Πώς θα απαντήσει στο μήνυμά σας βάσει του ζωδίου του;

0
Θα απαντήσει;

Ο καθένας έχει τον τρόπο του στη λογοτεχνία και χρησιμοποιεί τον λόγο όμορφα ή άσχημα. Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του χαρακτήρα στο γραπτό λόγο και ξεχωρίζει.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Με κεφαλαία και μπόλικα θαυμαστικά!!!!!!

Ο Κριός είναι ενθουσιώδης, οπότε το απαντητικό του μήνυμα θα περιέχει πολλά θαυμαστικά. Συνήθως δεν απαντά αμέσως γιατί πιθανότατα είναι απασχολημένος με άλλα, πιο διασκεδαστικά πράγματα. Του Κριού, η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων του φαίνεται αργή, κι εκείνου γενικά του αρέσει η ταχύτητα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ευθέως και στο ζουμί

Ένας Ταύρος μπορεί να φανεί στα μηνύματά του ψυχρός κι αδιάφορος, αντίθετα με το πόσο γοητευτικός μπορεί να είναι στην κατά πρόσωπο επαφή. Χρησιμοποιεί, όμως, τα γραπτά μηνύματα ως έναν γρήγορο τρόπο επικοινωνίας για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες, τι ώρα θα συναντηθείτε και πού, ας πούμε. Δεν του αρέσει να γράφει κατεβατά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Μια ολόκληρη πρότασή του είναι 18 μισοτελειωμένες.

Ο Δίδυμος μιλά, σκέφτεται και ενεργεί με ένα ημιτελή τρόπο. Όλα μισά. Χρησιμοποιεί στα μηνύματά του περισσότερα εικονίδια και gifs από κάθε άλλο ζώδιο (το αμέσως επόμενο είναι ο Ζυγός). Τις περισσότερες φορές, ο Δίδυμος απαντά αμέσως, αλλά με μισές προτάσεις. Για να πείτε κάτι, εσείς χρειάζεστε 1 μόνο μήνυμα ενώ εκείνος 5. Αυτό συμβαίνει επειδή ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα και σε άλλους εφτά κι αισθάνεται ότι είναι πιο ευγενικό (δηλαδή συντομότερο) να στέλνει τα μηνύματά του σε μικρές δόσεις παρά σε μία και μεγάλη που θα καθυστερούσε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Γράφει ολόκληρο μυθιστόρημα.

Ένας Καρκίνος γράφει ένα μήνυμα, όπως θα έγραφε ένας συγγραφέας το μυθιστόρημά του. Βάζει όλη του την καρδιά σ΄αυτό, και θα σας πάρει έξι μήνες να το διαβάσετε ολόκληρο. Έχει πληθώρα από συναισθήματα και πρέπει να τα εξωτερικεύσει, έτσι θα σας τα γράψει όλα αναλυτικά και θα σας τα στείλει, κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να αναφωνήσετε, «γιατί δεν το δημοσιεύεις»;



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Με γυμνές του φωτογραφίες

Ο Λέων προτιμά να στέλνει φωτογραφίες του αντί να επικοινωνεί με λόγια. Είναι καταπληκτικός στο να εκφράζεται, ωστόσο είναι φρικτά ανορθόγραφος. Αποφεύγει, λοιπόν, να στέλνει οτιδήποτε τον κάνει να φαίνεται κάτι λιγότερο από τέλειος, γι’αυτό θα σας στείλει τον εαυτό του ολοτσίτσιδο, επειδή έτσι φαίνεται κιόλας το πόσο πανέμορφος είναι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Με μια κλήση.

Ο Παρθένος είναι πρακτικός και τελειομανής και για να μην ξεφύγει κανένα δεδομένο της υπόθεσης ή για να μην παρερμηνευτεί το ύφος των λόγων του, θα απαντήσει στο μήνυμά σας καλώντας σας. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, θα μιλήσει σύντομα αλλά περιεκτικά για το πού θα συναντηθείτε και τι ώρα. Αφού κλείσει, θα σας στείλει σε μήνυμα το λινκ με τον χάρτη και 17 υπενθυμίσεις του ραντεβού σας «απλά για επιβεβαίωση».



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Με ερωτήσεις, πολλές ερωτήσεις, πάρα πολλές ερωτήσεις.

