Σε ποια ηλικία θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας σύμφωνα με το ζώδιό σας

0
αυτές είναι οι ηλικίες να συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας.

Μερικοί άνθρωποι συναντούν την αδελφή ψυχή όταν είναι πολύ νέοι, στα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς. Άλλοι, τη γνωρίζουν όταν ωριμάσουν και αισθανθούν πιο άνετα με τον εαυτό τους, με τη σταδιοδρομία τους και με τους άλλους. Κάποιοι πάλι μετά από χρόνια μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι ο καλύτερός τους φίλος ή μια παλιά αγάπη ήταν ο άνθρωπος της ψυχή τους, κάτι που δεν αντιλήφθηκαν τότε.

Σύμφωνα με το ζώδιό σας, αυτές είναι οι ηλικίες στις οποίες είναι πιο πιθανό να συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας

Ένας Κριός θα μπορούσε να συναντήσει την αδελφή ψυχή του γύρω στα 25 του χρόνια. Αυτή είναι η τέλεια ηλικία για το αποφασιστικό και φλογερό αυτό ζώδιο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αναλώνει το πάθος του στο να ανακαλύψει τα ενδιαφέροντα του και να βρει τι το ενθουσιάζει στη ζωή. Για τους ίδιους λόγους δεν θα καταλαγιάσει αμέσως μετά τη συνάντηση της αδελφής ψυχής. Πιθανότατα θα ακολουθήσει μια περίοδος που με το ταίρι τους θα διασκεδάζουν και θα απολαμβάνουν τη ζωή και θα είναι έτοιμοι για σοβαρή σχέση όταν γίνουν 30. Πολλοί Κριοί βλέπουν τη σχέση πιο σοβαρά στις αρχές της δεκαετίας των τριάντα που ο προοδευμένος τους Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ταύρου. Τότε ηρεμούν κάπως και δημιουργούν μια πιο σταθερή ρουτίνα που να λειτουργεί για αυτούς και το ταίρι τους.

Το ερωτικό ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να βρει τον σύντροφο της ψυχής του όταν είναι ακόμα στην εφηβεία, ίσως γύρω στην ηλικία των 18. Προφανώς είναι ακόμα πολύ νέοι για να κάνουν σαφείς διακρίσεις μεταξύ αγάπης, έρωτα, φιλίας και ανακάλυψης σε αυτή την τρυφερή ηλικία. Ωστόσο, αυτή είναι η στιγμή της ζωής που βρίσκονται στο απόγειο της αθωότητας, της αγνότητάς και της έκφρασης της ομορφιάς που βγαίνει πηγαία από μέσα τους. Παρόλο που μπορεί να έχουν πολλές ευκαιρίες για σχέσεις και έρωτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, αυτή είναι η στιγμή που είναι πιο πιθανό να βρουν το άτομο που θα κρατήσουν για πάντα στην καρδιά τους.

Αν και οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την απροθυμία τους να δεσμευτούν, θα γνωρίσουν μάλλον από νωρίς τον σύντροφο των ονείρων τους. Είναι γύρω στην ηλικία των 19 που αυτό το γοητευτικό ζώδιο θα αισθανθεί μέσα του την αναστάτωση που προκαλεί ο έρωτας. Θα βιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και αυτή η σχέση με το άλλο τους μισό θα διαμορφώσει την προσωπικότητά τους. Θα αισθανθούν εξ αρχής σαν να γνωρίζονται χρόνια, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνουν και μαζί. Μπορεί να συνειδητοποιήσουν τη σημασία αυτής της σχέσης αργότερα, όταν θα ωριμάσουν, ή μπορεί να βρίσκονται και να χάνονται ξανά και ξανά. Οι Δίδυμοι είναι πιθανό να καταλαγιάσουν σε μια σχέση μετά την ηλικία των 30, αλλά ως διπλό ζώδιο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι με την πρώτη ή με μια επόμενη αδελφή ψυχή που θα συναντήσουν αργότερα στη ζωή.

