Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιουλίου 2023: Οι Τυχερές και Δύσκολες Μέρες!

0
Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Ιουλίος 2023!

Ιούλιος 2023 λοιπόν, αστρολογικά δεν τον λες και τόσο εύκολο και ανέμελο αυτό τον μήνα του έτους, θα έχει τις προκλήσεις, τις δοκιμασίες του, τα ξαφνιάσματά του και τις ριζικές αλλαγές του. Σίγουρα όμως έχουμε περάσει πιο προκλητικούς μήνες στην πορεία αυτού του έτους και έχουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να νιώσουμε καλοκαιράκι και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να γνωρίζουμε ποιες μέρες κρίνονται ευνοϊκές και τυχερές και ποιες δύστροπες και προκλητικές. Το αστρολογικό ημερολόγιο του Ιουλίου θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε πολύ καλύτερα αυτό τον καλοκαιρινό μήνα του έτους, με σκοπό να περάσουμε καλά.

Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα σε βοηθά σε κάθε δραστηριότητά σου!

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Ιούλιος ξεκινά με κέφι, αισιοδοξία και χαρούμενα μηνύματα. Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζουν εξάγωνο με τον Δία προσφέροντας περισσότερη χαρά, ενέργεια, ζωτικότητα και ευχάριστες επικοινωνίες στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023: Μέρα αιφνιδιασμών τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά! Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού Προκύπτουν ξαφνικά έξοδα που προκαλούν εκνευρισμό, ενώ στον έρωτα κυριαρχούν οι κρίσεις ανεξαρτησίας, τα δυνατά ξαφνιάσματα και τα σοκαρίσματα από συμπεριφορές. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2023: Έχει Πανσέληνο απόψε στο ζώδιο του Αιγόκερω και το συναίσθημα βρίσκεται σε αναμέτρηση με την λογική και τα «πρέπει»! Η θετική συμμετοχή του Δία προσφέρει διεξόδους και ευκαιρίες. Τα ζώδια που επηρεάζεστε πιο έντονα είστε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023: Η μέρα μας ξεκινά και συνεχίζεται με την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω και συναισθηματικά αισθανόμαστε ένα μεγάλο βάρος, εξαιτίας των ευθυνών, των υποχρεώσεων και της επιθυμίας να είμαστε τυπικοί και οργανωτικοί σε όλα!

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023: Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και το ενδιαφέρον μας είναι περισσότερο στραμμένο σε θέματα συλλογικά, κοινωνικά ενώ δεν λείπει και η τάση της υπερβολής που μπορεί να οδηγεί σε εκφράσεις φανατισμού. Μην μεγαλοποιείται αυτά που αισθάνεστε αυτή την ημέρα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023: Τα θέλω όλα ή τίποτα … κάπως έτσι ξεκινούν την ημέρα τους οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου όπου βρίσκονται στο κυνήγι της διεκδίκησης και της κατάκτησης. Οι αναμνήσεις και οι αναπολήσεις ρίχνουν σήμερα την ψυχολογία σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023: Νέες ωραίες ιδέες, ξαφνικές επικοινωνίες και συναντήσεις, και χαρούμενες ειδήσεις θα προσφέρουν μία ανάλαφρη διάθεση σήμερα με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023: Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς και η μέρα προσφέρεται περισσότερο για χαλάρωση και… τεμπελιά! Ας αποφύγουμε ωστόσο την αδράνεια και την ασυνέπεια.

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023: Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας την όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Οι φόβοι αναβλύζουν και οδηγούν σε επιθετικές συμπεριφορές. Η ανάγκη της επιβεβαίωσης μέσω του ελέγχου και της χειραγώγησης μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές. Η επιρροή είναι πιο έντονη για Λέοντες – Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023: Η εβδομάδα ξεκινά με δημιουργικότητα, φαντασία αλλά και συζητήσεις, συμφωνίες , επαφές που θα φέρουν την εκπλήρωση σχεδίων σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου! Σημαντικό νέο της ημέρας η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, μπαίνουν σε περίοδο δράσης, γεγονότων αλλά και νευρικότητας οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023: Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, προσφέροντας ύφος πιο «θεατράλε» στις επικοινωνίες μας, ενώ η ανάγκη για έκφραση και διασκέδαση μπορεί κάποιες στιγμές να μας παρασύρει σε υπερβολές! Συγκρατήστε τον εγωισμό στις συζητήσεις σας το επόμενο διάστημα.

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023: Για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου εντείνει την επιθυμία για εξασφάλιση, σιγουριά και σταθεροποίηση οικονομική και συναισθηματική! Τις απογευματινές ώρες ωστόσο, η σύνοδός της με τον Ουρανό προκαλεί εξάρσεις αντιδράσεων και ξαφνικά γεγονότα που χαρούν το όμορφο κλίμα και την συνήθεια, ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023: Μέρα επικοινωνιακή, με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να διεγείρει τη νευρικότητα αλλά και την επιθυμία για μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές… Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, δυσκολεύουν και πιέζουν αρκετά σήμερα τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου…

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023: Η επαφή, η δικτύωση, η επικοινωνία και οι σύντομες μετακινήσεις μπορούν να λειτουργήσουν λυτρωτικά και απελευθερωτικά στον ανθρώπινο νου σε αυτή την καλοκαιρινή μέρα … Εκφραστείτε και ελάτε σε επαφή με κόσμο, θα νιώσετε πολύ καλύτερα!

