Τα ζώδια που έχουν μόνιμα μία δικαιολογία για όλα

0
βρίσκουν πάντα μία δικαιολογία για ότι κάνουν.

Είναι σύνηθες τακτική οι άνθρωποι όταν θέλουν να αρνηθούν κάτι, να μην το λένε ανοιχτά για διάφορους, προσωπικούς τους λόγους και για αυτό χρησιμοποιούν τις λεγόμενες δικαιολογίες..

Βέβαια κάποιοι είναι πολύ καλοί σε αυτό και δεν τους καταλαβαίνεις, ενώ κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν μια καλή δικαιολογία και συνειδητοποιείς ότι θέλουν να σε αποφύγουν.

Ποια ζώδια όμως λένε τις πιο πετυχημένες δικαιολογίες και ποια προτιμούν ακόμα να πούνε όχι, αντί να εφεύρουν μία.

Πάμε όμως να δούμε και σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, τι γίνεται τελικά με τα ζώδια και τις δικαιολογίες.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός ναι, θα σου πετάξει μια δικαιολογία, έτσι ώστε να σε αποφύγει, και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί σου, σε αυτό που του ζητάς να κάνει. Γενικά όμως είναι άτομο που λέει το όχι και δεν ψάχνει για δικαιολογίες.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι άνθρωπος που οπωσδήποτε θα χρησιμοποιήσει μια δικαιολογία, για να αποφύγει να κάνει κάτι. Όχι, γιατί είναι διπλωμάτης, απλά έχει μάθει να δικαιολογεί τα πάντα που κάνει. Δύσκολα όμως βγαίνει από την ασφαλή του ζώνη και βοηθάει.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι λένε τις πιο πετυχημένες δικαιολογίες, γιατί είναι πολύ ικανοί στην διαχείριση του λόγου, άρα θα πούνε κάτι, που αποκλείεται να τους καταλάβεις ότι λένε ψέματα. Γενικά δεν του αρέσεις να λένε όχι.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος και ανάλογα με την περίσταση, θα εφεύρει μια δικαιολογία, για να σε αποφύγει και για να μην αισθανθεί άβολα. Γενικά όμως θα κάνει αυτό που του ζητάς, κυρίως εάν ανήκεις στην οικογένεια του.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέοντας δεν είναι άτομο της δικαιολογίας, γιατί αισθάνεται βασιλιάς και δεν χρειάζεται να απολογηθεί για το όχι που θα σου πει. Δικαιολογίες βρίσκει μόνο, και κυρίως, όταν πρόκειται για την ερωτική του κατάσταση. Εκεί τα κάνει συνήθως μπάχαλο.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Παρθένοι είναι άτομα που θα χρησιμοποιήσουν μια δικαιολογία, για να πούνε το όχι τους, αλλά τις περισσότερες φορές, θα λένε την αλήθεια. Δεν θα μπορούν να βοηθήσουν. Γενικά θέλουν να αισθάνονται χρήσιμοι.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι πλέον το άτομο της δικαιολογίας και συχνά χρησιμοποιεί τις δικαιολογίες, για να αρνηθεί κάτι. Δεν του αρέσει να κινείται όμως αρνητικά και γενικά είναι υπέρ της συνεργασίας.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός δεν χρησιμοποιεί ποτέ δικαιολογία για να διαχειριστεί μια προσωπική άρνηση ή να δικαιολογήσει την άσχημη συμπεριφορά του. Είναι απόλυτος και δεν του αρέσει να λέει ψέματα.





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης χρησιμοποιεί συχνά δικαιολογίες, γιατί δεν θέλει να χαλάει καρδιές και να δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα. Έτσι θα πει μια δικαιολογία για να φτιάξει το κλίμα και να μην στεναχωρήσει τους γύρω του.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι το άτομο της δικαιολογίας, μόνο εάν η συνθήκη το απαιτεί. Δηλαδή, εάν τον συμφέρει θα πει μια ψεύτικη δικαιολογία, παρά την αλήθεια. Είναι ανάλογα με την περίσταση.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος συχνά χρησιμοποιεί δικαιολογίες, γιατί πραγματικά είναι πολυάσχολος και δεν έχει πολύ χρόνο για τους δικούς του ανθρώπους. Είναι αφοσιωμένος περισσότερο στα ιδανικά του.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες είναι το μόνο ζώδιο που θα χρησιμοποιεί δικαιολογίες σε όλη του τη ζωή και ποτέ δεν θα παραδεχτεί εύκολα, ότι δεν θέλει να βοηθήσει σε κάτι. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα λόγια του.





Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top