Ζώδια και Ταξίδια

0
και φυσικά να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας.

Ποια ζώδια έχουν λατρεία στα ταξίδια και ποιες είναι οι προτιμήσεις των ζωδίων για αποδράσεις;

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα ταξίδια αλλάζουν την ζωή μας , καθώς ερχόμαστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, κάνουμε νέους φίλους, βρίσκουμε χρόνο να εξερευνήσουμε νέους προορισμούς, να ξεκουραστούμε αλλά και φυσικά να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας.

Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια, ποια είναι τα πιο ταξιδιάρικα και ποια επιλέγουν το σπίτι γιατί φοβούνται τις αποδράσεις; Ακόμα θα εξετάσουμε τον λόγο που ταξιδεύουν τα ζώδια και τι είδους ταξίδια προτιμούν;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός κυνηγάει πάντα την εμπειρία και του αρέσει να ταξιδεύει, γνωρίζοντας νέο κόσμο και αλλάζει συνεχώς την φιλοσοφία του. Λατρεύει να ταξιδεύει με φίλους και κρατάει επαφές με τους ανθρώπους που γνωρίζει. Κάθε χρόνο θα επισκεφτεί ένα νέο προορισμό.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι σπιτόγατος γενικά, και δεν είναι των μακρινών ταξιδιών, προτιμά δηλαδή προορισμούς που θα του εμπνεύσουν ασφάλεια ή θα μπορέσει να ικανοποιήσει την καταναλωτική του μανία. Θα προτιμήσει πολυτελείς εκδρομές.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι είναι τα άτομα που ταξιδεύουν συχνά και επισκέπτονται νέους προορισμούς με σκοπό να δημιουργήσουν νέους φίλους, αλλά και να επεκτείνουν τους ορίζοντες τους. Συχνά ταξιδεύουν για λόγους επιμόρφωσης και έτσι αυτό βοηθάει στην υλοποίηση των στόχων τους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι το άτομο που θα ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους ή με την οικογένεια του, θα τηρήσει δηλαδή το πρωτόκολλο των διακοπών και δεν είναι κάτι που το αναζητά για να γνωρίσει νέο κόσμο. Είναι σπιτόγατος και πολλές φορές επιλέγει τον ίδιο προορισμό.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων θα κάνει ταξίδια που θα είναι πολυδάπανα και φυσικά θα διαφημίσει το ταξίδι του, γιατί έτσι νιώθει ότι ξεχωρίζει από το πλήθος. Θέλει να γνωρίσει κόσμο και να έρθει σε επαφή με νέες κουλτούρες, αλλά δεν ταξιδεύει για αυτόν τον λόγο. Περισσότερο το κάνει για να εντυπωσιάσει.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου θα κάνουν ταξίδια που θα τους βοηθήσουν να αποτοξινωθούν από την καθημερινότητα τους και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Αναζητάνε εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας και φροντίζουν να μην ξοδέψουν πολλά χρήματα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι το άτομο που ταξιδεύει μαζί με το έτερο του ήμισυ και για να τονώσει τη σχέση του. Δεν αναζητά νέες εμπειρίες, ούτε ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την κουλτούρα άλλων ανθρώπων. Θα το κάνει γιατί θέλει να περνάει καλά, και για αυτό επιλέγει ταξίδια που είναι ξεκούραστα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός είναι οπαδός των ιδιαίτερων ταξιδιών, και ψάχνει να βρει προορισμό που θα του εξιτάρει την φαντασία και θα θέλει να γνωρίσει μια νέα κουλτούρα. Συχνά ταξιδεύει με τραίνο ή ερωτεύεται στα ταξίδια του. Δεν κάνει όμως πολλά ταξίδια μέσα στον χρόνο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι λάτρης των ταξιδιών, θέλει να γνωρίζει νέο κόσμο, φλερτάρει με την κουλτούρα των άλλων πολιτισμών και γενικά είναι κοσμογυρισμένος. Μπορεί να ταξιδέψει χωρίς πολλά χρήματα, αλλά και θα επιλέξει πολυδάπανες διακοπές. Πολλές φορές ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι άτομο της παράδοσης, αλλά και της σκληρής δουλειάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πολύ χρόνο για ταξίδια, εκτός εάν πρέπει να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους. Τα ταξίδια που επιλέγει είναι πάντα καλά οργανωμένα και έχει φροντίσει προσωπικά για κάθε λεπτομέρεια. Τίποτα δεν θα αφήσει στην τύχη.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι το άτομο που δεν ανήκει σε έναν τόπο, άρα ταξιδεύει συχνά, αλλάζει πατρίδα και γενικά θα κάνει αρκετά ταξίδια μέσα στον χρόνο. Πολλές φορές θα επιλέξει να αλλάζει τόπο, γιατί επηρεάστηκε από το ταξίδι που έκανε. Δένεται κυρίως με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων ταξιδεύουν αρκετά συχνά γιατί θέλουν να νικήσουν την ρουτίνα και να νιώσουν καλύτερα. Όμως, δεν θα οργανώσουν το ταξίδι τους, είναι περισσότερο της τελευταίας στιγμής και για αυτό μπορεί να χάσουν την πτήση τους, ή να κάνουν λάθος στην κράτηση της διαμονής τους.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top