Πώς να κερδίσεις ξανά το ενδιαφέρον του

0
Θα κάνει κίνηση να είστε και πάλι μαζί;

Οι σχέσεις σας έχουν παγώσει και θέλεις να κάνεις τα βήματα για να τον κερδίσεις ξανά;

Είναι συχνό φαινόμενο της εποχής μας να ξεκινάει ένα φλερτ, ή ακόμα και μια σχέση και ξαφνικά το ένα από τα δύο άτομα, να χάνει το ενδιαφέρον του και σιγά σιγά να απομακρύνεται, χωρίς όμως να ομολογεί την αλήθεια του. Αυτό βέβαια κάνει το άτομο που συνεχίζει να ενδιαφέρεται να διερωτάται τι συμβαίνει και να μην ξέρει πως να συμπεριφερθεί, ώστε να μην χαθεί το ερωτικό παιχνίδι.

Έτσι έρχεται εδώ η Αστρολογία και φωτίζει το σκοτάδι , αποκαλύπτοντας τι κάνει τα ζώδια να ξαναβρίσκουν το χαμένο ενδιαφέρον τους και τι μπορεί να γίνει ώστε να αναθερμάνετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας;



Ο Κριός είναι παρορμητικός και χάνει συχνά το ενδιαφέρον του , για αυτό ποτέ δεν πρέπει να σε θεωρήσει δεδομένη και σίγουρη. Είναι και αρκετά εγωιστής, και μπορείς εύκολα να αναθερμάνεις την σχέση σας , αρκεί να δημιουργήσεις έναν ανταγωνιστή. Σύντομα θα σε παρακαλάει.



Ο Ταύρος είναι παραδοσιακός τύπος και δεν χάνει το ενδιαφέρον του εύκολα. Αν όμως συμβεί αυτό , τότε πρέπει να αναλάβεις γρήγορα δράση και να τον καλέσεις σε γεύμα, όπου θα αποδείξεις πόσο τρανή μαγείρισσα είσαι. Μπορείς να τον κάνεις και να ζηλέψει.



Ο Δίδυμος χάνει συχνά το ενδιαφέρον του και αυτό πρέπει να το έχεις πάντα στο μυαλό σου και να μην είσαι πάντα διαθέσιμη. Εάν καταλάβεις ότι αδιαφορεί, ανέβασε την πιο hot φωτογραφία στα μέσα μαζικής δικτύωσης και δείξε ότι περνάς υπέροχα χωρίς αυτόν. Σίγουρα θα επανέλθει δριμύτερος.



Ο Καρκίνος είναι πιστός και δεν σε παραμελεί, εκτός εάν ασχολείται με την οικογένεια του και έτσι ανταγωνίζεσαι τη μαμά του ή άλλο συγγενή του. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να νιώσει ότι απομακρύνεσαι, να γίνεις δηλαδή παγόβουνο και έτσι θα νιώσει ανασφάλεια. Σύντομα θα σου ζητάει συγνώμη.



Ο Λέοντας είναι αλαζόνας και συχνά θα αδιαφορεί για σένα , να το πάρεις απόφαση και να μην κάνεις φασαρία. Τουναντίον να δείχνεις ότι δεν σε νοιάζει και να τον βάλεις σε υποψίες. Είναι αρκετά ζηλιάρης και δεν θέλει να μπαίνει σε δεύτερη θέση.



Ο άντρας Παρθένος θα αδιαφορήσει, γιατί θέλει να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα και δεν είσαι προτεραιότητα του. Μπορείς όμως να συζητήσεις μαζί του, τα προβλήματα που έχετε και έτσι σύντομα θα τον φέρεις στα συγκαλά του. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον θα φτιάξει αμέσως την συμπεριφορά του.



Ο άντρας Ζυγός είναι άπιστος από την φύση του και αυτό αυτόματα σε βάζει πάντα σε σκέψεις και θα νιώθεις ανασφάλεια. Τώρα, εάν θέλεις να κερδίζεις ξανά το ενδιαφέρον του, δεν είναι δύσκολο, γιατί δεν του αρέσει να χωρίζει. Έτσι πες του να χωρίσετε και αμέσως θα διορθώσει τα πάντα.



Ο Σκορπιός αδιαφορεί για σένα, μόνο όταν και εσύ αδιαφορείς, και μάλιστα κυρίως όταν η σεξουαλική σας ζωή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Έτσι για να τον κερδίσεις πάλι πίσω, πρέπει να γίνεις πιο σέξι και να μην αφήνεις να δημιουργούνται κενά μεταξύ σας. Μην τον κάνεις να ζηλέψει.



Ο Τοξότης χάνει συχνά το ενδιαφέρον του και νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να τον γυρίσεις πίσω. Προσπάθησε να τον ταρακουνήσεις με την μέθοδο της δήθεν αδιαφορία,ς αλλά δεν εγγυώμαι ότι θα τα καταφέρεις. Είναι έτσι ο τύπος του.



Ο Αιγόκερως δεν χάνει το ενδιαφέρον του, απλά βάζει άλλες προτεραιότητες και γεννά την ρουτίνα στη σχέση. Για να τον ξυπνήσεις από το λήθαργο , πρέπει να είσαι και εσύ άτομο που εργάζεται πολλές ώρες , οπότε και εσύ δεν θα ασχολείσαι με το τι κάνει και θα αρχίσει να σε ψάχνει. Μόνο έτσι.



Ο Υδροχόος είναι ψυχρός γενικά εραστής, και δεν συνδέεται εύκολα συναισθηματικά και για αυτό χάνει το ενδιαφέρον του. Για να μην συμβεί αυτό , πρέπει να σε θαυμάζει και να είσαι άτομο που ασχολείται με τα κοινά , έχεις δηλαδή οράματα. Δείξε του ότι διαφέρεις από το πλήθος και θα είναι για πάντα δικός σου.



Ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός τύπος και δείχνει τι αισθάνεται , χωρίς να φοβάται. Έτσι όταν χάνει το ενδιαφέρον του , θα το δείξει και πιθανόν να εξαφανιστεί. Μην τον ψάξεις ποτέ και να αποφύγεις να του δώσεις δεύτερη ευκαιρία. Μείνε μακριά του.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top