Τι SMS εξομολόγησης θα σου έστελνε ανάλογα με το ζώδιό του;

0
εκείνα που θέλουμε να πούμε και δεν τολμούμε δια ζώσης.

Τα sms ή αλλιώς τα μηνύματα που στέλνουμε καθημερινά από το κινητό, το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, ιδιωτικά ή δημόσια, μέσα από τις σελίδες Μαζικής Δικτύωσης, είναι ένας μοναδικός τρόπος να επικοινωνούμε με ανθρώπους όχι σε πραγματικό χρόνο πάντοτε, κάτι που θα μας ήταν αδιανόητο να φανταστούμε, μέχρι και πριν τρεις 10ετίες.

Μέσα από κει, εκφράζουμε τις απόψεις μας, το πώς νιώθουμε, ή ακόμα κι εκείνα που θέλουμε να πούμε και δεν τολμούμε δια ζώσης.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


«Κοίτα να δεις σε γουστάρω σαν τρελός αλλά δε θα κάθομαι για καιρό να περιμένω, αν θα μου πεις το «δέχομαι», να κουνήσουμε μαζί την αχλαδιά».




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


«Ξέρω ένα κουτουκάκι στη γειτονιά μου ήσυχο κι ωραίο και θα ήθελα να τα πούμε πάνω από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Δεν μπορώ να ζω χωρίς εσένα και το μπακαλιάρο σκορδαλιά».




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


«Πήγα και είπα στον Αρτέμη, τον αδερφό του κυρ Αντρέα του ψιλικατζή, που έχει αφήσει την κόκκινη τη βέσπα, έξω από τη βιτρίνα του μικρού βιβλιοπωλείου, ότι σ’ έχω ερωτευτεί».




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


«Μου θυμίζεις τη μάνα μου γι' αυτό και σ’ αγαπάω. Άλλωστε κάτι τέτοιους τύπους σαν κι εσένα, νοικοκυρόπαιδα θα ήθελε να δει στο πλάι μου».





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


«Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; Θέλω να σου εξομολογηθώ, το πόσο τυχερό άτομο είσαι, αφού κατάφερες να επισκιάσεις, όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές μου φυσικά»




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


«Μη με παρεξηγείς αλλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά να σου δείξω, τη συλλογή μου, που αποτελείται από μεγάλο αριθμό, μικρών συσκευών χαράς».




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


«Μήπως ξέρεις το τηλέφωνο του φτερωτού θεού, για να του πω πως χάθηκε ένας άγγελος, μικρή μου πεντατρύφερη μοναδική μου αγάπη»;





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


«Ψάξε με, σα να ‘μια γω ο πειρασμός σου/βάλε με στις μαύρες τρύπες των ματιών σου/τίποτα, δε θα με κάνει να μη σε ποθώ».





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


«Σ’ αγαπώ Ελληνικά, Io ti amo ιταλικά, Je vous aime Φραντσέζικα, I love you Εγγλέζικα. Yo te amo Ισπανικά και Πορτογαλέζικα, ya habibi Αραβικά, τσε τσα κο κινέζικα».




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


«Στείλε μου πάνω το χρονοδιάγραμμα των στόχων του τελευταίου τριμήνου, μαζί με το οργανόγραμμα του τμήματος, έχω μισή ώρα κενή και θέλω κάτι αν σου πω».




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


«Κόντρα στις διάφορες σχολές αναθεώρησης της ιστορίας, δε μειώνεται η σημασία ενός γεγονότος, όσο κι αν διέπετε από νότες ανεξαρτησίας. Είσαι»;




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


«Θα‘ θελα να ήσουν, σαν εικόνα άγια/να ήσουνα ανταύγεια, να σε προσκυνώ. Να μη σε έχει αγγίξει/χέρι άλλο ξένο και να σε πηγαίνω ως τον ουρανό».




Μελίνα Φώφη
zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top