Πως θα είναι η πρώτη σου φορά μαζί του;

0
Το ζώδιο του αποκαλύπτει τι θα συμβεί την πρώτη σας φορά!

Σε είδε τον είδες κι εκεί διαπιστώσατε ότι η χημεία σας ταιριάζει. Όλο και πιο συχνά τα λέτε κι ίσως να βγήκατε κιόλας για έναν χαλαρό καφέ ή μια όμορφη συζήτηση πάνω από ένα ποτήρι κρασί. Δεν ξέρεις αν αρχίζεις να τον ερωτεύεσαι, πάντως σίγουρα μέσα σου ο πόθος έχει αρχίσει να ανεβαίνει κατακόρυφα. Το ίδιο ξέρεις συμβαίνει και στον ίδιο, κάτι που αν έχει περάσει το πρώτο αμήχανο διάστημα, θα στο αναφέρει με μικρά πικάντικα πειράγματα ή με παρατεταμένες χαδιάρικες χειρονομίες.

Μήπως ήρθε η στιγμή της πολυπόθητης ένωσής σας; Πως θα είναι; Ποιος πρέπει απ' τους δύο να κάνει επιτέλους την αρχή, να δείξει επιτέλους το κρεβάτι; Για να πάρεις λοιπόν μια ιδέα για το πως θα είναι η πρώτη σου φορά μαζί του, μάθε απλά το ζώδιό του. Τα άλλα θα στα αποκαλύψουμε εμείς.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Εραστής φλογερός και ανυπόμονος, μάλλον δε θα αντέξει για πολύ, απλώς να σε γδύνει με τα μάτια του. Είναι τολμηρός και αν σκέφτεσαι να τον κρατήσεις πολύ στην αναμονή, θα πρέπει συνεχώς να του ανανεώνεις το «μύθο» σου με κάτι αιφνιδιαστικά καινούργιο. Είσαι ο στόχος που θέλει να κατακτήσει, χωρίς να σημαίνει ότι θα σταματήσει να προσπαθεί, ακόμα κι αν εσύ δε νιώθεις ακόμη έτοιμη. Είναι ανοιχτός σε κάθε πρόκληση, δε βάζει όρια στα γούστα σου κι είναι πάντα έτοιμος να πολεμήσει για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ξέρει πολύ καλά πως η γοητεία και η σαγήνη του θα σε κατακτήσουν. Το πείσμα του είναι ξεκάθαρο και θέλει να σε κάνει αρχικά να νιώσεις όμορφα μαζί του τόσο, που η σχέση σας σταδιακά να αποκτήσει γεύση άρωμα και ουσία. Δε κουράζεται να περιμένει μέχρι να καταλάβει πως οι συνθήκες μεταξύ σας είναι έτοιμες να απογειωθούν στον κόσμο των πόθων και των αισθήσεων. Είναι ακούραστος εραστής κι έχει ταλέντο του να σου χαρίζει πρωτόγνωρες ηδονές και απολαύσεις. Δε σταματά να υπηρετεί όλες σου τις φαντασιώσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Μάλλον δεν θα καταλάβεις με τόσο μπλα μπλα για πότε φτάσατε να χορεύετε αγκαλιά επάνω στο κρεβάτι. Πρώτα θα κατακτήσει το μυαλό σου. Όπλα του είναι το χιούμορ, η θετική του διάθεση και εκείνο το πανέξυπνο χαμόγελό του που δε θα το συναντήσεις πουθενά. Πολυμήχανος έχει το τρόπο να γνωρίζει μέχρι που φτάνουν τα όρια που βάζεις στον πόθο σου για να σε σπρώξει να τα ξεπεράσεις. Μαζί του στο κρεβάτι δε θα βαρεθείς ποτέ. Είναι νευρικός ανυπόμονος, ταυτόχρονα και υπερδραστήριος. Απλά το νιώθεις σαν ένα παιχνίδι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αν ήδη έχεις διαπιστώσει ότι διαθέτει την ομορφότερη αγκαλιά του ζωδιακού, που να δεις, πως είναι η φωλιά του. Αξεπέραστη και αγαπησιάρικη. Από την αρχή θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και προστατευμένα. Δε θα σε παραβιάσει ποτέ, όσο ανυπόμονα κι αν αισθάνεται μαζί σου. Θα σε πλημμυρίσει με συναισθήματα και χάρισμά του είναι πως ξέρει να δίνει και να δίνεται. Είναι ένας άντρας με απύθμενη φαντασία και όρεξη και αν δεν νιώσει πως σε ικανοποίησε δε θα το βάλει κάτω ποτέ. Κοιτά πρώτα τη καρδιά σου κι ύστερα το κορμί σου.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Είναι large σε όλα του τα φερσίματα. Δεν είναι ούτε ωμός, ούτε ανυπόμονος. Πριν φτάσετε στο κρεβάτι, θα σου χαρίσει μια βραδιά ανεπανάληπτη. Ο κόσμος του είναι εκλεκτικά ακριβός και εξεζητημένος. Γι αυτό και θα στον ρίξει στα πόδια σου, ώστε να ακούσει να του λες εκείνο το πολυπόθητο «ναι». Το πιο πιθανό είναι να μη θέλει να σε κερδίσει μονάχα για το τώρα του. Σπάνια θα κάνει σχέσεις εφήμερες και περιστασιακές. Ίσως όμως να αποτελείς άλλη μια υπέροχη κατάκτησή του. Κοντά του θα νιώσεις σαν τη βασίλισσα του παραμυθιού.