Η ημερομηνία γέννησης σου αποκαλύπτει τα χαρίσματα σου

0
ανεξάρτητα από τον μήνα και τη χρονολογία.

Η ημερομηνία γέννησης σου, ανεξάρτητα από τον μήνα και τη χρονολογία, δείχνει τα χαρίσματα, τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις ικανότητες που θα σε βοηθήσουν στη ζωή σου. Ορισμένες θεωρίες της αριθμολογίας υποστηρίζουν ότι αυτός ο αριθμός σηματοδοτεί την προσωπικότητα που θα έχεις στο μεσαίο διάστημα της ζωής σου, δηλαδή περίπου στο διάστημα των 30-60 χρόνων σου. Άλλες λένε ότι δείχνει τις προκλήσεις και τις δυνάμεις σου.

Όπως και να έχει, είναι πολύ απλό να βρεις αυτό τον αριθμό, καθώς δεν έχεις παρά να δεις την ημερομηνία που γεννήθηκες. Αν είναι διψήφια, θα προσθέσεις τα δύο νούμερα. Αν και πάλι το άθροισμα είναι διψήφιο, ξαναπροσθέτεις τα δυο ψηφία, ώσπου να γίνει μονοψήφιο. Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί 28 του μήνα, θα προσθέσεις 2+8=10, 1+0=1.

Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δώσεις αν έχεις γεννηθεί 11 ή 29 του μήνα. Κανονικά ισχύει ότι 1+1=2 ή 2+9=11, 1+1=2. Δηλαδή ο αριθμός σου είναι το 2. Αλλά εκτός από το 2, διάβασε και παρακάτω ξεχωριστά για το 11, γιατί είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός. Το ίδιο ισχύει κι αν γεννηθείς στις 22. Εκτός από το 4, διάβασε επιπλέον και ό,τι αναφέρεται ξεχωριστά στο 22.

Αν πάλι υπάρχει το μηδέν στην ημερομηνία σου, δηλαδή έχεις γεννηθεί 10, 20 ή 30 του μήνα, αυτό δεν αλλάζει το άθροισμα, αλλά ενισχύει τις ιδιότητες των αντίστοιχων αριθμών, του 1,2 ή 3 της μέρας γέννησής σου.

Ημέρα γέννησης και ιδιαίτερα χαρίσματα

Μέρα γέννησης 1
1,10, 19 και 28 του μήνα


Είσαι προικισμένος με την ικανότητα να ηγείσαι και να παίρνεις τον έλεγχο των πραγμάτων. Έχεις αποφασιστικότητα, ορμή και κίνητρα για να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Όμως η ανυπομονησία και η έλλειψη ανοχής μπορεί να σου δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Σου αρέσει να επιβάλλεις την ατομικότητά σου και να εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου. Σε ενοχλεί να σου λένε τι να κάνεις και δεν τα πας καλά με την οποιαδήποτε εξουσία. Έχεις χιούμορ και γενικά διαθέτεις μια ισχυρή και χαρισματική προσωπικότητα.

Μέρα γέννησης 2
2, 11, 20 και 29 του μήνα


Έχεις το χάρισμα να μπορείς να δουλεύεις αρμονικά με τους άλλους και να καταλαβαίνεις τις ανάγκες τους. Είσαι συνεργάσιμος, ευαίσθητος και γεμάτος κατανόηση. Θέλεις να δημιουργείς και να διατηρείς σχέσεις ουσίας με αγαπημένους και με φίλους. Περισσότερο δίνεις, παρά παίρνεις από τους άλλους και γι’ αυτό πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δυο καταστάσεις, στη διάρκεια της ζωής σου. Δεν σου ξεφεύγει τίποτα, παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια. Και, παρόλο που δεν σου φαίνεται, μπορεί να είσαι εκείνος που κινεί τα νήματα πίσω από κάποιο πρόσωπο με εξουσία.

Μέρα γέννησης 3
3, 12, 21 και 30 του μήνα


Είσαι προικισμένος με το χάρισμα να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους άλλους. Είσαι γεννημένος για να εκφράζεσαι, είτε λεκτικά είτε καλλιτεχνικά. Σε χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια, η αισιοδοξία και η εγκαρδιότητα. Μπορείς να βλέπεις πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Αγαπάς τη διασκέδαση, έχεις ενθουσιασμό και εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Κρύβεις μεγάλο δυναμικό για επιτυχία, αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθείς και να εργαστείς συστηματικά πάνω σε εκείνο που θέλεις να επιτύχεις.

Μέρα γέννησης 4
4, 13, 22 και 31 του μήνα


Έχεις την ικανότητα να προχωράς ακάθεκτος, με επιμονή και υπομονή, ώσπου να ξεπεράσεις τις προκλήσεις. Η αυτοπειθαρχία, η αποφασιστικότητα και η αυτοσυγκέντρωση σε βοηθούν να πετύχεις εκείνο που θέλεις. Παρόλο που δεν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου ανοιχτά, κάνεις τα πάντα για όσους αγαπάς και αποτελείς έναν πιστό και αφοσιωμένο ερωτικό σύντροφο ή φίλο. Έχεις παραδοσιακές αντιλήψεις και ηθικές αξίες, ενώ επιδιώκεις να κάνεις πάντα το σωστό, σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύεις.

