Ποιο είναι το σημαντικότερο μάθημα που πήρε κάθε ζώδιο από χωρισμό;

0
Ποιο είναι το μάθημα που τους δόθηκε με το τέλος μίας σχέσης;

Και κάπως άδοξα, μπαίνει τελεία και παύλα, έρχεται ο χωρισμός, τα δάκρυα, η πικρία, η απογοήτευση … όμως κάθε χωρισμός είναι και ένα σημαντικό μάθημα ζωής, το οποίο οφείλουμε να μάθουμε καλά για να μην μείνουμε μετεξεταστέοι… Ποιο όμως είναι το σημαντικότερο μάθημα που πήρε κάθε ζώδιο σε έναν δύσκολο χωρισμό; Για πάμε να δούμε!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Να μην βιάζεται να βγάζει συμπεράσματα και να μην προτρέχει των γεγονότων. Να ενισχύσει την υπομονή του και να μην αφήνει την εκρηκτικότητα της στιγμής να τον οδηγεί σε λάθος επιλογές που λίγο αργότερα θα μετανιώσει. Η απότομη συμπεριφορά μπορεί μία φορά να συγχωρεθεί, όμως όταν γίνεται συνέχεια είναι πρόβλημα…



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος μετά τον χωρισμό του συνειδητοποιεί ότι έχασε άπλετο χρόνο, δίνοντας ευκαιρίες για πράγματα αυτονόητα. Το σημαντικότερο μάθημα λοιπόν είναι να μην πεισμώνει και να επιμένει σε λάθος ανθρώπους και λάθος καταστάσεις που από την αρχή η ιστορία δείχνει ότι δεν… «τραβάει»!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος μέσα από τους χωρισμούς του, έχει πάρει το μάθημα ότι πρέπει να κρατάει το στόμα του κλειστό, να μην τάζει λαγούς με πετραχήλια, να μην βιάζεται πάνω στον ενθουσιασμό του και δίνει το λόγο του, γιατί με αυτό τον τρόπο εκτίθεται! Επιπλέον, κάθε σχέση, όσο καλή και να είναι, στην πορεία πέφτει και στην ρουτίνα, αυτό το δεδομένο, είναι απαραίτητο να το αποδεχθεί ο Δίδυμος πριν φάει ακόμα πολλές φορές το κεφάλι του!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος συνειδητοποιεί πολύ μετά το χωρισμό ότι το πιο σπουδαίο μάθημα που πήρε, είναι ότι δεν πρέπει να χαλά την ψυχολογία του και να είναι απαρηγόρητος, για κάτι που έχει τελειώσει … Οι αναμνήσεις μπορεί να δένουν ένα ζευγάρι, δεν είναι όμως από μόνες τους αρκετές για να μπορέσει να διατηρηθεί μόνιμα μία σχέση!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέοντας συνήθως φεύγει πρώτος από μία σχέση, όχι επειδή πραγματικά το θέλει, αλλά επειδή θέλει πάση θυσία να αποφύγει το αντίθετο, δηλαδή να δώσει τέλος στη σχέση ο σύντροφός του! Μετρώντας τα μαθήματα των χωρισμών, μαθαίνει ότι πρέπει να ρίχνει τον εγωισμό του για έναν έρωτα, αλλά και δεν πρέπει να περιμένει πάντα ανταπόδοση σε όλα τα καλά που έχει προσφέρει στην σχέση του!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος μετά από δυνατό χωρισμό, πήρε το μάθημά του ότι δεν πρέπει να παραμελεί τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα του συντρόφου του! Αναγνώρισε ότι η υπεραναλυτική του σκέψη τον οδηγούσε πολλές φορές σε γκρίνια και σε κτητικότητα, κάτι που πρέπει να το περιορίσει αν θέλει να μην καταλήξει πάλι σε χωρισμό!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός με πολύ μεγάλη δυσκολία πήρε το μάθημα μετά τον χωρισμό, ότι πολλές φορές η μοναξιά είναι πολύ χειρότερη όταν την βιώνεις μέσα σε μία σχέση και όχι όταν είσαι ελεύθερος και μόνος δίχως σύντροφο! Η ανεξάντλητη υπομονή και η υποχωρητικότητα του από το φόβο πώς θα τα καταφέρει μόνος, είναι από τα μεγάλα λάθη του!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Η αισθηματική ζωή του Σκορπιού είναι ένα μάθημα με πολλά κεφάλαια, όμως αυτά εμπλουτίζουν την ψυχή του! Το πιο σημαντικό μάθημα που του δόθηκε, είναι να μαθαίνει να αποδέχεται το τέλος και να γυρίζει σελίδα, χωρίς να περιμένει να πάρει «ρεβάνς» ή αλλιώς εκδίκηση. Επίσης του δόθηκε και το μάθημα, πως η ζήλεια, ο θυμός, η πικρία, είναι συναισθήματα που δηλητηριάζουν την ανθρώπινη ψυχή.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης μέσα από τους χωρισμούς του, έμαθε ότι δεν πρέπει να βλέπει τις καταστάσεις πάντα στα χαλαρά, αλλά ότι είναι απαραίτητο να δίνει την δέουσα προσοχή πριν τα προβλήματα μεγαλώσουν αρκετά! Ένα ακόμα μάθημα που του δόθηκε, είναι ότι έστω και αν τον έλκουν άτομα αρκετά διαφορετικά από τον ίδιο, δεν σημαίνει ότι μαζί τους μπορεί να ευτυχίσει σε μία μακρόχρονη σχέση



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Το τί θα πει ο κόσμος, πολλές φορές απασχόλησε τον Αιγόκερω και είπε «δεν χωρίζω» … Αυτό το μάθημα στην συνέχεια το πλήρωσε πολύ ακριβά, γιατί κάποιες στιγμές πρέπει να αφήνουμε στην άκρη την λογική, τα πρέπει, τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και όλα όσα έχουμε μάθει από το περιβάλλον μας και να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κατεξοχήν φοβάται την δέσμευση, τον γάμο, την σταθερότητα στα αισθηματικά … Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους χωρισμού, ότι «πνίγεται»… αυτό είναι και ένα από τα σκληρά μαθήματα που πήρε μετά από χωρισμό! Ότι είναι απαραίτητο να μάθει να μοιράζεται, να συμβιβάζεται, να υποχωρεί …



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Το μάθημα που πήρε από χωρισμό ο Ιχθύς, είναι ότι δεν πρέπει να φοράει τα ροζ γυαλιά του και να βλέπει τις καταστάσεις έτσι όπως τον βολεύουν, τον εξυπηρετούν, ή πολύ απλά δεν του χαλούν το όμορφο όνειρο … Αναγνωρίζει μετά από χωρισμό ότι πρέπει να συμμαζέψει πάση θυσία την φαντασία του και την τάση του για εξιδανίκευση.



oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top