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023: Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού ευεργετεί τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου που δέχεστε ευχάριστες εκπλήξεις που σας κάνουν να ξεφεύγετε από την ρουτίνα της συνήθειας. Ερωτικά μπερδέματα, απιστίες και …αλλόκοτες ερωτικές ιστορίες κάνουν την ημέρα αυτή χαοτική κυρίως για Λέοντες – Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023: Μέρα γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά και με την ανάγκη να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του καρκίνου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Άρη , τον Δία και τον Κρόνο. Αφιερώνοντας χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς και στην οικογένεια, θα νιώσεις την απόλυτη ισορροπία.

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023: Η εβδομάδα μας ξεκινά με ένα ολοκαίνουργιο νέο Φεγγάρι το οποίο σχηματίζεται στην 22ο 20’ του Καρκίνου σήμερα το βράδυ στις 21:31. Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά μας που μας προτρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της καρδιάς. Νέα σημαντικά ξεκινήματα έχουν αυτό το διάστημα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαήμερου!

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023: Η Σελήνη σήμερα από το μεγαλοπρεπές ζώδιο του Λέοντα μας προτρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με ψυχαγωγία, καλλωπισμό, έρωτα, λειτουργώντας γενναιόδωρα, απλόχερα, χαρούμενα και κάπως υπερβολικά προκειμένου να περάσουμε καλά!

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023: Μέρα διασκέδασης, επικοινωνίας αλλά και υπερβολής. Μην επιμένεις να γίνονται όλα όπως εσύ ζητάς ή επιθυμείς γιατί θα κριθείς ως εγωιστής, κυρίως αν είσαι Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023: Μέρα πιεστική, δύσκολη, δοκιμαστική και με γεγονότα που παγώνουν και τεστάρουν αντοχές. Με την σημερινή αντίθεση Άρη – Κρόνου οι λάθος κινήσεις έχουν την τιμωρία τους, αλλά και το πλήρωμα του χρόνου φέρνει γεγονότα που δύσκολα μπορούμε να διαχειριστούμε ή να αποδεχθούμε, η επιρροή είναι πιο έντονη για Διδύμους, Παρθένους , Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αναζωπυρώνει την πίστη, την ελπίδα, το συναίσθημα και την φαντασία σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023: Η μέρα μας ξεκινά δύστροπα, πιεστικά και κάτω από τις χθεσινές αστρολογικές επιρροές, το πρωινό κρίνεται αρκετά δύσκολο για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Οι βραδινές ώρες προσφέρουν ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ανεμελιάς και ικανοποίησης σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023: Ριζικές αλλαγές, αποκαλύψεις και οριστικοί τερματισμοί σε κύκλους έρχονται αυτή την Παρασκευή με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα. Πολλοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας ή θέλουν να επιβάλουν τους κανόνες τους. Η επιρροή είναι πιο έντονη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023: Σήμερα ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ίδιο ζώδιο. Μπαίνουμε σε μία σημαντική περίοδο επανεκτιμήσεων, κατά την οποία θα νιώσουμε συχνά ακάλυπτοι συναισθηματικά αλλά και υλικά! Ξαφνικά νέα που θα υπάρξουν σήμερα θα προκαλέσουν «κρότο»!

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023: Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα «πιάσουμε» αρκετές στιγμές τον εαυτό μας ότι μας είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε το τι πραγματικά επιθυμούμε. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τις τριβές τους.

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού και την ανάγκη για συντροφικότητα, ομαδική εργασία και επαφή με τους ανθρώπους γύρω μας είναι πολύ τονισμένη. Αυτή την ανάγκη την ικανοποιούν οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023: Η μεθοδικότητα και η στοχοπροσήλωση μπορούν πραγματικά σήμερα να φέρουν θετικά αποτελέσματα στις πράξεις και στις κινήσεις των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) και των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τ ου 1ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023: Ερωτικές επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος και συναντήσεις που θα φέρουν την ευκαιρία για μία επανασύνδεση έρχονται σήμερα με την σύνοδο Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις όλα όσα κρατούσες μέσα σου εδώ και καιρό! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και οι Κριοί – Τοξότες, Δίδυμοι - Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023: Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου όπου είναι και κυβερνήτης. Μπαίνουμε σε ένα εξαιρετικό διάστημα για τις ανθρώπινες επικοινωνίες, όπου τα σχέδια του νου, θα μπορούν πιο εύκολα και γρήγορα να εκφραστούν και να μπουν σε μία έξυπνη, οργανωτική πορεία. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς.

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023: Μέρα δράσης, περιπέτειας και εμπειρίας, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη κυριαρχεί η αισιόδοξη διάθεση αλλά και η ανάγκη να νιώσουμε περισσότερο ελεύθεροι!

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023: Ερωτικές αμφιβολίες γεννιούνται αυτή την ημέρα, ενώ κάποιες ερωτικές ιστορίες του καλοκαιριού έχουν χαρακτήρα απατηλό ή και μπερδεμένο.Το παρελθόν μπερδεύεται με το παρόν και μπλοκάρουν το μέλλον. Πιο ευνοημένοι αυτή την ημέρα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023: Το φινάλε του Ιουλίου πραγματοποιείται με την Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Άρη, τον Δία και τον Ουρανό γεγονός που δίνει ώθηση και ενέργεια εφαρμόσουμε αλλαγές προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

Αθηνά Βαγενά
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top