχτεί ούτε ματιά να σου ρίξει…
Μπορεί ο Ζυγός να είναι άτομο με μεγάλη υπομονή και διπλωματία, ωστόσο αν φτάσει στα όριά του, τότε μπορεί να «εκραγεί». Αν σε μισεί, θα κόψει κάθε επαφή και επικοινωνία μαζί σου και θα σε αντικαταστήσει στο… λεπτό!
Ο Σκορπιός είναι ειλικρινής. Αν σε μισεί, θα στο πει κατάμουτρα. Και θα σου το δώσει να το καταλάβεις με τον πιο επίπονο και σκληρό τρόπο. Έτσι… για να πονέσεις ακόμα περισσότερο και αν σε δει και να κλαις, τότε ακόμα μεγαλύτερη η ικανοποίηση για εκείνον.Ο Τοξότης ξέρει ότι με το να σε μισεί, πιο πολύ υποφέρει ο ίδιος, παρά εσύ. Οπότε θα προσπαθήσει να σε αποφύγει με κάθε τρόπο, να σε ξεχάσει και να προχωρήσει την ζωή του παρακάτω. Ούτε εκδίκηση, ούτε τίποτα…
Ο Αιγόκερως την αδικία δεν την αντέχει. Θα σε αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, θα σου πει το πρόβλημα που έχει μαζί σου και έπειτα θα φύγει και θα συνεχίσει την ζωή του, μέσα στην οποία φυσικά και δεν θα υπάρχεις εσύ…
Αν ο Υδροχόος σε μισεί, το πιο πιθανό είναι να μην σου το πει ποτέ και να το κρατήσει για τον εαυτό του. Αλλά αν παρατηρήσεις προσεκτικά την συμπεριφορά του, θα το καταλάβεις από τις αντιδράσεις στο πρόσωπό του ή τον τόνο της φωνής του και φυσικά τις… κακίες που μπορεί να πετάξει.Ο Ιχθύς μπορεί να γίνει αρκετά χειριστικός απέναντί σου. Μπορεί να σε μισεί ή να σε σιχαίνεται, αλλά δεν θα στο δείξει, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Θα κινηθεί μόνο πισώπλατα, ενώ μπροστά σου θα είναι σαν να σε… λατρεύει.
astrology


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top