Μέρα γέννησης 5
5, 14 και 23 του μήνα


Έχεις το χάρισμα να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους άλλους. Θα μπορούσες να γίνεις εξαιρετικός δάσκαλος, σύμβουλος, διαφημιστής, πωλητής, συγγραφέας ή δημοσιογράφος. Είσαι έξυπνος, πνευματώδης, ετοιμόλογος και μαθαίνεις πολύ εύκολα οτιδήποτε καινούργιο. Παρόλο που έχεις ένα σωρό ταλέντα και ενδιαφέροντα, μπορεί εύκολα να αφαιρείσαι ή να βαριέσαι. Για να επιτύχεις λοιπόν, θα πρέπει να καλλιεργήσεις μέσα σου την πειθαρχία, τη μετριοπάθεια και την ισορροπία.

Μέρα γέννησης 6
6, 15 και 24 του μήνα


Έχεις την ικανότητα να αγαπάς, να φροντίζεις, να διδάσκεις, να συμβουλεύεις, να υποστηρίζεις και να γιατρεύεις τους άλλους, είτε είναι ερωτικοί σύντροφοι, είτε παιδιά, μέλη της οικογένειας, φίλοι, συνεργάτες, πελάτες. Θα έκανες τα πάντα για κάποιον που είχε την ανάγκη σου, αλλά θα πρέπει να θέσεις όρια και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και όσα παίρνεις. Είσαι συμπονετικός, τρυφερός και ευγενικός, με το χάρισμα να γιατρεύεις πληγωμένες καρδιές, παρόλα αυτά όμως, συχνά αισθάνεσαι ενοχή, επειδή δεν δίνεις ή κάνεις αρκετά.

Μέρα γέννησης 7
7, 16 και 25 του μήνα


Το μεγάλο σου χάρισμα είναι η ικανότητα να φτάνεις σε μεγάλα βάθη κατανόησης και επίγνωσης. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και διαισθητικός, και θα μπορούσες εύκολα να καλλιεργήσεις τις διαισθητικές σου ικανότητες με τακτικό διαλογισμό και εξάσκηση. Δεν ανοίγεσαι εύκολα και οι άλλοι πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, πριν να τους προσφέρεις το κλειδί της καρδιάς σου. Χρειάζεσαι πολύ χρόνο μόνος, για να παρατηρείς τη ζωή και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Το να μένεις σε ηρεμία κοντά στη φύση είναι απαραίτητο για την ευεξία σου.

Μέρα γέννησης 8
8, 17 και 26 του μήνα


Έχεις την ικανότητα να καθοδηγείς, να διαχειρίζεσαι, να μανατζάρεις και να οργανώνεις ανθρώπους και έργα. Είσαι θαρραλέος, δυνατός και αποφασιστικός, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείς την επιρροή και τη δύναμή σου και για το κοινό καλό, όχι μόνο για προσωπικό όφελος. Έχεις δυνατότητες για να κερδίσεις πλούτο και επιτυχία, ωστόσο πρέπει να μάθεις ότι η αληθινή επιτυχία δεν μετριέται με το χρήμα, τη φήμη ή την κοινωνική θέση. Όταν δεις ότι υπάρχουν κι άλλα πέρα από τον υλικό κόσμο, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Μέρα γέννησης 9
9, 18 και 27 του μήνα


Είσαι προικισμένος με την ικανότητα να αναπτύσσεις την κατανόηση, την ανοχή και τη συμπόνια σε τεράστιο βαθμό. Είσαι ιδεαλιστής, δημιουργικός και γενναιόδωρος με τα χρήματα, την προσοχή και τον χρόνο σου, αλλά μπορεί να δυσκολεύεσαι να συγχωρήσεις τους άλλους και τον εαυτό σου. Θα έκανες τα πάντα για εκείνους που αγαπάς και υπερασπίζεσαι με πάθος όσα πιστεύεις, όμως πρέπει να ξεπεράσεις την επιθυμία σου να ανταποδώσεις ή να τιμωρήσεις όποιον σε έβλαψε. Έχεις πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Μέρα γέννησης 11
11 και 29 του μήνα


Είσαι προικισμένος με την ικανότητα να κατανοείς πράγματα που υπερβαίνουν το ηλικιακό σου επίπεδο. Είσαι δημιουργικός, έξυπνος και ενθουσιώδης, όμως θα πρέπει να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Έχεις ένα φυσικό ταλέντο συμβούλου και θεραπευτή, με το χάρισμα να ανεβάζεις ψυχολογικά και να εμπνέεις τους άλλους. Η διαίσθηση και οι ενοράσεις σου σε βοηθούν να φτάσεις σε μια ανώτερη επίγνωση. Η ισορροπία, η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια είναι τα κλειδιά, που θα σου ανοίξουν την πόρτα της επιτυχίας.

Μέρα γέννησης 22
22 του μήνα


Έχεις την ικανότητα να διαχειρίζεσαι ή να δημιουργείς πράγματα, που είναι προς όφελος των άλλων. Είσαι ένας ακούραστος οραματιστής, που μπορεί να φέρνει τα όνειρά του στην πραγματικότητα, αλλά πρέπει να μάθεις να τιθασεύεις την υπερευαισθησία και την ανασφάλεια, που σου δημιουργεί το διπλό δυάρι. Η λογική, πρακτική και μεθοδική σου προσέγγιση σε κάνει πολύ καλό στην οργάνωση και στη διαχείριση. Μάθε όμως να μένεις ισορροπημένος και σταθερός απέναντι στις αντιξοότητες και στις δυσκολίες.

myastro
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top