Πόσο εύκολα λένε τα ζώδια το "σ'αγαπώ";

0
Το εννοούν;

Το σ’ αγαπώ είναι η πιο δυνατή και γλυκιά λέξη και όλοι θέλουμε να το ακούσουμε από τον άνθρωπο μας.

Κάποιοι όμως είναι πιο μαζεμένοι και δεν το λένε εύκολα, παρόλο που το αισθάνονται, και κάποιοι εξωστρεφείς το λένε και ας μην έχουν τόσο βαθιά συναισθήματα.

Πάμε να δούμε όμως πότε και πως λένε τα ζώδια το Σ’ Αγαπώ…Ο Κριός λέει το σ’ αγαπώ εύκολα και παρορμητικά και μάλιστα επιδεικτικά. Φέρνει λουλούδια, κάνει τρέλες και κυνηγάει το αντικείμενο του πόθου του, μέχρι να το κατακτήσει. Μετά ξεφουσκώνει το ενδιαφέρον του και δεν λέει τίποτα.
Ο Ταύρος λέει το σ’ αγαπώ αργά, μην περιμένεις να το πει ακόμα και αν το αισθανθεί σχετικά νωρίς. Είναι περίεργος και θέλει να βεβαιωθεί ότι τα αισθήματα του είναι αληθινά. Θα σε καλέσει σε γεύμα, και μετά από ένα αισθησιακό βράδυ θα σου το πει.Ο Δίδυμος παίζει συνέχεια με τις λέξεις και έτσι λέει συχνά σ’ αγαπώ και ας μην το εννοεί. Είναι ο τύπος που θέλει να ανεβάσει το ταίρι του και δεν μετράει τα λόγια του. Έτσι περίμενε να σου στείλει μήνυμα, γιατί θα το ακούς συχνά και κυρίως διαδικτυακά.Ο Καρκίνος θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί τα συναισθήματα του και θα το συζητήσει πρώτα με την οικογένεια του. Μετά και αφού σιγουρευτεί ότι αξίζεις την αγάπη του, θα σου κάνει την εξομολόγηση, μπροστά όμως στα μέλη της οικογενείας του. Ετοιμάσου για μεγάλα γλέντια.Ο Λέων συνηθίζει να λέει το σ’ αγαπώ και μάλιστα μπορεί να το φωνάζει στο δρόμο και γενικά θέλει να κάνει πάταγο. Δεν το εννοεί όμως τόσο βαθιά, κυρίως είναι το πάθος αυτό που νιώθει. Όταν μπαίνει στον δρόμο της αγάπης, καθησυχάζεται και δεν λέει κάτι, γιατί βαριέται.Ο Παρθένος θα πει το σ’ αγαπώ μετά από πολύ σκέψη και γιατί μετράει τα λόγια του και συνηθίζει να μην είναι «γλυκανάλατος». Έτσι θα το πει γρήγορα και ούτε θα το καταλάβεις, όμως αυτό που αισθάνεται θα στο δείξει έμπρακτα, με πράξεις κυρίως, και όχι με λόγια.Ο Ζυγός είναι άτομο που κυνηγάει την σχέση και για αυτό θα πει το σ΄ αγαπώ για να εντυπωσιάσει το ταίρι του , αλλά και για να διασφαλίσει την σοβαρότητα της κατάστασης. Θα σου κάνει πρόταση γάμου και θα στο πει.
Ο Σκορπιός λέει το σ’ αγαπώ παθιασμένα και γιατί το αισθάνεται, μια που συνήθως δεν παίζει με τις λέξεις. Όταν λοιπόν παθιαστεί μαζί σου θα στο πει , πολλές φορές και κυρίως κατά την ερωτική πράξη. Εκεί χάνει τον έλεγχο και εκφράζεται συναισθηματικά.Ο Τοξότης είναι άνθρωπος που δεν συνηθίζει να λέει το σ’ αγαπώ συχνά, περισσότερο χρησιμοποιεί την φράση, μου αρέσεις πολύ, αλλά εάν μπει σε σχέση θα αναγκαστεί να ακολουθήσει το πρωτόκολλο. Θα το πει όταν ταξιδεύετε ή πηγαίνετε σε ένα συνέδριο και είναι πολύ χαρούμενος. Μην κολλάς στα λόγια του.Ο Αιγόκερως θα πει το σ’ αγαπώ, εάν σε έχει τεστάρει και εγκρίνει ότι είσαι ο άνθρωπος της ζωής του και το πάτε σοβαρά. Διαφορετικά θα αποφεύγει να εκφράζει συναισθήματα, γιατί είναι γενικά του συμφέροντος. Θα στο πει όμως, εάν γράψει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά του.Ο Υδροχόος δεν λέει το σ’ αγαπώ σχεδόν ποτέ, όχι γιατί είναι ψυχρός και ανάποδος, τουναντίον, επειδή θέλει να είναι ειλικρινής και πιστεύει ότι τα λόγια είναι περιττά, όταν φαίνεται η αγάπη. Είναι και απαθής πολλές φορές. Θα στο πει, ενώ διαδηλώνεται εναντίον της κοινωνίας και του κατεστημένου.Ο Ιχθύς θα πει το σ’ αγαπώ πολλές φορές, θα δακρύσει και θα σου κάνει πολλές εξομολογήσεις. Την ίδια στιγμή όμως, μπορεί να αλλάξει γνώμη και να κάνει πολλά παράπονα. Οπότε δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά. Θα στο πει σε ένα πάρκο, ή σε ρομαντικό δείπνο.Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top