Τι μπορεί να σε μάθει το κάθε ζώδιο

0
Άκου τι έχει να σου πει γιατί έχει πείρα.

Κάθε ζώδιο, από την εμπειρία του, έχει κάτι πολύτιμο να μάθει στους άλλους. Το μόνο που μένει να κάνουν όλοι οι υπόλοιποι είναι να το ακούσουν γιατί θα τους βγει σε καλό!

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το σημαντικότερο μάθημα που μπορείς να πάρεις, μέσα από την επαφή σου με το κάθε ζώδιο:ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Είστε μοναδικοί στο να δείχνετε στους άλλους πως να ζουν ελεύθεροι, χωρίς φόβο και ακόμα να τους ενθαρρύνετε στα δύσκολα, κάτι που χρειάζεται τόσο συχνά στη ζωή που ζούμε.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Δείχνετε στους ανθρώπους την υπομονή και τη δύναμη που χρειάζονται όταν βρίσκονται σε αναμονή για κάτι πολύ σημαντικό, είτε στην επαγγελματική είτε στην αισθηματική τους ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Είστε μοναδικοί στο να ερεθίζετε τα μυαλά των άλλων. Τους διδάσκετε πως να χρησιμοποιούν το μυαλό τους όχι μόνο για την επίλυση καθημερινών θεμάτων, αλλά και προκειμένου να εξωτερικεύσουν βαθύτερες επιθυμίες και συναισθήματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Εσείς οι Καρκίνοι διδάσκετε πως είναι να νοιάζεσαι και να συμπονάς, κάτι που συχνά ξεχνάμε ότι υπάρχει. Πάντα θα είστε εκεί για να θυμίσετε στους άλλους ότι δεν είναι μόνοι και μπορούν να ποντάρουν στη συμπαράστασή σας.

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Εσείς οι Λέοντες δημιουργήσατε το κίνημα «Ζήσε τη ζωή». Δείχνετε στο πλησίον σας τι σημαίνει υγιής φιλοδοξία. Η ύπαρξή σας συνίσταται σε μια στάση ζωής που λέει «δεν θα σταματήσω μέχρι να πάρω αυτό που κέρδισα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Εσείς μπορείτε να διδάξετε την ομορφιά και την απλότητα σε όλους μας. Διδάσκετε στους άλλους ότι τα πιο ξεχωριστά πράγματα στη ζωή δεν είναι αυτά που έχουν, αλλά αυτά που βιώνουν, καθώς και ότι η εξέλιξη έρχεται μέσα από την προσωπική προσπάθεια.
ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Εσείς οι Ζυγοί μπορείτε να βγάλετε τον ειρηνοποιό μέσα από κάθε άνθρωπο. Εμπνέετε τους άλλους να δουν τα προβλήματά τους από διάφορες πλευρές και τους ενθαρρύνετε να σκέπτονται και τον συνάνθρωπο πέρα από τον εαυτό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Εσείς οι Σκορπιοί διδάσκετε στους άλλους τι σημαίνει αφοσίωση. Τους δείχνετε πως να μπουν βαθιά μέσα σε μια κατάσταση χωρίς να βασανίζονται από αμφιβολία ή δεύτερες σκέψεις για ν' αλλάξουν γνώμη την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Τοξότες, μας διδάσκετε την αποδοχή. Αυτό που πρέπει να δεχτούμε είναι ότι το σύμπαν απλώς υπάρχει και εμείς είμαστε φτιαγμένοι για να χειριστούμε και να καταφέρουμε οτιδήποτε «ξεφυτρώσει» στο δρόμο μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Αιγόκεροι είστε ικανοί να αναδείξετε έναν άγριο κυνηγό μέσα στον καθένα. Να του διδάξετε τι σημαίνει ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της ευσυνείδητης εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι Υδροχόοι έχουν την ικανότητα να εμπνέουν τους άλλους, ώστε να δουν την κοινωνία όχι σαν μια απελπιστική περίπτωση, αλλά σαν ένα έργο που εξελίσσεται διαρκώς.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ιχθύες μπορείτε να διδάξετε στους άλλους να μην αποφεύγουν ποτέ τα συναισθήματά στους, γιατί αν το κάνουν δίνουν έδαφος σε ένα σωρό αχρείαστες συμπεριφορές.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top