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ρομαντικές ψυχές και κάνουν από πολύ νωρίς όνειρα για τον έρωτα και την αληθινή αγάπη. Οπότε δεν είναι διόλου παράξενο να συναντήσουν την αδελφή ψυχή τους ακόμα και στην εφηβεία, ακόμη κι όταν είναι μόλις 15 ετών. Γι’ αυτό το ζώδιο μια ιδανική σχέση είναι γεμάτη αισθήματα, συντροφικότητα και τρυφερότητα. Έτσι μπορεί να βρουν τον έρωτα της ζωής τους ένα καλοκαίρι στην εξοχή. Κάποιον που θα κρατιούνται χέρι-χέρι, θα μοιράζονται ένα παγωτό, θα κάνουν μαζί βόλτες και θα ανταλλάσσουν αθώα βλέμματα. Για τους Καρκίνους, ο έρωτας και η σχέση είναι κάτι απλό και όμορφο που έρχεται συνήθως με τον πιο εύκολο και φυσικό τρόπο.

Οι Λέοντες είναι φλογεροί, δυναμικοί και λαμπεροί, επομένως χρειάζονται μια αδελφή ψυχή που θα έρθει την κατάλληλη στιγμή για να τους βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητες τους, αλλά και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Ως ζώδια της φωτιάς είναι πάνω από όλα σε αναζήτηση περιπέτειας και επιθυμούν κυρίως να εξελιχθούν σε προσωπικό επίπεδο, γι’ αυτό μπορεί να χρειαστεί κάποιος καιρός μέχρι να βρουν το άτομο που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Βέβαια ο χρόνος δεν προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό το ζώδιο, ιδίως σε ό,τι αφορά τις επιθυμίες του. Έτσι, οι Λέοντες κατά μέσο όρο συναντούν την αδελφή ψυχή τους όταν είναι περίπου 25 ετών. Το άτομο που τους εμπνέει είναι πιθανό να έχει πολλά χαρίσματα και να είναι μοναδικό όσο και οι ίδιοι, και φυσικά να τους ενώνει ο έρωτας και το πάθος.

Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την εκλεκτικότητα του και τις υψηλές απαιτήσεις του και μπορεί να μην αποδεχθεί την αδερφή ψυχή του ή να την αναγνωρίσει εύκολα λόγω της υπερβολικής σκέψης, της βαθιάς ανάλυσης, αλλά και των υψηλών προδιαγραφών του. Είναι πιθανό να είναι πιο έτοιμο γύρω στα 30, που θα θελήσει μάλλον να χτίσει μια σοβαρή σχέση. Από την άλλη, οι Παρθένοι δίνουν μεγαλύτερη αξία στην αγνότητα και την απλότητα των σχέσεων που δημιουργούνται στα νεανικά χρόνια, εκεί γύρω στα 20, που συνήθως έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνους. Αυτό το ζώδιο αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στον ερωτικό τομέα τείνει να βρίσκει αδελφές ψυχές σε σημαντικές φιλίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του.

Γύρω στην ηλικία των 20, στα χρόνια της νεότητας, όταν ακόμα αναζητούν το μονοπάτι της ζωής τους και τα βήματα τους είναι αβέβαια αλλά γεμάτα ελπίδα, είναι πιο πιθανό για τους Ζυγούς να συναντήσουν την αδελφή ψυχή τους. Θα είναι ένα ισορροπημένο άτομο που έχει όνειρα, φιλοδοξίες και που μαζί μπορούν να περάσουν ώρες κουβεντιάζοντας για οτιδήποτε. Το ταίρι τους θα μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειες και τα άγχη τους και να τους κάνει να χαμογελούν. Θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις στη ζωή και στη συμβίωση θα αισθάνονται μαζί πολύ άνετα και όμορφα.

Ο Σκορπιός θα συναντήσει το άλλο του μισό σε νεαρή ηλικία, συνήθως γύρω στα 17. Ο ερωτισμός αυτού του ζωδίου του νερού θα μαγνητίσει την αδερφή ψυχή του, που θα αισθανθεί αμέσως την έντασή μεταξύ τους. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι παθιασμένη και να υπάρξουν ακραίες και μελοδραματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Αυτά δηλαδή που εκτιμά ο μυστηριώδης Σκορπιός, οπότε θα είναι και η τέλεια εμπειρία γι’ αυτόν. Μπορεί να μην παραδεχτεί ότι έχει τόσο έντονα συναισθήματα για κάποιον σε τόσο νεαρή ηλικία, αλλά είναι συναρπαστικό για εκείνον να έχει κάποιον να «ταλαιπωρεί», αλλά και να ταλαιπωρείται στο παιχνίδι της αγάπης αλλά και της φιλίας. Πιθανότατα δεν θα συνειδητοποιήσει όμως τη σημασία αυτής της σχέσης, παρά πολύ αργότερα στη ζωή του.

