Έτσι δείχνει το κάθε ζώδιο τη χαρά του

0
Όταν είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο, δεν κρύβεται!

Ο καθένας μας έχει κι έναν διαφορετικό λόγο να χαίρεται και δείχνει τη χαρά του με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Άλλος ξεκαρδίζεται στα γέλια, άλλος μιλάει ακατάπαυστα, άλλος παίρνει δώρα για όλους... Αυτό, κατ' επέκταση, ισχύει και για τα ζώδια.

Διάβασε παρακάτω πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο:ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Κάνει πλάκα ακόμα και με προσωπικά σχόλια που λέγονται γι' αυτόν, βαριέται να αντιπαρατεθεί, έχει μειωμένη παρορμητικότητα και κάνει ήσυχο ύπνο, δεν έχει ξεσπάσματα. Αφήνει τους άλλους να κάνουν ό, τι θέλουν, γίνεται στοργικός και ιδεαλιστής.
ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Δεν βασίζεται στα υλικά αγαθά για να νιώσει ασφαλής ή ικανοποιημένος. Ξεχνά το παρελθόν, έχει περισσότερη αντοχή, υπομονή, συναισθηματικά, γίνεται πιο εκδηλωτικός, έχει ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την ευχαρίστηση, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο να κάνει πράγματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Μιλά απίστευτα πολύ, δεν έχει νευρικότητα και θυμάται όλα τα ευχάριστα γεγονότα. Είναι περισσότερο εστιασμένος και παραγωγικός, γελά πολύ με αστεία και κουτσομπολιά και έχει αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ζει το «τώρα» και όχι το «τότε», δεν έχει συναισθήματα εξάρτησης, αλλά ανεπτυγμένο το αίσθημα της ικανοποίησης και της αγάπης για το σπίτι και την οικογένεια. Διαθέτει περισσότερο θετική και ιδεαλιστική φαντασία και όνειρα, ελεγχόμενες αλλαγές στη διάθεση, αυξημένη τάση να κοινωνικοποιηθεί.
ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Παρουσιάζει μειωμένη ανάγκη για εξωτερική προσοχή, αυξημένο αίσθημα αξιοπιστίας, γενναιοδωρία και λιγότερο θεατράλε συμπεριφορά. Δε δίνει σημασία στις επικριτικές φωνές (δε φτάνουν καν στα αφτιά του), ενθουσιάζεται πολύ ακόμα και με την καλοκαιρία και τον ήλιο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Είναι χαλαρή, χωρίς νεύρα και άγχος. Δεν παρουσιάζει τους συνήθεις ψυχαναγκασμούς, με χαρά προθυμοποιείται να εξυπηρετήσει και να φροντίσει, έχει θετική εικόνα για τον εαυτό της, είναι επικοινωνιακή και με αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Δεν έχει άγχος και παραλογισμούς, είναι αποφασιστικός, κοινωνικός και πολύ γοητευτικός. Έχει μειωμένη ανάγκη για εξωτερική επιβεβαίωση, χαλαρότητα με την προσωπική του εικόνα, λιγότερα λεκτικά ξεσπάσματα, είναι στοργικός και δημιουργικός.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Έχει λιγότερο κυνισμός και με περισσότερο χιούμορ, είναι πιο ανεκτικός, πρόθυμος να εξετάσει το ενδεχόμενο νέων ιδεών, χωρίς να τα απορρίψει αμέσως όπως συνήθως. Βγάζει γενναιοδωρία προς τους στενούς φίλους και την οικογένεια, ισορροπημένη σεξουαλική ζωή κι είναι λιγότερο κλειστός και απομονωμένος.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Έχει υπερβολικό ενθουσιασμό, ενέργεια και κέφι, λέει αστεία και γελά πολύ, είναι ζεστός, φιλικός και πολύ κοινωνικός. Δεν μπορεί να σταθεί σε ένα μέρος, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά, σκέφτεται διάφορα και δεν είναι πολύ παραγωγικός.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Χαρίζει τον έλεγχο, δεν έχει αγωνίες ή ανασφάλειες, είναι στοργικός, ζεστός, ανεκτικός, με χιούμορ. Δουλεύει λιγότερο και χαίρεται περισσότερο την προσωπική του ζωή, αφιερώνει πιο πολύ χρόνο στον εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Είναι πιο ομιλητικός, θέλει να διασκεδάζει περισσότερο, δεν εστιάζει τόσο στο μέλλον, είναι σαφής και λιγότερο αντιφατικός, πιο διαλλακτικός σε άλλες πεποιθήσεις. Πολλές ιδέες και καινοτομίες κατακλύζουν το μυαλό του.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Δεν έχει τάσεις φυγής ή απομόνωσης, δεν αφήνει αρνητικά συναισθήματα να τον επηρεάσουν, είναι πιο διαχυτικός, δραστήριος, ενεργοποιεί τη φαντασία του, θέλει να έρχεται σε επαφή με κόσμο και να γεμίζει θετική ενέργεια. Παρουσιάζει λιγότερες εξαρτήσεις και δεν θέλει κοιμάται πολλές ώρες.
astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top