Θα παραδεχθεί το λάθος του και θα ζητήσει συγνώμη;

0
Ποια ζώδια παραδέχονται τα λάθη τους και ζητούν συγνώμη και ποια κρατάνε "πόζα";

Είναι αλήθεια ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος και για αυτό όλοι μας κάνουμε λάθη που πληγώνουν τους αγαπημένους μας, αλλά ακόμα και τον ίδιο μας, τον εαυτό.

Πόσοι όμως από εμάς παραδέχονται τα λάθη τους; Και πόσοι αρνούνται να το κάνουν;

Ευτυχώς που η αστρολογία έχει και εδώ την απάντηση , και αποκαλύπτει σύμφωνα με το ζώδιο, πόσο έτοιμος είναι κάποιος να δεχτεί τα λάθη του και να πει και την πολυπόθητη συγνώμη.

Πάμε όμως να δούμε..



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός δεν παραδέχεται τα λάθη του γιατί είναι αρκετά εγωιστής και θα κάνει τα πάντα να κρύψει τα παραπτώματα του. Όμως είναι σημαντικό να πούμε , ότι μπορεί να μην πει την συγνώμη, αλλά θα προχωρήσει σε ενέργειες που θα φανεί ότι είναι μετανιωμένος.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι ξεροκέφαλος και δεν αντιλαμβάνεται εύκολα τα λάθη του, για αυτό αρνείται να πει συγνώμη, γιατί απλά έχει πάντα δίκιο. Θέλει πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και μετά άλλο τόσο, για να εκφράσει την μεταμέλεια του. Θα περιμένεις αρκετά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι είναι παιδιά που θα πούνε εύκολα την συγνώμη, και θα παραδεχτούν τα λάθη τους, αλλά μην τους παίρνεις στα σοβαρά. Είναι ικανοί την ίδια στιγμή, να ξεχάσουν τι έχουν κάνει και να επαναλάβουν το ίδιο λάθος.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητο παιδί, αλλά έχει και τον εγωισμό του. Αντιλαμβάνεται τα λάθη του, αλλά είναι κυκλοθυμικός, οπότε η συμπεριφορά του εξαρτάται σημαντικά από την διάθεση του. Θα ζητήσει συγνώμη, μόνο όταν το εννοεί. Διαφορετικά ξέχνα το.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέοντας δύσκολα θα ζητήσει συγνώμη, γιατί είναι και ο βασιλιάς του ζωδιακού. Ωστόσο, επειδή είναι και γενναιόδωρος θα σου δείξει με άλλο τρόπο, την μεταμέλεια του. Ετοιμάσου για πράξεις που θα θυμίζουν υπερπαραγωγή και ταινία Hollywood.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι τελειομανή και για αυτό προσέχουν πάρα πολύ την συμπεριφορά τους, και γενικά αποφεύγουν τα λάθη που γίνονται κατά λάθος, δηλαδή τυχαία. Έτσι όταν συμβεί η στραβή, θα νιώσουν άβολα και θα ζητήσουν άμεσα συγνώμη.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι το παιδί του συγνώμη και για να μην χάσει την παρέα σου, είναι ικανός να φορτώνεται λάθη που πραγματικά δεν είναι δικά του. Είναι αρκετά αναποφάσιστος, αλλά και λίγο επιπόλαιος. Ζητάει συγνώμη όμως , είναι το παιδί της δικαιοσύνης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός δύσκολα θα ζητήσει συγνώμη, γιατί δεν κάνει τίποτα τυχαία. Οπότε το λάθος του, είναι μια πράξη που έχει προγραμματίσει και δεν σκοπεύει να πάρει πίσω καμία συμπεριφορά. Απαιτεί περισσότερο από τους άλλους να μετανοούν για τα λάθη τους, αλλιώς θέλει να τους εκδικηθεί.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης ναι θα ζητήσει συγνώμη και θα παραδεχτεί και θα συζητήσει τα λάθη του , αλλά χωρίς μεγάλη ενσυναίσθηση. Βέβαια και πολλές φορές ξεχνιέται και μπορεί να επαναλάβει την ίδια λάθος συμπεριφορά, όμως είναι άκακος και δεν πρέπει να τον πιέσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που ακολουθεί το πρωτόκολλο, άρα όποιος κάνει λάθος πρέπει να ζητάει και συγνώμη. Έτσι άμα καταλάβει το λάθος του, θα πει συγνώμη γιατί έτσι το απαιτεί η περίσταση. Διαφορετικά και άμα δεν τον συμφέρει, θα κάνει τον ανήξερο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να σου ζητήσει συγνώμη και επειδή είναι άνετος από τη φύση του , δεν έχει αντίστοιχες απαιτήσεις. Μόνο άμα γίνει κάτι πολύ σοβαρό θα μπει σε μια τέτοια ψυχολογία και θα δείξει μετάνοια..




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τα ψαράκια είναι οπαδοί της συγνώμης και ζητάνε πολύ συχνά, γιατί νιώθουν ένοχοι και χωρίς να φταίνε. Επίσης είναι συναισθηματικοί και δεν θέλουν να στεναχωρούν τους γύρω τους. Βέβαια πολλές φορές και ανεξήγητα, κάνουν μεγάλα λάθη και μετά εξαφανίζονται..



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top