Οι Τοξότες ευχαριστιούνται όσο κανείς να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, κι έτσι η αδελφή ψυχή δεν θα τους τους βρει νωρίτερα από την ηλικία των 28 ετών. Δεν τους απασχολεί άλλωστε ιδιαίτερα το ενδεχόμενο μιας σοβαρής σχέσης μέχρι αυτή την ηλικία. Πολλές φορές τους είναι δύσκολο να αποδεχθούν ολοκληρωτικά και το ταίρι τους και αυτά που θα αισθανθούν, ειδικά αν βιώνουν τέτοια συναισθήματα για πρώτη φορά. Χρειάζονται χρόνο για να το επεξεργαστούν και για να συνηθίσουν να λειτουργούν σε μια σταθερή σχέση. Ταυτόχρονα, θα χρειαστούν τον χώρο τους και τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά ο άνθρωπος τους θα το ξέρει και θα το καταλάβει αυτό ενστικτωδώς.

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός, προσγειωμένος και γι’ αυτό ελκύεται από ρεαλιστικές, ώριμες σχέσεις. Πιθανότατα θα συναντήσει την αδελφή ψυχή του γύρω στην ηλικία των 30, όταν θα αισθάνεται ψυχικά πιο έτοιμος. Ενώ μπορεί να είναι τολμηρός και αποφασιστικός στη δουλειά, δεν συμβαίνει το ίδιο στα ερωτικά. Ακόμα κι όταν συναντά την αληθινή αγάπη είναι συγκρατημένος και διστακτικός. Ο Αιγόκερως στρέφεται κυρίως προς τις σοβαρές σχέσεις. Του αρέσει η ιδέα να έχει ήδη ζήσει τη ζωή του πριν κατασταλάξει με κάποιον και θέλει να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, το ταίρι του και τη σχέση τους. Φυσικά μπορεί να έχει και άλλες πιθανότητες να βρει τον άνθρωπό του αργότερα στη ζωή, διότι η γοητεία και οι ευκαιρίες αυτού του ζωδίου βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Οι Υδροχόοι συνήθως γνωρίζουν την αδερφή ψυχή αρκετά νωρίς, γύρω στα 20, αλλά θα ερωτευτούν κάποια στιγμή αργότερα στη ζωή τους. Οι Υδροχόοι συχνά πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν τους καταλαβαίνουν εύκολα. Σίγουρα χρειάζονται κάποιον που είναι έτοιμος να τους ακούσει και να τους αγαπήσει ό,τι και αν γίνει, ό,τι κι αν κάνουν. Χρειάζονται μια αδελφή ψυχή για να μιλάνε όλη τη νύχτα, κάτι που θα δυναμώσει τους δεσμούς τους και μόνο έτσι θα την αισθανθούν πραγματικά κοντά. Αυτή η δυνατή φιλία κάνει για εκείνους τη διαφορά. Οι Υδροχόοι χρειάζονται μια σταθερή βάση για σχέσεις. Έτσι, ο σύντροφος θα πρέπει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους ώστε μείνουν μαζί για πολύ καιρό. Αλλά μπορεί να είναι μαζί και για πάντα, όχι απαραίτητα με την ερωτική ιδιότητα αλλά με τη φιλική, εκείνη που σημαίνει υποσυνείδητα για αυτούς περισσότερα.

Οι Ιχθύες ζουν και αναπνέουν με την επιθυμία να συναντήσουν την αδελφή ψυχή τους και συχνά την ερωτεύονται γύρω στα 17, όταν όλα είναι πιο φωτεινά και έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Μια αδελφή ψυχή ξεδιπλώνει για τους Ιχθύς ένα άλλο πιο όμορφο αφήγημα στην ιστορία της ζωής τους και νιώθουν ότι όλα είναι ξεχωριστά, επειδή αποκτούν νόημα και υπόσταση. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η φροντίδα είναι πολύ σημαντικά για εκείνους. Αναζητούν κάποιον που μπορεί να είναι και ο καλύτερός τους φίλος και ο αφοσιωμένος τους σύντροφος. Όταν έρθει στη ζωή τους, η ψυχή τους δεν μπορεί παρά να νιώσει την απόλυτη ευτυχία.Ελένη Τηλιακού
asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top