Η ψυχολογία των ζωδίων την Άνοιξη

0
Ποια ζώδια αγαπούν την Άνοιξη;

Κάθε εποχή έχει την χάρη της, όμως η Άνοιξη θεωρείται η πιο αγαπητή σε όλους γιατί μας βγάζει από την κατήφεια και το κρύο του Χειμώνα και ψυχολογικά μας ανεβάζει αρκετά.

Επίσης, η φύση ανθεί την περίοδο αυτή και έτσι συμβολικά μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε τα αποτελέσματα της «σποράς» μας.

Πάμε όμως να δούμε πως βλέπουν την Άνοιξη τα ζώδια, ποια είναι δηλαδή η ψυχολογία τους.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός γιορτάζει τα γενέθλια του την Άνοιξη, οπότε είναι η εποχή του. Νιώθει ότι απελευθερώνεται από το βαρύ κλίμα του Χειμώνα και πάντα γίνεται πιο δραστήριος και κάνει νέα ξεκινήματα.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος γιορτάζει τα γενέθλια του την Άνοιξη και για αυτό χαίρεται ιδιαίτερα όταν πλησιάζει η εποχή του. Έτσι και αλλιώς είναι παιδί που απολαμβάνει την φύση και χαίρεται τα πάντα με τις αισθήσεις του. Γίνεται πιο γόνιμος και δημιουργικός την εποχή αυτή.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι είναι παιδιά που αγαπούν το κλίμα της Άνοιξης , γιατί μπορούν να μετακινηθούν πιο εύκολα και να έρθουν σε επαφή με τους φίλους τους. Έτσι εγκλιματίζονται αρκετά με την θετική αλλαγή της εποχής και γίνονται ακόμα πιο αισιόδοξοι. Σίγουρα ερωτεύονται.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις εποχές, τον ενδιαφέρει περισσότερο η οικογένεια του και φυσικά η δουλειά του. Είναι όμως σίγουρα πιο άνετος, όταν έρχεται η Άνοιξη, ανοίγεται, επηρεάζεται θετικά από το κλίμα, αλλά μέχρι εκεί. Νιώθει μεγαλύτερη ευεξία.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων αναζητά το καλό κλίμα πάντα, και βέβαια θέλει την καλοπέραση του. Η Άνοιξη είναι η εποχή που θα τον ξεσηκώσει επίσης και θα κάνει καινούργια ξεκινήματα. Ναι επηρεάζεται από την Άνοιξη, και γίνεται πιο αισιόδοξος και τολμά νέους έρωτες.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου λειτουργούν περισσότερο με την λογική και ακολουθούν το πρόγραμμα τους κατά γράμμα. Μόνο όταν έρχεται η Άνοιξη , αλλάζουν, μεταμορφώνονται και παρασύρονται αρκετά. Λατρεύουν την αλλαγή της φύσης.




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις εποχές, αλλά σίγουρα νιώθει καλύτερα, όταν το κλίμα γίνεται πιο ήπιο και μπορεί να βγαίνει περισσότερο έξω, να διασκεδάζει δηλαδή. Σίγουρα ρίχνει τους ρυθμούς του την Άνοιξη και ασχολείται περισσότερο με την ψυχαγωγία του.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός προτιμά τον Χειμώνα και τα χουχουλιάσματα στο κρεβάτι, ωστόσο δεν λέει όχι στην Άνοιξη. Χαμογελά περισσότερο, ανεβαίνει η ψυχολογία του και σίγουρα ζει καυτές ερωτικές στιγμές. Ανανεώνεται σε γενικές γραμμές.





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης αναζητά την Άνοιξη σαν παιδί που θέλει να το σκάσει από τις υποχρεώσεις του και να κάνει καμιά τρέλα. Ξεσηκώνεται αρκετά την εποχή αυτή και ίσως ερωτεύεται και μια, αλλά και δύο φορές. Επίσης ταξιδεύει αρκετά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως βλέπει την Άνοιξη καχύποπτα, γιατί ξέρει ότι ξελογιάζει τους ανθρώπους και η δουλειά θα πάει πίσω. Παρόλο όμως που έχει τις αναστολές του, θα παρασυρθεί και θα κάνει την «κοπάνα» από την δουλειά του , θέλοντας να ξεσκάσει ή να χαλαρώσει από το απαιτητικό του πρόγραμμα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος δεν δίνει σημασία στις εποχές και δεν επηρεάζεται ψυχολογικά από την αλλαγή του κλίματος. Ωστόσο θα τον δεις να ξεκινά μια καινούργια καμπάνια πάντα την Άνοιξη ή θα υποστηρίζει με μεγαλύτερο δέος τις απόψεις του. Ξέρει πως τώρα μπορεί να επηρεάσει περισσότερο το πλήθος.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τα ψαράκια αγαπούν την Άνοιξη και αλλάζει θετικά η ψυχολογία τους, όταν βλέπουν την αλλαγή της φύσης. Είναι αρκετά δεμένοι με το φυσικό περιβάλλον και για αυτό το χειμώνα πάντα γκρινιάζουν. Το κακό είναι ότι παρασύρονται τόσο πολύ την εποχή αυτή, που χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top