Το μήνυμα του Ζυγού θα περιέχει πολλές ερωτήσεις στις οποίες περιμένει να απαντήσετε. Τι θα κάνουμε? Πού θα πάμε; Τι να φορέσω; Πώς θα είναι η ατμόσφαιρα εκεί; Αν είστε πιο ανεξάρτητο ζώδιο, αυτό μπορεί να σας φρικάρει, αλλά σημειώστε πως οι ερωτήσεις του σημαίνουν πως του αρέσετε. Όσο λιγότερες ερωτήσεις κάνει ένας Ζυγός, τόσο λιγότερο τον ενδιαφέρετε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Αφήνει να δείτε πως «διαβάστηκε» αλλά δεν απαντά.

Ο Σκορπιός μπορεί να σας φτάσει στην παραφροσύνη, ενώ ο ίδιος χαλαρώνει απολαμβάνοντας τη δύναμη που έχει πάνω στα συναισθήματά σας. Η ζωή γι΄αυτόν είναι ένα παιχνίδι συναισθηματικής κορύφωσης και είναι αποφασισμένος να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο σταθερός, ενώ όλοι γύρω του καταρρέουν. Αυτό, φυσικά, είναι δείγμα του πόσο ασταθής αισθάνεται βαθιά μέσα του, αλλά μην του το πείτε αν θέλετε να σας απαντήσει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Συμπιέζοντας όλο το χιούμορ του μέσα σ΄ένα μόνο αστείο.

Ο Τοξότης θα σας γράψει ένα χαριτωμένο αστείο το πρωί, κάτι ελαφρύ και διασκεδαστικό. Θα του απαντήσετε πάνω σ΄αυτό και στη συνέχεια εκείνος θα συνεχίσει τις σπόντες και τα λογοπαίγνιά του πάνω στο αρχικό του αστείο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αρχικά μπορεί να είναι αστείο, αλλά στο τέλος αναρωτιέστε ποιος προσπαθεί περισσότερο να κάνει ποιον να γελάσει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Θα σας στείλει μήνυμα, αλλά μόνο αν προηγηθείτε.

Όπως και άλλα ζώδια της γης, ο Αιγόκερως είναι πιο απασχολημένος με πρακτικά θέματα και προτιμά την πιο «γήινη» επικοινωνία, όπως το να μιλά με κάποιον κατά πρόσωπο. Δεν είναι εναντίον του γραπτού μηνύματος, αλλά είναι πιο πιθανό να το κάνει αν του γράψετε πρώτα εσείς. Θα ευχαριστηθεί αν το λάβει και θα ανταποδώσει, εκτός φυσικά αν είναι στη δουλειά του. Και μην περιμένετε εικονίδια. Ο Αιγόκερως δεν κάνει τέτοια.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Απαντά με πολλά και διάφορα λινκς.

Το μυαλό του Υδροχόου κατακλύζεται από τόνους ιδεών. Το κεφάλι του είναι γεμάτο θεωρίες, από αναμνήσεις από κάτι που έχει διαβάσει ή δει ή απολαύσει, και θέλει να μοιραστεί αυτές τις θεωρίες με τους γύρω του. Αν τον ρωτήσετε τι θα ήθελε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας απαντήσει με ένα λινκ του YouTube, με ένα λινκ σελίδας εστιατορίου και με ένα βίντεο πορνό.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ξεχνά να απαντήσει αλλά μην το πάρετε προσωπικά.

Ο Ιχθείς, ακόμη και νηφάλιος, γράφει τα μηνύματά του σαν να είναι μεθυσμένος. Θα ρωτήσει τι κάνεις, και όταν του πεις π.χ. «βλέπω την τάδε σειρά στην τηλεόραση απόψε, εσύ;» δεν θα απαντήσει ποτέ. Δεν θα το θίξει ούτε την επόμενη φορά που θα σας στείλει μήνυμα. Μοιάζει να συμβαίνει το εξής περιστατικό: την ώρα που ετοιμάζεται να σας απαντήσει, βλέπει ξαφνικά ένα λαμπερό φως, πετάει το κινητό του και βαδίζει προς τα εκεί, όπου τον περιμένει ένα UFO για να τον πάρει για πειράματα. Όταν επιστρέφει, δεν έχει καμία ανάμνηση για το τι συνέβη πριν, του έχουν σβήσει τη μνήμη οι εξωγήινοι. Ποτέ, μα ποτέ μην το πάρετε αυτό προσωπικά, γιατί δεν χρησιμοποιεί τα μηνύματά του για να παίξει παιχνίδια εξουσίας.



asteriskos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top