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το κατακτήσει, χωρίς να φτάσει να ρίχνει την αξία του στα μάτια σου. Έχει μεθοδικότητα κι αν μπεις στους στόχους της καρδιάς του, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα τις προσπάθειές του ώσπου να σε κερδίσει. Όσο κι αν δεν κάνει σημαία την αισθηματική του ζωή, να ξέρεις ότι στο κρεβάτι σε σχέση με άλλους, είναι ασύγκριτος. Ανεξάρτητα από τις εμπειρίες του, είναι παιδί με γνώση και φαντασία. Αρέσκεται να μαθαίνει συνεχώς το τι θα σε ικανοποιούσε περισσότερο όπου μετά θα το εξελίσσει ακατάπαυστα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Πρώτα θα φροντίσει παίξει με το μυαλό σου και να σου τάξει πικάντικα τόσο καλά τον εαυτό του, που θα αδημονείς για τη στιγμή που θα βρεθείτε μόνοι στο κρεβάτι. Την τέχνη της σαγήνης και του αισθησιασμού, την έχει μέσα του έμφυτη και έχει υπομονή να σε φέρει στα νερά του να σε φτάσει στη φωλιά του και να σε κάνει να νομίζεις πως το προκάλεσες εσύ. Όταν φτάσετε όμως εκεί, μεταμορφώνεται σε ένα πλάσμα που ξέρει καλά πώς να βάζει φωτιά στα σεντόνια τις αισθήσεις και όλους τους ανομολόγητους σου χωρίς περιστροφές.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Το πάθος του θα σας οδηγήσει στο κρεβάτι. Σαν εραστής είναι ένας καταρράκτης συναισθημάτων που σε κατακλύζει και σε κάνει να αδημονείς για τη στιγμή της ένωσής σας. Είναι φτιαγμένος να σε ξεκλειδώνει και να σε απαλλάσσει από τα περιττά ενοχικά σύνδρομα. Σαγηνευτικά αποφασισμένος από την αρχή θα δώσει μέχρι τέλους τη μάχη των αισθήσεων και θα την κερδίσει. Μπορεί να περιμένει και να το καταλάβει το πότε είσαι έτοιμη. Δε θα σε παραβιάσει και θα σου αποδείξει πως όλα είναι απλά ένας παθιασμένος αισθησιακός χορός.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Όλα στη ζωή του είναι παιχνίδια των αισθήσεων και του νου. Θα σε κερδίσει με το ευφυέστατο χιούμορ του, τους πανέξυπνους υπαινιγμούς του αλλά από την αρχή θα μοιάζει σα να θέλει από σένα το κορμί σου. Είναι άμεσος και λατρεύει να βλέπει το μουτράκι σου να εκπλήσσεται με όλα όσα θα σου λέει για να σε προκαλεί. Είναι εραστής πολιτισμένος και δεν ξεπερνά ποτέ τα όριά σου. Μπορεί στο κρεβάτι να μην έχει διάρκεια ξέρει όμως να το αντισταθμίζει με τις εμπειρίες που έχει να σου χαρίσει, χωρίς φόβο αλλά με απόλυτο πάθος.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Θα σου αφιερώσει χρόνο για να συνηθίσεις τη γοητευτική του παρουσία. Κοντά του θα νιώσεις πόσο όμορφο είναι να γεύεσαι τη ζωή με τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά. Θα απολαύσεις τις συζητήσεις σας, τα όμορφα μέρη που θα φροντίσει να σε κυκλοφορήσει τους πολυτελείς χώρους εστίασης, τις κλασικές και διαχρονικές αξίες. Ναι αυτός ο κατά τα φαινόμενα τόσο συντηρητικός άντρας, όταν λυθεί απ' τους φραγμούς του στο κρεβάτι του μεταμορφώνεται σε μια φωτιά, που όμοιά της λίγο μετά δε θα θες και δε θα’ χεις να συγκρίνεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Πεδίο πάμπολλων πειραματισμών είναι το κρεβάτι του, όπως τα πάντα άλλωστε στη ζωή του. Του αρέσει το διαφορετικό και το αδοκίμαστο. Δε θα τον ακούσεις να σου λέει ποτέ όχι, σε ότι ζητήσεις να σου ικανοποιήσει. Πιθανόν να είναι από εκείνους που εσύ μάλλον θα του ζητήσεις να το προχωρήσετε. Αρχικά μάλλον δυσκολεύεται να ξεχωρίσει το φιλικό από το αισθηματικό. Ίσως να σου φανεί δύσκολος εκφραστικά, να μη μιλά και να το βιώνει το μεταξύ σας κυρίως εγκεφαλικά. Μετά απ' αυτό, σύντομα θα ζητήσει σύντομα να το επαναλάβετε.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ρομαντικός από τη φύση του ευαίσθητος συναισθηματικά, ξέρεις να σου μιλά με ευκολία στην καρδιά σου. Στο κρεβάτι του όμως δείχνει μεγαλύτερη φαντασία και του αρέσει να υποδύεται κάθε φορά και διαφορετικό ρόλο. Το ρόλο του φλογερού εραστή, του πειρατή της καρδιάς σου, του καλλιτέχνη των αισθήσεων και των σαγηνευτικών παραισθήσεων. Θα κάνει το παν για να πάρει μέρος στις φαντασιώσεις σου. Δεν θα σταματήσει ποτέ να ενδιαφέρεται για το αν νιώθεις μαζί του συναισθηματική και σαρκική πληρότητα. Θα κάνει το παν για χάρη σου.



Μελίνα Φώφη
zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top